Bu kadar üzülme canım bak forumda kaç kişinin adet iki hafta geçince çıkmış kanında.Yoktur belki de tekrar denersin takıntı yaptıkça psikolojisi bozuluyor insanınben de beklemedeyim hiç moralini boxma tekrar denerizO betanın Allah cezasını versin sinirden ağlattı beni
Bekliycem artik tatlim bakalim belki daha sonra yukselirBu kadar üzülme canım bak forumda kaç kişinin adet iki hafta geçince çıkmış kanında.Yoktur belki de tekrar denersin takıntı yaptıkça psikolojisi bozuluyor insanınben de beklemedeyim hiç moralini boxma tekrar deneriz
Merhaba arkadaslar.
Ben eski uyeyim.yillar sonra tekrar giris yaptım siteye.
Allah tum bebek isteyenlere saglikli sihhatli hayırlı bi sekilde nasip etsin.
benimde adet günüm 31. Ağustos.
ins. Cifte bayram yaşarız hayırlısıyla
Hayırlı olsun.Merhaba bugün test yaptim pozitif cikti.Hala saskinligi atamadim.Allah isteyen herkese nasip etsin insallah..
Insallah canim merakla bende bekliyorum birde ben folik asit hic icmedim dahiliye doktoru hamile kalmadan 1-2 ay once icmen gerekiyordu dedi sen icmeye basladin mi
Ayni belirtiler bende de vardi.Clearblue gebelik testi aldim pozitif cikti ertesi gun hcg testi yaptim.Clearblue 30 liraydi onun yerine hcg yapmak daha mantikliAdetim 4 gun gecikti
Halen gelen giden yok agrimda yok
Sol kasigim da batma var ara ara ben burdayim diyor
Yorgunluk var
Ay insallah tatlim insallah bende hamileyimdirAyni belirtiler bende de vardi.Clearblue gebelik testi aldim pozitif cikti ertesi gun hcg testi yaptim.Clearblue 30 liraydi onun yerine hcg yapmak daha mantikli
Ayyy inşallahhkizlar 6 gun geciktim halen gelen giden yok agrimda yok olmasin zaten adet madet istemiyorum
Cok heyecan yaptim adetimin ilk gunu kan testinde 1.20 cikmisti yukselmis midir
İnanılmaz yorgun, uykusu var hissediyorum. Sol gözüme vuran bir baş ağrım. Mide yanmalarım var. Hafif hafif bulanıyor. 2-7 eylül arası bat. Beyaz akıntı var. Ama sperm mi ayırt edemedim ama akışkan. Şeffaf ve içinde beyazlar var. Umarım güneş geçmemiştir. Bi de yüz üstü yatamıyorum göğüslerimden ve burnum akıyor. Böyle saçma belirti olur mu kızçeler?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?