Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Büyük bi ihtimal hamissin cnmm sseffaf akinti bunun habercisii :) idrar tesi yap cikar büyük olasilikla. Ccikmazsada hemen kan tahlili yaptir onda kesin sonuc cikar ama hamilesin demedi deme

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Kasıklarımda çok ağrı olması beni biraz düşündürüyor ama hadi bakalım hayırlısı. Sanırım test yapmalıyım inş güzel sonuç olur

Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Kasıklarımda çok ağrı olması beni biraz düşündürüyor ama hadi bakalım hayırlısı. Sanırım test yapmalıyım inş güzel sonuç olur

Kasik agrisida gebelik belirtileri arasinda cnm merak etme .. Hemen yapicakmisin hrycnla bekliyorum cnm guzel hberlerinii :)

bugün 2. gün yarında gelmezse kırmızılar test yapıcam umarım gelmez bebeğimiz vardır inşallah

Merhaba Kızlar Acil cevap alabilirmiyim?
Size bir sorum olacak bu durumu aranızda yaşayanlar var ise bana yardımcı olabilir mi? Ben 1.5 senelik evliyim ve bebek düşünüyoruz bu ayda nasipse güzel haberler beklemedeyiz ama ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz inşAllah Rabbim güzel haberler verir. Ama bugün tuvalete gittiğimde hafif sarımsı akıntımın içinde kan vardı böyle iplik şeklinde vede peçete ile sildiğimde peçeteye pembe renk geldi daha adetime 5 gün kendi tahminime göre arada sırada düzensiz de olabiliyor bu beklentilerim tabiki de birde ben kızken bende polikistikover vardı.Bebek istiyoruz ama dediğim gibi bu durumun nedeni ne olabilir nette araştırdığımda yerleşme kanaması gibi birşey okudum ama benim öyle çok gelmedi gözle görülebilecek bir durum du yani böyle bir durum ile karşılaşan var mı?
Bir diğer sorumda ben bundan 1 sene önce kadın doğum doktoruna gittiğimde bana doktorum polikistim olduğu için adet göremiyordum vede beni rahatlatmak için her ay adet olmadığım zamanlar bunu 5 gün içip (progeston 100 mg )3 ila 5 gün arasında adet olacağımı söylemişti vede bana dediği şu bunu ömrünün sonuna kadar kullanabilirsin gebeliğin ile ilgili hiç bir şekilde senide yanlış etkilemez ben bunu nette araştırdığımda bu ilacı gebelerde de rahime tutunması için veriyorlarmış.Hani kafamda bir sürü soru var ama sanırım en önemlileri bunlar bana yardımcı olabilirmisiniz?

biz bu ay devam ettik canım bence bırakmayın yumurta bazen geç çatlayabilir

Az gelip tekrar normale döndü ise bu iyi bir şey senin için canım ben'ce hemen bi kan testi yaptır en iyi sonucu onda alırsıninşallah hayırlı haberlerini bekliyoruz adetime 5 gün var ama kanda çıkma ihtimalide var sen kafanda bi baktır eğer çıkarsa zaten hamilesin ama çıkmazsa da adet gününde tekrar testi tekrarla canım ayrıca progestan senin dediğin gibi adet söktürücü olarak veriliyor hemde hamilelikte bebeğin tutunması için veriliyo
peki ilgini çeken başka bir belirtin var mı mesela akıntı yoğun mu ağrın varmı kasıklarında ?

bugün 2. gün yarında gelmezse kırmızılar test yapıcam umarım gelmez bebeğimiz vardır inşallah
inşallah canım ama kan testi yap bence daha net olursun ben adetten 2 gün önce ve başlama gününden 3 gün sonra yani bugün sabah yaptım negatif çıktı yarın kan testi yapıcam

Belimde ve kasıklarımda ağrı var bilmiyorum genelde şeffaf akıntım olurdu benim ama bugün böyle bir durum ile karşılaştım anlamadım bende ve hemen nete sarıldım şu olabilir mi bu olabilir mi diye bilmiyorum kafam karışık olumsuz düşünmüyorum evde gebelik testi var ama yapmıyorum daha zaman var çünkü ...kafam karışıkkk kızlarrrr

Belimin sağ tarafında batmalarda var ? Hani şöyle bir süpriz olsa bir mucize Rabbimin o duyguyu bana tattırsa hep dua ediyorum aklıma geldikçe yatıp kalkıp namazlarımda hayırlısını ver Rabbim diye....

C cnm bebiş tutunursa Allah ın iznyle ilişkiden bişey olmaz

inşallah canım ama kan testi yap bence daha net olursun ben adetten 2 gün önce ve başlama gününden 3 gün sonra yani bugün sabah yaptım negatif çıktı yarın kan testi yapıcam

ben o negatifi görmekten çok korkuyorum canım ya inşallah vardır bebişlerimiz

Bugün kistimin kontrolü için dr gittim, 2.doğumla birlikte onu da aldırmak istiyorum, dr mantıklı dedi, folik yazayım dedi, ben de folik ve demire başladığımı söyledim, kist için yapılan rutin hormon testi ve mr sonuçlarını bekliyorum şimdi, yarın belli olur artık.

ben beklemeye krar verdm bugun gttm kan testi yaptrdm manyak gbi ovulasyon gerçekleşeli 5 gün oluo yani çok erken yaptrdm.sonuç 1.29 .adet günüm 29 beklemeye karar verdm.
ay canım, dr bugün benden de kan aldı, kist kontrolü için, hcg de yazmış benim de aynı değer yumurtlama tarihimi söyledim dra (12si) o da kanda çıkmaz zaten daha demişti, test istemiş olmasına şaşırdım görünce

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…