• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bata kacgun kaldi ben bizimkisine syledimde bnde agrilar byle diye cok sevndi

Cnm ben esime silik cizgiyi gosterdim birde agrilarimi vs soyledim inanmadi. Bu testler dogru sonucu vermez dedi belirtilerime de kendine dikkat etmiosun dedi. Bat' a 10 gun fln var benim

Ins seninki dogrudur cnm

Kizlar ya sinirlerim bozuldu biraz once yumurta beyazi gibi koyu kivamli bir akintim geldi ardindan sildigimde de adet lekelenmesi gibi leke geldi. Adetime daha 10 gun var bu leke nerden cikti delircem ya :( Bir ayda iki kez adet olmus olcam neden boyle oluyor

Kizlar ya sinirlerim bozuldu biraz once yumurta beyazi gibi koyu kivamli bir akintim geldi ardindan sildigimde de adet lekelenmesi gibi leke geldi. Adetime daha 10 gun var bu leke nerden cikti delircem ya :KK43: Bir ayda iki kez adet olmus olcam neden boyle oluyor

Canım yerleşme kanaması olabilir mi ki, benim adet günümde gelmişti gerçi tam da bilmiyorum ama. En iyisi pazartesi doktora git.

Kizlar ya sinirlerim bozuldu biraz once yumurta beyazi gibi koyu kivamli bir akintim geldi ardindan sildigimde de adet lekelenmesi gibi leke geldi. Adetime daha 10 gun var bu leke nerden cikti delircem ya :KK43: Bir ayda iki kez adet olmus olcam neden boyle oluyor
Bence sen hamilesin. Ben de de leke olmuştu. Adet olucam sanmıştım.

Günaydın canım tekrarladın mı testi?

Günaydın canım tekrarladın mı testi?

Evet cnm simdi yaptim negatif :KK43: 4 liralik testlerden yaptim ustunde adet gectikten sonra yaziyor dayanamadim belki silik cikar diye denedim ama bu kez hic bisi yok
Karnim ve belimde muthis derecede adet olcam gibi agriyo dun gelen lekenin devami sanirim bugun gelir 15 gun icinde iki kez adet olmus olcam
Evlendigimden beri tum sagligim degisti duzenli olan reglm sacma sapan bi hal aldi miyom yoktu o da cikti of of

Merhaba kızlar sizcr görünür de birşey varmı 2 kez tekrarladim böyle sonuç cıkıyor

Eklentiler

• 20170819_112554.jpg
    20170819_112554.jpg
    20,5 KB · Görüntüleme: 51
Benimde adetime 6 gün kaldı
Adetime 8 gün varken ilk önce şeffaf yoğun kıvamlı akıntım geldi ki yumurtlama döneminden sonra bu kadar yoğun olmaz bende sabah sildiğimde de açık pembe akıntım oldu 1 kere oldu sonra tekrar akıntım şeffaf
Korunmayı bıraktık eşimle acaba hamile miyim diye düşündüm bakalım sizce ne olabilir kızlar
Yumurtlama döneminde ilişki oldu

Evet cnm simdi yaptim negatif :KK43: 4 liralik testlerden yaptim ustunde adet gectikten sonra yaziyor dayanamadim belki silik cikar diye denedim ama bu kez hic bisi yok
Karnim ve belimde muthis derecede adet olcam gibi agriyo dun gelen lekenin devami sanirim bugun gelir 15 gun icinde iki kez adet olmus olcam
Evlendigimden beri tum sagligim degisti duzenli olan reglm sacma sapan bi hal aldi miyom yoktu o da cikti of of
Eğer adet olursan ikinci kez mutlaka doktora git ne olur ne olmaz. Gebelik Adet geçmeden çıkmıyor canını sıkma umarım bu belirtiler hamilelik belirtisidir.

Olsun cnm yeni aya yeni umutlar sorun yoksa vaktini bekliyordur
Hem regl olman guzel ben 1,5 sene ilacsiz regl olamadim pkodan
hiç bi sorun yok canım. ne eşimde ne bende. hsg histereskopi ne varsa oldum. 6-7 aydırda bıraktım dr da koşturmayı. tıp bi sorun yok diyor. dediğin gibi bizde artık zamana bıraktık

Kızlar merhaba ben de tahlil yaptırdım ama bir şey çıkmadı şimdi adetime 4 gün var bende geçmesini bekliycem iştah açılması göğüs şişliği adete yakın oluyor genelde bide yumurtlama döneminde oluyor çok takilmayin bir şeylerle oyalanin çıkın gezin yoksa aklımız takılıyor psikolojik sıkıntılar oluşuyor en güzeli değerlendirmek sizi çok iyi anlıyorum bende böyleyim acaba var mı yok mu diye ama artık takmaya çalışıyorum

Back