ayyy inşallah sonuç pozitif çıkar.yarın bizede söyle canım sonucuBen yarın Yaparım belki yarın yaparsam 2 gün önce yapmış olacam
bat 18hiç saydığınız belirtilerde yok bende
ilk idrrla yap o zmn cnm bnm.hayırlısı :)Yarın sabah yapayım o zaman
ay bilmiyorum ki 8 aydır olmayınca kanıksadım artık.canım sende belirti varmı
daha önceden hiç yaptın mı.benim bi 4 tane denemişliğim var ve şimdi cesaret edemiyorum sanki artık hep tek çizgi çıkacak gibi geliyor. hatta bugün yine elime aldım testi ne stres yaptıysam heyecandan ellerim titremeye başladı.Bende karasıZ kaldım günümü mü beklesem az önce hapşurdum kasığım patlayacak gibi oldu
ne güzel canım inşallah bunlar hamilelik belirtileridr.Suan bitek koku alma duyum felaket gelisti iki uc gun once göğüs uclarim cok aciyodu dokunamiyordum. Suanda akintim cogaldi canimm arada kasiklarimda agriyor
daha önceden hiç yaptın mı.benim bi 4 tane denemişliğim var ve şimdi cesaret edemiyorum sanki artık hep tek çizgi çıkacak gibi geliyor. hatta bugün yine elime aldım testi ne stres yaptıysam heyecandan ellerim titremeye başladı.
inşallah olmazsız güzelim,ama olursan bile üzülme daha başındasınız.Tabi gönül isterki hemen olsun.biz evlilikte 5 yılı bitirdik 6. yılımız bu sene çok şükürİki gun once yaptim negatif cikti cnm ben bi bucuk aylik evliyim eger adet olursam 2. Adetim olcak cnm insallah olmam
bana dedin heralde canım .yoook korkuyorum.Burda bi arkdsin sat 19 kasim ikii gun once xikmis cift cizgi cnm seninde cikabilir dene istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?