Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bugün adet günüm ama olmadım
Hafif bel ağrısı oldu gündüz .adet olurken belim ağrımaz normalde
Kasıklarda batma var
Ama test yapmaktan o kadar bıkmışım ve umudum kırılmış ki test falan almadım

Benimde yarin olmam lazim sabah gelen giden yoktu bende umitlendim ama biraz once hafif lekelenme gibi bisi geldi bir daha da gelmedi muhtemelen yarin tamamen olurum

Benimde 0.11 cikti degerim bata 5vardi. Simdi yarin regl gunum. 34 35 33 30 gunde bir regl oluyorum duzenli degil insallah yukselir adetimiz gelmezde. Ovulasyonlarda kopkopyu benim

Bebek için bu ay çalışmalara başladık. SAT 10 Ağustos. 23 Ağustos'tan bu yana sadece üç kez birlikte olduk. Yumurtlama günlerimi dikkate aldım ama üç kereyle hamile kalma şansım yok gibi geliyor. Sizce üç kere ilişkiye girerek hamile kalınır mı?

ben varim canim simdiki gebeligim degilde mayis ayindaki gebeligim tek iliskiyle olmusdu hatta ovu gunu takibi yapmadan.ama malesef bazi sebeplerden dolayi dusukle sonuclandi.simdiki gebeligimde kafamiza gore oldu.yani ovu gunu takibi yapmadim.aslinda yapdim birkacgun .ama koyu cizgi gormeyince birakdim.hangi ara catladi bilmiyorum

Kizlar iyi bayramlar ben hala adet olmadim. Bi kac gun daha bekleyip gidicem teste sanirim gec dollenme cunku ovulasyonum hala koyu gosteriyor

ovulasyon denedin mi peki canım sen?
Yumurtlama zamanimda beni ates bastigi icin birde daha cok akinti oldugu icin anliyorum tatlim o zamanlar girdik iliskiye birde adetime 9 gun kala pembe akinti geldi
Sonra adetim gectiginde de kahverengi akinti geldi bir kere o kadar hep sol kasigim agridi benim
Bilmiyorum hamile miyim degil miyim idrar testlerine guvenmiyorum

Kızlar 3 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı adetime 5 gün kala hcg baktırdım 0.1di şimdi 2günüm var reglime sizce hamileolabilirmiyim? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın

Cevabın için teşekkür ederim. İlk bebeğin için üzüldüm. Ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. Şimdi bir kızım var. Bir yavrumun daha olmasını istiyorum ama sadece 3 kez ilişki olunca umutsuzluğa düştüm. Adete daha 8 gün var. İki üç gündür dudaklarımda ve alnımda ateşlenme, gaz ve şişkinlik var ama çok da kapılmamaya çalışıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bebeğini inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.

Kızlar 3 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı adetime 5 gün kala hcg baktırdım 0.1di şimdi 2günüm var reglime sizce hamileolabilirmiyim? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın
Oley sonunda benim gibi biriiiiii. Arkadasim bende 4gun once 0.11 di. Simdi bu geceyle 1gece gecikmis oldu testlerim suan negatif. Doktorum gec dollenme dedi bekliyorum insallah yukselir diye sana doktor ne dedi

Adete dair hicbir belirtim yok ama sadece gogus siskinligi ve agrisi azicikta kasiklarimda kelebekler ve arada sanki midemin kaldirmadigi bir eksime.

insallah bir bebegin daha olur.benimde bir kizim var.kardesi olsun cok istedim.insallah saglikla kucaklamak nasip olur.korkularim cok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…