• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

meraba arkadaşlar bende geri sayımdayım,saatleri bile sayar oldu.kaliba akıl sağlığımı yitirmeye başladım:KK53::KK17:idrar testi yapmakla yapmamak arasında direniyorum.beni en çok engelleyen

Bende karasıZ kaldım günümü mü beklesem az önce hapşurdum kasığım patlayacak gibi oldu
daha önceden hiç yaptın mı.benim bi 4 tane denemişliğim var ve şimdi cesaret edemiyorum sanki artık hep tek çizgi çıkacak gibi geliyor. hatta bugün yine elime aldım testi ne stres yaptıysam heyecandan ellerim titremeye başladı.:KK43:

daha önceden hiç yaptın mı.benim bi 4 tane denemişliğim var ve şimdi cesaret edemiyorum sanki artık hep tek çizgi çıkacak gibi geliyor. hatta bugün yine elime aldım testi ne stres yaptıysam heyecandan ellerim titremeye başladı.:KK43:

İki gun once yaptim negatif cikti cnm ben bi bucuk aylik evliyim eger adet olursam 2. Adetim olcak cnm insallah olmam :(

İki gun once yaptim negatif cikti cnm ben bi bucuk aylik evliyim eger adet olursam 2. Adetim olcak cnm insallah olmam :KK43:
inşallah olmazsız güzelim,ama olursan bile üzülme daha başındasınız.Tabi gönül isterki hemen olsun.biz evlilikte 5 yılı bitirdik 6. yılımız bu sene çok şükür

Allah daim etsin cnm nice senelerinz olsun bi tanede al yanakli yakisikli bebisin var sanirim Allah bagislasn canimm darisi basimizaa sanada Rabbim tatlibi kizz versin insallah

Back
X