Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

sende bnm gibisin bnde benm de Bi lzm var ocak 5 te 4 oluyor şimdi kardeş istiyoruz ama işte iki kez kimyasal geçirdm işte bu durumlar insanın iyice hevesini kırıyor malesef

canlar ben şmdi araştırdm sizinle de paylaşayım dedim.kanda B-HCG yumurtlamadan 10-12 gün sonra bakılmalıymış.bnm yumrtlama cuma cumartesi gerçekleşti yani çok erken yaptrdm demek ki.ovulasyondan beri göğüs şişliği var,öyle ki sutyen takınca göğsüm yüreğim daralıyor sanki.
2.idrar sıklığı
3.gaz sıkıştırmaları ama kramp şeklinde saniyelik
4.bel ve boyun ağrısı.
belirtileri yazıyorum ki eğer hamileysem bu ay güzel bi haber alırsam yani bebek bekleyen arkadaşlarda bnm belirtilerimden yola çıkarlar.
sonuçta erken gebelk belirtileri önemli bebiş isteyenler için :) inşLLh vardr bu belirtileri yaşayanlara da ümit olurum.

Kızlarr merhaba yardımmm :) bu ay ovulasyon testiyle takip ettim ve çalışmalar oldu. Yumurtlamadan 3 gun falan sonra göğüs uçlarım çıktı ve ne dokunabiliyorum ne de birine sarilabiliyorum ayrica sürekli adet ağrısı gibi bi ağrım var belimde de sag bacagima vuran ağrılar oluyo hele ki biraz fazla yürüyünce bide ilk baslarda şeffaf 2 gundur de sarı olan kokusuz bi akintim var . Bunca zaman göğüslerimin böyle olduğunu hiç görmemiştim perşembe randevum var doktorla kan testi yaptiricam sizce hamile olabilirmiyim :)))

bu belirtilere göre bnce kesnlkle olmalısın

kızlar ovulasyon testi bende net ortamında son adet günlerimi yazarak yaptım basit birşeydi.Siz hangi testi yaptınız bana tavsiye edermisiniz?

kızlar ovulasyon testi bende net ortamında son adet günlerimi yazarak yaptım basit birşeydi.Siz hangi testi yaptınız bana tavsiye edermisiniz?
eczaneden ovulasyon testi aldm cnm.ama pahalı oluyor 5 taneye 49 tl bayldım.gitti gidiyor da laboquik marka var çoğu kişi kullanmş memnun.

çok teşekkür ederim cnm. pek bilmediğimden soruyorum nasıl oluyor bu test,nasıl yapılıyor

? mesela ben 26 günde br adet görürüm genelde hep,netteki ufak testte 13.gün diye gösterdi ama bu garanti değildir sanırım belkıde yumurtlama günüm başkadır,sanırım bunu testte rahatlıkla görebileceğim öyle mi?

fiyat öenmlı değil bu ay alırım belkı,kendimce yaptıgım hesaplar tutmuyor.

Bende netten aldım canım 10 paket vardı içinde 2 serli toplam 20 test 35 tl ye geldi :) ayy kızlar inşallah gobisimde bebiş vardır hepimize nasip etsin Rabbim :)

id
idrarda gebelk testi yapar gbi yapıosun.gitti gidiyordan 30 lu 40 lı alırsan şansn daha yüksek.adet btmnden itibaren başlarsn çift çizgiyi görünce gün aşırı değerlendirirsn cnm bnm prospektüsünde yazıo zaten nasıl değerlendirileceği sonucun.

ben merak ettiğim hemen hemen bi çok şeyi uzmn tv de izliyorum doktorlarn videolarını bilgilendirmlerini.çokta gerçekçi herşeyn olurunu anlatıyorlar :) onları izleyp ümitlenmemem gereken durumları öğreniorum bu arada az evvel sağ kasığıma batma oldu buda belirtilerime eklensn

Bende tansiyon düşüklüğü ve yorgunluk çok var göğüslerim Bide Göbek deliğimde çok ağrıyor birazdan test yapacam acaba çıkar mi az önce girdim wc ye tutmam Lazım mı idrarımı

Bende tansiyon düşüklüğü ve yorgunluk çok var göğüslerim Bide Göbek deliğimde çok ağrıyor birazdan test yapacam acaba çıkar mi az önce girdim wc ye tutmam Lazım mı idrarımı
adetn ne zmn hayatm?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…