2 gün leke geldi derken bir pedi doldurmayacak kadarsa hamilelik riskin vardır yerlesme kanaması olabilir istersen kan testi yaptir canim
Benimde adetime 9 gün kala pembe akıntı oldu yarın adet olmam gerek bakalim inşallah adet olmam da hamiletimdirYok canim akinti ile peceteye geldi o kadar gecen ay kan verdim 0 ile karsilasinca baya bi uzuldum bende daha bekliyeyim diyorum ama sabir da kalmadi ya
Benimde adetime 9 gün kala pembe akıntı oldu yarın adet olmam gerek bakalim inşallah adet olmam da hamiletimdir
Inşallah hepimiz hamileyizdir canim
Bence biraz bekle bende sabirsizlaniyorum ama bekliycem enazindan uzulmeyeyim daha sonra diyeKızlar adet günüm bugün ama olmadım acaba testi yapsam mi belli olur mu
Doktora soylemelisin belki sokulecek birseyler verir gebelik yoksada ilac verir cnmBenim durum da iyice sacmaladi sogan kuru kullandim adet olmak icin progestan iciyorum gecen ay 36. Gunde adet oldum tamam dongum 36 gunde bir dedim bu ay tik yok 3 gun once 2 gun leke geldi akinti ile beraber gebelik testleri negatifi gosterip duruyor sanki adet olmusumda bitmis gibiyim hic bi belirtide yok amlamadim gitti yaPOWERHACK
Kizlar adete 7 gun kala kan yaptirdim cikmadi simdi 4 gun var tekrar yaptirsam cikarmi ki ? Ruyamda da bir bebek kucagimda yolculuk yapiyorduk
Bu gebeligin bir gun sonra bile negatifken pozitif olma ihtimali var mi
Ve arkadaşımın tam 11 gün boyunca testleri negatif çıkmış kan tahlili de aynı. 12. Gün fırlamış bi değer ile karşılaşmış. Umarım bizimki de geç döllenmeden kaynaklıdır
Bugun adet gunum adet olmadim olmayayimda zaten
Şeffaf akintim var agrimda yok
Insallah tatlim ya kac kisi hep sordu hamile misin diye beni taniyanlar bilmem dedim bir hamileysem Allaaaaaah
Kizlar adete 7 gun kala kan yaptirdim cikmadi simdi 4 gun var tekrar yaptirsam cikarmi ki ? Ruyamda da bir bebek kucagimda yolculuk yapiyorduk
Bu gebeligin bir gun sonra bile negatifken pozitif olma ihtimali var mi
Başka şeylerle meşgul olmaya çalış bı bekleyiş delirtir insanıHalen gelen giden yok ama kan testim negatif kafayi yicem
Beta yukselmiycekse gelsin artik rahatlayayim agrimda yok normal birgun gibi yani üüüf
O betanın Allah cezasını versin sinirden ağlattı beniBaşka şeylerle meşgul olmaya çalış bı bekleyiş delirtir insanıBazılarının da kanda negatif çıkmış sonradan yükselmiş bekle bence biraz daha sonra tekrar yaptır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?