Benimde 0.11 cikti degerim bata 5vardi. Simdi yarin regl gunum. 34 35 33 30 gunde bir regl oluyorum duzenli degil insallah yukselir adetimiz gelmezde. Ovulasyonlarda kopkopyu benimBenim de aynı durum tam 4 gün var. Öncesinde tam 3 idrar testi yaptım. Belirtilerim öyleydi çünkü
Dün kan testi yaptırdım yani 5 gün varken doktor çağırdı o da ayrı Bi ilginçlik. Değer 0,100 çıktı. İçimde hala umut var belirtilerim hala devam ediyor çünkü. 4 gün sonra değil de gelmezse tam 9 gün bekleyeceğim sabırla gerçekten istediğimi farkettim çünkü. 1 yıl korunduk sonrasında artık istiyoruz, ilk denememiz ama ne bileyim çok istiyorum sanırım
ben varim canimBebek için bu ay çalışmalara başladık. SAT 10 Ağustos. 23 Ağustos'tan bu yana sadece üç kez birlikte olduk. Yumurtlama günlerimi dikkate aldım ama üç kereyle hamile kalma şansım yok gibi geliyor. Sizce üç kere ilişkiye girerek hamile kalınır mı?
ovulasyon denedin mi peki canım sen?Kizlar srkizinci gunum halen yok gelen giden agrimda yok
Bilmiyorum artik agustos ayi bitti eylule gectik bakalim insallah hamileyimdir
Yumurtlama zamanimda beni ates bastigi icin birde daha cok akinti oldugu icin anliyorum tatlim o zamanlar girdik iliskiye birde adetime 9 gun kala pembe akinti geldiovulasyon denedin mi peki canım sen?
Cevabın için teşekkür ederim. İlk bebeğin için üzüldüm. Ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. Şimdi bir kızım var. Bir yavrumun daha olmasını istiyorum ama sadece 3 kez ilişki olunca umutsuzluğa düştüm. Adete daha 8 gün var. İki üç gündür dudaklarımda ve alnımda ateşlenme, gaz ve şişkinlik var ama çok da kapılmamaya çalışıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bebeğini inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.ben varim canimsimdiki gebeligim degilde mayis ayindaki gebeligim tek iliskiyle olmusdu hatta ovu gunu takibi yapmadan.ama malesef bazi sebeplerden dolayi dusukle sonuclandi.simdiki gebeligimde kafamiza gore oldu.yani ovu gunu takibi yapmadim.aslinda yapdim birkacgun .ama koyu cizgi gormeyince birakdim.hangi ara catladi bilmiyorum
Oley sonunda benim gibi biriiiiii. Arkadasim bende 4gun once 0.11 di. Simdi bu geceyle 1gece gecikmis oldu testlerim suan negatif. Doktorum gec dollenme dedi bekliyorum insallah yukselir diye sana doktor ne dediKızlar 3 tane test yaptım hepsi silik çizgi çıktı adetime 5 gün kala hcg baktırdım 0.1di şimdi 2günüm var reglime sizce hamileolabilirmiyim? Lütfen deneyimlerinizi paylaşın
insallah bir bebegin daha olur.benimde bir kizim var.kardesi olsun cok istedim.insallah saglikla kucaklamak nasip olur.korkularim cokCevabın için teşekkür ederim. İlk bebeğin için üzüldüm. Ben de ilk bebeğimi kaybetmiştim. Şimdi bir kızım var. Bir yavrumun daha olmasını istiyorum ama sadece 3 kez ilişki olunca umutsuzluğa düştüm. Adete daha 8 gün var. İki üç gündür dudaklarımda ve alnımda ateşlenme, gaz ve şişkinlik var ama çok da kapılmamaya çalışıyorum. Allah isteyen herkese nasip etsin. Bebeğini inşallah sağlıcakla kucağına alırsın.
Adetin gecikir gel dedi arkadaşımOley sonunda benim gibi biriiiiii. Arkadasim bende 4gun once 0.11 di. Simdi bu geceyle 1gece gecikmis oldu testlerim suan negatif. Doktorum gec dollenme dedi bekliyorum insallah yukselir diye sana doktor ne dedi
Adetin gecikir gel dedi arkadaşım
İnşallah hamilesindir canımBenim bugunde gelmedi. Ama kan testine gitmekten korkuyorum
İnşallah hamilesindir canım
Benimde kanama başlayacak lekelenme başladıInsallah hepimiz hamisizdir . Cok ilginc olan benim ovulasyon testim pozitif adetimi geceli 2.gun..anlam veremedim su icip icip yapiyorum ustelik
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?