sende bnm gibisin bnde benm de Bi lzm var ocak 5 te 4 oluyorKızıma hamile olduğum zaman. Adetime 2 günüm kalmıştı. Evde test yaptım. İkinci çizgi çıkmıştı ayyyy nasıl harika bi gün dü :) çok şükür Rabb'ime.
Yıllar nasılda çabuk geçiyor. Şimdi kızçem 4 yaşına basacak inşallahhh.
Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahhh.
bu belirtilere göre bnce kesnlkle olmalısınKızlarr merhaba yardımmm :) bu ay ovulasyon testiyle takip ettim ve çalışmalar oldu. Yumurtlamadan 3 gun falan sonra göğüs uçlarım çıktı ve ne dokunabiliyorum ne de birine sarilabiliyorum ayrica sürekli adet ağrısı gibi bi ağrım var belimde de sag bacagima vuran ağrılar oluyo hele ki biraz fazla yürüyünce bide ilk baslarda şeffaf 2 gundur de sarı olan kokusuz bi akintim var . Bunca zaman göğüslerimin böyle olduğunu hiç görmemiştim perşembe randevum var doktorla kan testi yaptiricam sizce hamile olabilirmiyim :)))
bebeğimiz ne yapıyor bakalım turtişimmInşallah güzel haberler alırız be gülüm hayırlısı bakalım..
Büyük bir merak içinde bekliyoruz :)
eczaneden ovulasyon testi aldm cnm.ama pahalı oluyorkızlar ovulasyon testi bende net ortamında son adet günlerimi yazarak yaptım basit birşeydi.Siz hangi testi yaptınız bana tavsiye edermisiniz?
Bende netten aldım canım 10 paket vardı içinde 2 serli toplam 20 test 35 tl ye geldi :) ayy kızlar inşallah gobisimde bebiş vardır hepimize nasip etsin Rabbim :)kızlar ovulasyon testi bende net ortamında son adet günlerimi yazarak yaptım basit birşeydi.Siz hangi testi yaptınız bana tavsiye edermisiniz?
idrarda gebelk testi yapar gbi yapıosun.gitti gidiyordan 30 lu 40 lı alırsan şansn daha yüksek.adet btmnden itibaren başlarsn çift çizgiyi görünce gün aşırı değerlendirirsn cnm bnmçok teşekkür ederim cnm. pek bilmediğimden soruyorum nasıl oluyor bu test,nasıl yapılıyor
? mesela ben 26 günde br adet görürüm genelde hep,netteki ufak testte 13.gün diye gösterdi ama bu garanti değildir sanırım belkıde yumurtlama günüm başkadır,sanırım bunu testte rahatlıkla görebileceğim öyle mi?
fiyat öenmlı değil bu ay alırım belkı,kendimce yaptıgım hesaplar tutmuyor.
inşallah canımBende netten aldım canım 10 paket vardı içinde 2 serli toplam 20 test 35 tl ye geldi :) ayy kızlar inşallah gobisimde bebiş vardır hepimize nasip etsin Rabbim :)
ne demek bildiklerimizi paylaşmamız lzm bu süreçler böle daha güzel atlatılıyor :)çok teşekkür ederim canım çok sağollll.... :)
adetn ne zmn hayatm?Bende tansiyon düşüklüğü ve yorgunluk çok var göğüslerim Bide Göbek deliğimde çok ağrıyor birazdan test yapacam acaba çıkar mi az önce girdim wc ye tutmam Lazım mı idrarımı
anladm cnm braz daha beklesen mi acaba?bak ben bgun kan testi yaptrdm çok erkenmş kendimi bunalıma soktm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?