yok test istemedi kimse canım ben yaptırdım.laboratuar görünce dayanamıyorum.manyağa bağladım.29 una kadar en iyisi kendimi eve kapatmakay canım, dr bugün benden de kan aldı, kist kontrolü için, hcg de yazmış benim de aynı değeryumurtlama tarihimi söyledim dra (12si) o da kanda çıkmaz zaten daha demişti, test istemiş olmasına şaşırdım görünce
yok test istemedi kimse canım ben yaptırdım.laboratuar görünce dayanamıyorum.manyağa bağladım.29 una kadar en iyisi kendimi eve kapatmak
maalesef cnm bakalım bu ay olacak.bnm kasıklara mideye batmalar var,üşüyorum ama çok terliyorum,sutyen takamıyorum daraltıyor,bide çok idrar.başka da bişey yok.umarım gebelktirYok benim drun istemiş olmasına şaşırdım demiştim:) evet maalesef beklenti içinde olunca böyle oluyoruz biz değil mi
Hayirli olsun canım darısı bizlerin basina insallaahhhhh ; ) belirtilerin neydiInanamıyorum gerçekten sanki şuan daha net belli oldu
İnsallah hamilesindir canim :)kızlar göğüslermde farklılık var ama şiş mi farkına varmıyorum.sadece sütyen takınca boğuluyorum.çok idrara çıkıyorum.arada kasıklarıma ve üst taraflara ince batmalar oluyor.2 gün önce hapşurduğumda sol kasığımda zorlanma hissettm.üşüyorum özellikle ayaklarım ama buna rağmen çok terliyorum.ayakta durunca çok belim ağrıyor.son bat 29 kasım btiş 3 aralık.ovulasyon geçen cuma cumartesiydi.dün kan verdm ama 1.29 çktı.doktorda dedi ki beta hcg döllenmeden ovulasyondan 10 12 snra kanda saptarmş gebeliği.bnm daha 5 gündü ovulasyondan snra.bu belirtileri yaşayan var mı ve şuan gebe olan?
inşallah cnm bu belirtileri yaşayp gebe olduğunu öğrenen yok galiba.bu sanrm 5. danışmam ama cvp yokİnsallah hamilesindir canim :)
Kısmet inşallah gelmez kırmızılarKizlar nasilsiniz bende gelen giden yok cumaya kadar bekleyecegim sonra kanda baktirayim diyorum tabi gelmezse
Insallah canim bebis gelir:)Kısmet inşallah gelmez kırmızılar
Kız kardeşimde aynı 8 ay dır deniyor olmuyor. Dr. Gitti herşeyi normal çıktı. Eşinden sperm örnegi alınmış. Bugün sonuçları çıktı çok üzgünler çokyarın kan testi yaptıracam zaten canım eğer yoksa da doktor kontrolünde deniyecem artık 8 aydır deniyoruz
Test yap canım varsa gebelik hemen çıkar zaten.bugün 2. gün yarında gelmezse kırmızılar test yapıcam umarım gelmezbebeğimiz vardır inşallah
Sağol canım.başın sağoldun.cok zor
İnşallah sütleniyordur :) bebişe hazırlıkkızlar göğüslermde farklılık var ama şiş mi farkına varmıyorum.sadece sütyen takınca boğuluyorum.çok idrara çıkıyorum.arada kasıklarıma ve üst taraflara ince batmalar oluyor.2 gün önce hapşurduğumda sol kasığımda zorlanma hissettm.üşüyorum özellikle ayaklarım ama buna rağmen çok terliyorum.ayakta durunca çok belim ağrıyor.son bat 29 kasım btiş 3 aralık.ovulasyon geçen cuma cumartesiydi.dün kan verdm ama 1.29 çktı.doktorda dedi ki beta hcg döllenmeden ovulasyondan 10 12 snra kanda saptarmş gebeliği.bnm daha 5 gündü ovulasyondan snra.bu belirtileri yaşayan var mı ve şuan gebe olan?
İnşallah gelmez. Bebiş gelir :)Kizlar nasilsiniz bende gelen giden yok cumaya kadar bekleyecegim sonra kanda baktirayim diyorum tabi gelmezse
evetKizlarrr bise sorcamm goz bebebiginin (siyah olan yerin) büyümesi hamilelik belirtisi mi?
yani öyle yazıyor Bi çok yrde araştrmştmdaKizlarrr bise sorcamm goz bebebiginin (siyah olan yerin) büyümesi hamilelik belirtisi mi?
Benimde 11-12 günüm kaldı.
Eşimle gün sayıyoruz :) kısmet hayırlısı.
cnm ağzından bal damlamış inşallah.bnm de 11 gün var.29 u yeni yıla saatler kala ne sürpriz olur bizlere ama ve tabi kocişlereBenimde 11-12 günüm kaldı.
Eşimle gün sayıyoruz :) kısmet hayırlısı.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?