• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Kızlar bana gülmeyin ama ovulasyon testi nasıl Bir şey ben bilmiyorum bir yıllık evliyim ama bilmiyorum

hiç bi sorun yok canım. ne eşimde ne bende. hsg histereskopi ne varsa oldum. 6-7 aydırda bıraktım dr da koşturmayı. tıp bi sorun yok diyor. dediğin gibi bizde artık zamana bıraktık
En iyisi vakti saatini bekliyordur cnm sen stres yaptikca o gelmek istemiycektir
Masallah cnm aman sorun olmasinda cok sukur

Kızlar burda 2. Çizgi silik görünüyor dimi ?

Eklentiler

• IMG_4466.JPG
    IMG_4466.JPG
    43,5 KB · Görüntüleme: 57
Benim durum da iyice sacmaladi sogan kuru kullandim adet olmak icin progestan iciyorum gecen ay 36. Gunde adet oldum tamam dongum 36 gunde bir dedim bu ay tik yok 3 gun once 2 gun leke geldi akinti ile beraber gebelik testleri negatifi gosterip duruyor sanki adet olmusumda bitmis gibiyim hic bi belirtide yok amlamadim gitti ya POWERHACK POWERHACK

Benim durum da iyice sacmaladi sogan kuru kullandim adet olmak icin progestan iciyorum gecen ay 36. Gunde adet oldum tamam dongum 36 gunde bir dedim bu ay tik yok 3 gun once 2 gun leke geldi akinti ile beraber gebelik testleri negatifi gosterip duruyor sanki adet olmusumda bitmis gibiyim hic bi belirtide yok amlamadim gitti ya POWERHACK POWERHACK
2 gün leke geldi derken bir pedi doldurmayacak kadarsa hamilelik riskin vardır yerlesme kanaması olabilir istersen kan testi yaptir canim

Back