• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

2 gün leke geldi derken bir pedi doldurmayacak kadarsa hamilelik riskin vardır yerlesme kanaması olabilir istersen kan testi yaptir canim

Yok canim akinti ile peceteye geldi o kadar gecen ay kan verdim 0 ile karsilasinca baya bi uzuldum bende daha bekliyeyim diyorum ama sabir da kalmadi ya :KK71::KK71:

Yok canim akinti ile peceteye geldi o kadar gecen ay kan verdim 0 ile karsilasinca baya bi uzuldum bende daha bekliyeyim diyorum ama sabir da kalmadi ya :KK71::KK71:
Benimde adetime 9 gün kala pembe akıntı oldu yarın adet olmam gerek bakalim inşallah adet olmam da hamiletimdir
Inşallah hepimiz hamileyizdir canim

Benimde adetime 9 gün kala pembe akıntı oldu yarın adet olmam gerek bakalim inşallah adet olmam da hamiletimdir
Inşallah hepimiz hamileyizdir canim

Ay insallah canimmm benim ben kizimi vok gev ogrenmistim bende hep duzensizlik var kizimda yaptigim testlerin haddi hesabi yoktu esim test almisti yap bunu diye bi yaptim cift czgi doktora bi gittim 7 haftalik hem keseyi bebegi ve kalp atisini gormustuk eger varsa bu da gec cikar diye dusunuyorum bakalim kuzum

Benim durum da iyice sacmaladi sogan kuru kullandim adet olmak icin progestan iciyorum gecen ay 36. Gunde adet oldum tamam dongum 36 gunde bir dedim bu ay tik yok 3 gun once 2 gun leke geldi akinti ile beraber gebelik testleri negatifi gosterip duruyor sanki adet olmusumda bitmis gibiyim hic bi belirtide yok amlamadim gitti ya POWERHACK POWERHACK
Doktora soylemelisin belki sokulecek birseyler verir gebelik yoksada ilac verir cnm

Kizlar adete 7 gun kala kan yaptirdim cikmadi simdi 4 gun var tekrar yaptirsam cikarmi ki ? Ruyamda da bir bebek kucagimda yolculuk yapiyorduk :(

Bu gebeligin bir gun sonra bile negatifken pozitif olma ihtimali var mi

Günaydın hanımlar ben de ikinci çocuk için uğraşıyorum takvime göre bugün adet günüm sadece peçeteye hafif kahverengiye yakın leke geliyor bu ay kasık batmalarım çok oldu göğüs uçlarım acıyor ve ateşim 37.bir yandan ümitleniyprum bir yandanda adet olacak gibi arada karnım ağrıyor hayırlısı diyorum

Kizlar adete 7 gun kala kan yaptirdim cikmadi simdi 4 gun var tekrar yaptirsam cikarmi ki ? Ruyamda da bir bebek kucagimda yolculuk yapiyorduk :KK43:

Benim de aynı durum tam 4 gün var. Öncesinde tam 3 idrar testi yaptım. Belirtilerim öyleydi çünkü :(

Dün kan testi yaptırdım yani 5 gün varken doktor çağırdı o da ayrı Bi ilginçlik. Değer 0,100 çıktı. İçimde hala umut var belirtilerim hala devam ediyor çünkü. 4 gün sonra değil de gelmezse tam 9 gün bekleyeceğim sabırla gerçekten istediğimi farkettim çünkü. 1 yıl korunduk sonrasında artık istiyoruz, ilk denememiz ama ne bileyim çok istiyorum sanırım :(

Ve arkadaşımın tam 11 gün boyunca testleri negatif çıkmış kan tahlili de aynı. 12. Gün fırlamış bi değer ile karşılaşmış. Umarım bizimki de geç döllenmeden kaynaklıdır

Ve arkadaşımın tam 11 gün boyunca testleri negatif çıkmış kan tahlili de aynı. 12. Gün fırlamış bi değer ile karşılaşmış. Umarım bizimki de geç döllenmeden kaynaklıdır

Insallah canim merakla bende bekliyorum birde ben folik asit hic icmedim dahiliye doktoru hamile kalmadan 1-2 ay once icmen gerekiyordu dedi sen icmeye basladin mi

Kizlar adete 7 gun kala kan yaptirdim cikmadi simdi 4 gun var tekrar yaptirsam cikarmi ki ? Ruyamda da bir bebek kucagimda yolculuk yapiyorduk :KK43:

Bence yapma ben de adet geçmeden üç kere test yaptım negatif çıktı biraz zaman geçsin kan testi yapmaya karar verdim.Bütün gün forumları okudum adeti geçtiği halde idrarda negatif çıkıp kanda belli olan var moralini hiç bozma direk kan tahlili yaptır bence:dua:

Halen gelen giden yok ama kan testim negatif kafayi yicem
Beta yukselmiycekse gelsin artik rahatlayayim agrimda yok normal birgun gibi yani üüüf
Başka şeylerle meşgul olmaya çalış bı bekleyiş delirtir insanı:D Bazılarının da kanda negatif çıkmış sonradan yükselmiş bekle bence biraz daha sonra tekrar yaptır

Back