- 15 Aralık 2014
- 219
- 83
- 43
- 38
hmmmmmm hayırlısı yaayok canım çktı ama 1-27 sonuç.adetinize daha var yükselebilir dediler
daha 1 gün erken birazcık gecikmeler olabilir biraz daha bekle cnmmerhaba kızlar benimde adetim 1 gün geçikti 6 aydır bebek istiyoruz içim içimi yiyor ama varsada test yapıp üzülmek istemiyorum ama heyecandan ölüyorum uyku ve iştah fazlalığı ar bel ve kasıkta sanki adet olmadan önceki gibi hafif bir sızı var
daha 1 gün erken birazcık gecikmeler olabilir biraz daha bekle cnm
takıntı haline getirme ve beyninide öyle şartlama asıl onun çok etkisi var biliyomusun oluruna bırak şartlandırma olmıcak ki olmaz ki böyle olmuş tu ki falan diyee.kesinlikle beklicem canım 2 ay önce gelmedi 3 gün kan verdim cıkmadı 8 gün tekrar verdim çok düşük bir yükselme olmus belki geç döllenmedir dedi doktor ama 9. gün regl oldum o yüzden şimdi aceleci davranmak istemiyorum ama genede içim sabırsız
takıntı haline getirme ve beyninide öyle şartlama asıl onun çok etkisi var biliyomusun oluruna bırak şartlandırma olmıcak ki olmaz ki böyle olmuş tu ki falan diyee.
heh işde harikaaa bırakk ya hayatı olduğu gibi yaşa takıntısız yaşaaa olacaksa olcak zaten ... bak bende bir konuda çok üzmüştüm kendimi sonra kendimi psikiyatride buldum değmiyo inan önce sen sana lazımsın ve böyle şeyler vücudu olumsuz etkiliyo takılmaevet ya en kötüsü o zaten düşünmek istemiyorum çünkü sanki bile bile çağırıyormuşum gibi geliyor olumlu düşünmeye çalışıyorum hep allah inşallah nasip eder. ilk aylarda çok takıntı haline getirmiştim oldu mu olcak mı diye ama son 3 ay oluruna bırakmıştık ama bu ay bir ilişkimizde resmen hissettim olcağına o yüzden umutlandım zaten
heh işde harikaaa bırakk ya hayatı olduğu gibi yaşa takıntısız yaşaaa olacaksa olcak zaten ... bak bende bir konuda çok üzmüştüm kendimi sonra kendimi psikiyatride buldum değmiyo inan önce sen sana lazımsın ve böyle şeyler vücudu olumsuz etkiliyo takılma
aynen böyleo takıntılı olma durumunu en iyi ben bilirim canım merak etme ben kendimi üzmekten dolayı kansere yakalandım bir yumurtalığımdan oldum ama allaha çok şükür ki yendim o süreçte çektimlerim bana ders oldu onun için bundan sonra hayatta hiç bişi için kendimi harap etmeme kararı aldım nasipse olucaksa bebek olur allaha kalmış
maalesef biraz önce kan geldi muhtemelen adet oldum çünkü yarın olmam gerekiyordu.bilgilendirirsen sevinirim valla soğan kürünü çok duydum da pek onu içmeyi hayal bile edemedim
bakalm daha adetme var 29 bekliycm mecbur.hmmmmmm hayırlısı yaacanını sıkmaa
çok erken daha bence olsada çıkmazerken olablir mi yoksa gebelk yok mu bu ay
Canım ama çok erken zaten. Biraz daha bekle. Bende 29 unu bekliyom. Belki 2gün kala test yaparım. Varsa zaten kesin çıkar.yok canım çktı ama 1-27 sonuç.adetinize daha var yükselebilir dediler
Canım evde kendin test yap. Varsa kesin çıkar.Kızlar adetime 3 gün var tansiyonum 9 5 yani düşük gebelik olabilir mi sizce
inşallah canım ya ağzından bal damlıyor :)Canım
çok erken daha bence olsada çıkmaz
işimiz yoksa bekle ki 29 u gelsinCanım ama çok erken zaten. Biraz daha bekle. Bende 29 unu bekliyom. Belki 2gün kala test yaparım. Varsa zaten kesin çıkar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?