• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bugunu saymazsak iki gun kaldi ve catlicam artik ne agrim var ne baska biseyim. Bir bucuk hafta once olcakmisim gibi agri oldu ama olmadi. Rabbim hayirlisiyla saglikla versin ins sagliksiz olcaksa hic olmasin cunku o daha aci verici

Bu kadar üzülme canım bak forumda kaç kişinin adet iki hafta geçince çıkmış kanında.Yoktur belki de tekrar denersin takıntı yaptıkça psikolojisi bozuluyor insanınben de beklemedeyim hiç moralini boxma tekrar deneriz:dua:
Bekliycem artik tatlim bakalim belki daha sonra yukselir
Halen gelen giden yok agrim da yok sadece sol kasigim arada ben burdayim diyor

Merhaba arkadaslar.
Ben eski uyeyim.yillar sonra tekrar giris yaptım siteye.
Allah tum bebek isteyenlere saglikli sihhatli hayırlı bi sekilde nasip etsin.
benimde adet günüm 31. Ağustos.
ins. Cifte bayram yaşarız hayırlısıyla

Merhaba arkadaslar.
Ben eski uyeyim.yillar sonra tekrar giris yaptım siteye.
Allah tum bebek isteyenlere saglikli sihhatli hayırlı bi sekilde nasip etsin.
benimde adet günüm 31. Ağustos.
ins. Cifte bayram yaşarız hayırlısıyla

Ins cnm ama ben kendimden umutlu degilim Allah buyuk bakalim :) Sizlerinde guzel haberlerini bekliyorum

Kızlar merhaba.. Adet ime 1 hafta var. Pembe kan geldi gece bugun kahverengi kanama. Leke seklinde ama. Corasprin kullanıyorum omu yaptı acaba diyorum. Benimle ayni durumu yaşayan var mı?

Insallah canim merakla bende bekliyorum birde ben folik asit hic icmedim dahiliye doktoru hamile kalmadan 1-2 ay once icmen gerekiyordu dedi sen icmeye basladin mi

Nerden başlarsan iyidir hiç kullanmamaktan...
Eltim hiç kullanmamış bütün hamileliği boyunca çocuk maşallah yani aslında beyin gelişimi için destek folik asit

Yarın adet günüm, bakalım olacak mıyım
Adet olmadan 5-6 gün önceden ağrılar vücudumda şişmeler, bacaklarımda belimde ağrılar başlardı kaç gündür hiç yok

Adet sancısı zamanındaki ağrıları yumurtlama dönemimde hissettim. Hatta tam 3 idrar testi ve 1 kan testi (adetime 5 gün kala) yaptırdım negatif çıktı. Beta 0,100 çıktı. Hastanede doktor ne bu acelecilik hemen çıkmaz dedi
Ne bileyim insan heyecanlanıyor hiç yok ya daha bide yeni deniyoruz. 30 yaş bitmeden olsun istiyorum belki acele ediyorum ama evlat gibisi var mı ?

Doktor adetin geçsin 7 gün dedi öyle bakalım dedi. Bekliyorum bi umutla :(

Bugun adetime bir iki gun kaldi diye idrar testi yaptim yine negatif.. Adet olurum gibime geliyor bu ay da kaldi bebek isi :(

Kızlar,Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah evladı inşallah hepimiz hamişizdir,birsey sormak istıyorum sizlere?ben çatlatma iğnesi tedavisi gordum 9.günü 5,73 du 10. Gunu 1,20 oldu 12. Gunu 2,40 oldu biliyorum düşük ama 14.hun test yaptığımda iki i silik cızgı cıktı sonra 17. Gün Yaptım gene silik cıktı kac zamandan beri göğüslerim hassas ara ara kasıklarımda batma iştahsızlık ve iki günden beri midem bulanıyor şiddetli öksürükten sonra lavaboya koşuyorum geldiğim ne varsa cıkıyor tabi günde bir kere oluyor bu birde ayaklarım sabah cok üşüyor bat da 2 Eylül üşütmüş olabilir miyim kızlar yoksa bunlar hamiş belirtisi sayılır mı?

Kızlarr selam.
3 haziran
6 temmuz
6 ağustos

Eylül regl ne zaman başlar? Bi program 2 eylül bir diğeri 7 eylül diyor kafam karıştı

İnanılmaz yorgun, uykusu var hissediyorum. Sol gözüme vuran bir baş ağrım. Mide yanmalarım var. Hafif hafif bulanıyor. 2-7 eylül arası bat. Beyaz akıntı var. Ama sperm mi ayırt edemedim ama akışkan. Şeffaf ve içinde beyazlar var. Umarım güneş geçmemiştir. Bi de yüz üstü yatamıyorum göğüslerimden ve burnum akıyor. Böyle saçma belirti olur mu kızçeler?

Hadi insallah tatlim hamileyizdir
İnanılmaz yorgun, uykusu var hissediyorum. Sol gözüme vuran bir baş ağrım. Mide yanmalarım var. Hafif hafif bulanıyor. 2-7 eylül arası bat. Beyaz akıntı var. Ama sperm mi ayırt edemedim ama akışkan. Şeffaf ve içinde beyazlar var. Umarım güneş geçmemiştir. Bi de yüz üstü yatamıyorum göğüslerimden ve burnum akıyor. Böyle saçma belirti olur mu kızçeler?

Back