- 16 Aralık 2014
- 362
- 258
- 83
- 32
Arkadaşlar merhaba,
Öncelikle aranızda yeniyim ama sizleri sürekli takip eden biriyim
Yaklaşık 2 senelik evliyim. Geçtiğimiz mayıs ayından itibaren korunmuyorum fakat yumurtlama gününe hiç dikkat etmemştim.kasım ayı sonunda doktora gittim ve genel muayene olup çocuk isteğimi belirttim. Muayeneye göre bir sorunum olmadığını belirtti doktorum ve folidoce folik asit verdi kullanmam için. İlacı kullandım, dün benim regl günümdü olmadı fakat regl olacakmışım gibi ağrılar var. Normalde regl dönemimden 1-2gün önce kahverengi akımtılarım olur akabinde regl olurdum. Şimdi sadece şeffaf renkli akıntı var onun dışında bişey yok.her zaman günü gününe regl olan ,gecikme yaşamayan biriyim. Şimdi neden böyle olduğuna anlam veremedim. Hamile olabilir miyim,yoksa ilaç mı geciktirme yaptı anlamayadım. İdrar testi yapmak için bi kaç gün daha bekleyeyim diyorum. Varmı benim gibi olan, yada fikir sahibi
Cevabın için çok teşekkür ederim canım. Kasıklarımda çok ağrı olması beni biraz düşündürüyor ama hadi bakalım hayırlısı. Sanırım test yapmalıyım inş güzel sonuç olur
Darisi bize insallah canim varmiydi belirtilerin falanSagol cnm.Evt 4 gun gecmisti hamileymisim.
Kasik agrisida gebelik belirtileri arasinda cnm merak etme .. Hemen yapicakmisin hrycnla bekliyorum cnm guzel hberlerinii :)
Bekliyorum cnm :)Şuan iş yerindeyim canım çalışıyorum, akşama yaparım büyük ihtimalle
sonucu mutlaka paylaşacağım
biz bu ay devam ettik canım bence bırakmayın yumurta bazen geç çatlayabilirMuhtemel yumurtlamadan snra calismalari birakiyomusunuz sizde kizlar yani adete yakin iliskiyi birakiyomusunuz ? Biz oyle yspiyoruz ne olur ne olmaz oluşum asamasiysa düşük olmasin diye bir düşünceye kapiliyorum ben .. Yoksa dogrusu adet olacagin son gune kdr devm etmekmi ?
Merhaba Kızlar Acil cevap alabilirmiyim?
Size bir sorum olacak bu durumu aranızda yaşayanlar var ise bana yardımcı olabilir mi? Ben 1.5 senelik evliyim ve bebek düşünüyoruz bu ayda nasipse güzel haberler beklemedeyiz ama ne ile karşılaşacağımızı bilmiyoruz inşAllah Rabbim güzel haberler verir. Ama bugün tuvalete gittiğimde hafif sarımsı akıntımın içinde kan vardı böyle iplik şeklinde vede peçete ile sildiğimde peçeteye pembe renk geldi daha adetime 5 gün kendi tahminime göre arada sırada düzensiz de olabiliyor bu beklentilerim tabiki de birde ben kızken bende polikistikover vardı.Bebek istiyoruz ama dediğim gibi bu durumun nedeni ne olabilir nette araştırdığımda yerleşme kanaması gibi birşey okudum ama benim öyle çok gelmedi gözle görülebilecek bir durum du yani böyle bir durum ile karşılaşan var mı?
Bir diğer sorumda ben bundan 1 sene önce kadın doğum doktoruna gittiğimde bana doktorum polikistim olduğu için adet göremiyordum vede beni rahatlatmak için her ay adet olmadığım zamanlar bunu 5 gün içip (progeston 100 mg )3 ila 5 gün arasında adet olacağımı söylemişti vede bana dediği şu bunu ömrünün sonuna kadar kullanabilirsin gebeliğin ile ilgili hiç bir şekilde senide yanlış etkilemez ben bunu nette araştırdığımda bu ilacı gebelerde de rahime tutunması için veriyorlarmış.Hani kafamda bir sürü soru var ama sanırım en önemlileri bunlar bana yardımcı olabilirmisiniz?
hayırlı olsun canım kan testinde mi öğrendin yoksa evde kendin mi yaptın?Sagol cnm.Evt 4 gun gecmisti hamileymisim.
inşallah canım ama kan testi yap bence daha net olursun ben adetten 2 gün önce ve başlama gününden 3 gün sonra yani bugün sabah yaptım negatif çıktı yarın kan testi yapıcambugün 2. gün yarında gelmezse kırmızılar test yapıcam umarım gelmezbebeğimiz vardır inşallah
başın sağoldun.cok zorBende kızımdan önce. 3aylık bebeğimi karnımda kaybettim. Kalbi durdu.
Kızıma hamileliği çok korkarak geçirdim.
cnm bebiş tutunursa Allah ın iznyle ilişkiden bişey olmazMuhtemel yumurtlamadan snra calismalari birakiyomusunuz sizde kizlar yani adete yakin iliskiyi birakiyomusunuz ? Biz oyle yspiyoruz ne olur ne olmaz oluşum asamasiysa düşük olmasin diye bir düşünceye kapiliyorum ben .. Yoksa dogrusu adet olacagin son gune kdr devm etmekmi ?
inşallah canım ama kan testi yap bence daha net olursun ben adetten 2 gün önce ve başlama gününden 3 gün sonra yani bugün sabah yaptım negatif çıktı yarın kan testi yapıcam
inşallah canımben o negatifi görmekten çok korkuyorum canım ya inşallah vardır bebişlerimiz
ay canım, dr bugün benden de kan aldı, kist kontrolü için, hcg de yazmış benim de aynı değerben beklemeye krar verdm bugun gttm kan testi yaptrdm manyak gbi ovulasyon gerçekleşeli 5 gün oluo yani çok erken yaptrdm.sonuç 1.29.adet günüm 29 beklemeye karar verdm.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?