- 16 Ağustos 2017
- 466
- 283
- 53
- 32
Ama bu bunyeden bunyeye değişiyor canım bende bekliyorum bu arada tebrik ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah amin7 gün kala çıktı
Ama bu bunyeden bunyeye değişiyor canım bende bekliyorum bu arada tebrik ederim canım Rabbim isteyen herkese nasip etsin inşallah amin
Kızlar bana gülmeyin ama ovulasyon testi nasıl Bir şey ben bilmiyorum bir yıllık evliyim ama bilmiyorum
En iyisi vakti saatini bekliyordur cnm sen stres yaptikca o gelmek istemiycektirhiç bi sorun yok canım. ne eşimde ne bende. hsg histereskopi ne varsa oldum. 6-7 aydırda bıraktım dr da koşturmayı. tıp bi sorun yok diyor. dediğin gibi bizde artık zamana bıraktık
Evet canim silik gozukuyorKızlar burda 2. Çizgi silik görünüyor dimi ?
Canım sen testi mi boldun oradan mi baktinKızlar burda 2. Çizgi silik görünüyor dimi ?
Anlamadım canım ?Canım sen testi mi boldun oradan mi baktin
Testin görüntüsü neden öyle onu sordum bölünmüş gibiAnlamadım canım ?
Testin içini açtım ben ondan canım öyle foto çekerken diğer türlü belli olmuyordu onun için bende içini açıp öyle foto çektimTestin görüntüsü neden öyle onu sordum bölünmüş gibi
2 gün leke geldi derken bir pedi doldurmayacak kadarsa hamilelik riskin vardır yerlesme kanaması olabilir istersen kan testi yaptir canimBenim durum da iyice sacmaladi sogan kuru kullandim adet olmak icin progestan iciyorum gecen ay 36. Gunde adet oldum tamam dongum 36 gunde bir dedim bu ay tik yok 3 gun once 2 gun leke geldi akinti ile beraber gebelik testleri negatifi gosterip duruyor sanki adet olmusumda bitmis gibiyim hic bi belirtide yok amlamadim gitti yaPOWERHACK
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?