• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ya kızlar adet günümden beri adet ağrılarım var bugün 4. Gün olmadım
Elimde test de yok bu belirsizlik çok kötü

Kan testi yaptirsana canim. Bu arada kizlar ovulasyon konusunda doktorumla konustum. Adet zamani koyu cikiyorsa bebek yerlesiyoooormus demekmis. 1 2 hafta sonra kan testi yaptiricam bende hala adet olmadim.adet agrisindan ziyade kasiklarim ciz ciz yokluyor

Yrn adet olmam lazım prolaktin yüksekti dostinex kullanmıştım beyaz ve çok açık sarı akıntı geliyor yoğun şekilde ani harekette kasıklarım acıyor ve geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum ayrıca depresyonda gibi hissediyorum tüm gün yataktan çıkmıyorum acaba demekten bıktım artık :( yine ümitleneyim mi?

Yrn adet olmam lazım prolaktin yüksekti dostinex kullanmıştım beyaz ve çok açık sarı akıntı geliyor yoğun şekilde ani harekette kasıklarım acıyor ve geceleri bacak ağrısından uyuyamıyorum ayrıca depresyonda gibi hissediyorum tüm gün yataktan çıkmıyorum acaba demekten bıktım artık :KK43: yine ümitleneyim mi?

Bu prolsktin yüksekliği bende de var sanıyordum.çünkü adetime bir hafta vardı göğsümden süt geliyordu.netten araştırdım tamam dedim hatta endokrin bölümünden gün bile aldım.ama bayramın ikinci günü hamile olduğumu öğrendim.internette her yazılana ve umutsuzluğa düşmemeyi tavsiye ediyorum.

Adetime 5 gün kaldı ve ben meraktan ölüyorum. Bazen çok çok hafif sol yumurtalık hizasında bir sızı oluyor. Mide ekşimesi ve çok nadir de bulantı oldu. Nezle olacakmışım gibi ateş basması oluyor. İşin kötüsü bende adet öncesi çok şükür hiçbir sıkıntı olmaz. Şimdi de pek yok. Hamile olmamaktan korkuyorum. Sadece üç kez beraber olduğumuz için pek ihtimal de vermiyorum. Bu ay olmazsa ovulasyon testi siparişi vereyim bari.

Sat 10 ağustos bat degisiyor ama ben yine 6 gün kalmış gibi düşünursem yarın ilk iş beta baktirmak nihayet saglik ocakları hastane vs açılıyor heyecanlıyım yumurtlama dönemimi kestiremeden birlikte oldum 3 kez ilk gebeligimde ilkinde hamile kalmıştım hayırlısı umarım yine hamileyimdir yarın güzel haberle gelmeyi umuyorum ıns

Bebek için bu ay çalışmalara başladık. SAT 10 Ağustos. 23 Ağustos'tan bu yana sadece üç kez birlikte olduk. Yumurtlama günlerimi dikkate aldım ama üç kereyle hamile kalma şansım yok gibi geliyor. Sizce üç kere ilişkiye girerek hamile kalınır mı?

Şaka gibi sat aynı 10 ağustos benim de ben de 22 23 ve 28 inde birlikte oldum ben de düzensiz adet son bir kaç aydır normalde 30 günde bir net olurdum haziranda değişti düzenim inş hamileyizdir yarın kanda baktiricam sende baktır 10 gün kala bile çıkıyor eğer gebelik varsa

Şaka gibi sat aynı 10 ağustos benim de ben de 22 23 ve 28 inde birlikte oldum ben de düzensiz adet son bir kaç aydır normalde 30 günde bir net olurdum haziranda değişti düzenim inş hamileyizdir yarın kanda baktiricam sende baktı 10 gün kala bile çıkıyor eğer gebelik varsa[/QUOTE
Birliktelik bile neredeyse aynı. Benim de 23 25 ve 28 Ağustos tarihleri. Geçen ay adete 1 hafta kala geri çekme yöntemiyle birlikte olduk. Adetim 5 gün gecikti. Hal öyle olunca kan ve idrar testleri yaptırdım. Sonuç negatifti. Bu ay tam manasıyla başladık ama üç kere olunca ve pek belirtim olmayınca umutlanmak istemiyorum. O yüzden zor da olsa gecikmeyi bekleyeceğim. İnşallah hamileyizdir. Sende belirti var mı?

Şaka gibi sat aynı 10 ağustos benim de ben de 22 23 ve 28 inde birlikte oldum ben de düzensiz adet son bir kaç aydır normalde 30 günde bir net olurdum haziranda değişti düzenim inş hamileyizdir yarın kanda baktiricam sende baktır 10 gün kala bile çıkıyor eğer gebelik varsa
Birliktelik bile neredeyse aynı. Benim de 23 25 ve 28 Ağustos tarihleri. Geçen ay adete 1 hafta kala geri çekme yöntemiyle birlikte olduk. Adetim 5 gün gecikti. Hal öyle olunca kan ve idrar testleri yaptırdım. Sonuç negatifti. Bu ay tam manasıyla başladık ama üç kere olunca ve pek belirtim olmayınca umutlanmak istemiyorum. O yüzden zor da olsa gecikmeyi bekleyeceğim. İnşallah hamileyizdir. Sende belirti var mı?

3 kere az değil ki neden öyle düşünüyorsun 1 kereyle hamile kalan var 3 kez gayet yeterli onemli olan doğru zamanda olDu mu yani dogurgan dönemde ins hamileyizdir ben 9 da inip baktiricam bakalım öğlen belli olur hiç bi belirtir yok kasik ağrısı dışında sol kasik ağrıyor bir de dün hasta olacakmisim gibi ağrı oldu dedim eşime yok olmadı bu ay :) ama onlar yaniltmasin öyle oluyor zaten benim ilk gebelik de öyleydi hayirlisi

3 kere az değil ki neden öyle düşünüyorsun 1 kereyle hamile kalan var 3 kez gayet yeterli onemli olan doğru zamanda olDu mu yani dogurgan dönemde ins hamileyizdir ben 9 da inip baktiricam bakalım öğlen belli olur hiç bi belirtir yok kasik ağrısı dışında sol kasik ağrıyor bir de dün hasta olacakmisim gibi ağrı oldu dedim eşime yok olmadı bu ay :) ama onlar yaniltmasin öyle oluyor zaten benim ilk gebelik de öyleydi hayirlisi
Sürekli ilişkiye girenleri okuyunca acaba az mı diye düşündüm İnşallah hamilesindir. Lütfen sonucu buraya da yaz.

Sürekli ilişkiye girenleri okuyunca acaba az mı diye düşündüm İnşallah hamilesindir. Lütfen sonucu buraya da yaz.

Biri yapar biri bozar der eskiler :cool:sürekli de nereye kadar 3 ilişki gayet yeterli asıl olmazsa benimli olmayabilir günleri saçma sapan oldu 22 23 28 alakasız oldu sanki gün aşırı olmalı normalde seninkinin tutma ihtimali daha yüksek inş olur ama bakalım 1 de açılacak sağlık ocağı bekliyorum sonuç alınca yazicam çok da ağrım var:KK43: hasta olurum gibi sanki tutmadı :işsiz::işsiz:

Beta hcg 0.1 yani yok:KK57::KK33:ama şöyle bir şey var çok da sasirmadim ben ilişki sonrası ayaga kalktım her neden bilemiyorum normalde yatip ayakları dikecen neyse bidaki ay inş :KK71:

Beta hcg 0.1 yani yok:KK57::KK33:ama şöyle bir şey var çok da sasirmadim ben ilişki sonrası ayaga kalktım her neden bilemiyorum normalde yatip ayakları dikecen neyse bidaki ay inş :KK71:
Hayırlısı olsun. Daha erken olduğu için çıkmamış da olabilir. Geç döllenme de olabilir.

Bende bugün yumurtalıklarımda 10 dakikalık müthiş bir ağrı oldu. Yürürken de biraz ağrıdı. Normalde adet öncesi hiç belirti olmaz. İçte de ıslaklık hissettim. Çamaşırıma çıkan bir şey yoktu. Adet mi gebelik mi diye beklemekten bir hal oldum. Şu üç gün geçse de kurtulsam.

N
Bende bugün yumurtalıklarımda 10 dakikalık müthiş bir ağrı oldu. Yürürken de biraz ağrıdı. Normalde adet öncesi hiç belirti olmaz. İçte de ıslaklık hissettim. Çamaşırıma çıkan bir şey yoktu. Adet mi gebelik mi diye beklemekten bir hal oldum. Şu üç gün geçse de kurtulsam.

Neden bekliyosun kanda baktır varsa çıkar

Malesef hasta oldum bugün
Bir dahaki aya inşallah olur. Gerçi hayırlısını dilemek lazım. Erken olmuşsun. Ayın 10'unu bekliyorduk. Ben bekliyorum ama eğer adet olursam önümüzdeki ay ovulasyon testi almayı düşünüyorum.

Back