bata kacgun kaldi ben bizimkisine syledimde bnde agrilar byle diye cok sevndi
Kizlar ya sinirlerim bozuldu biraz once yumurta beyazi gibi koyu kivamli bir akintim geldi ardindan sildigimde de adet lekelenmesi gibi leke geldi. Adetime daha 10 gun var bu leke nerden cikti delircem yaBir ayda iki kez adet olmus olcam neden boyle oluyor
Bence sen hamilesin. Ben de de leke olmuştu. Adet olucam sanmıştım.Kizlar ya sinirlerim bozuldu biraz once yumurta beyazi gibi koyu kivamli bir akintim geldi ardindan sildigimde de adet lekelenmesi gibi leke geldi. Adetime daha 10 gun var bu leke nerden cikti delircem yaBir ayda iki kez adet olmus olcam neden boyle oluyor
Sanirim test bozuktu ins sabah normal cizgi cikarYarin sabah deniyecegim cnm o silik cizgide silindi simdi
Günaydın canım tekrarladın mı testi?Kizlar ya sinirlerim bozuldu biraz once yumurta beyazi gibi koyu kivamli bir akintim geldi ardindan sildigimde de adet lekelenmesi gibi leke geldi. Adetime daha 10 gun var bu leke nerden cikti delircem yaBir ayda iki kez adet olmus olcam neden boyle oluyor
Günaydın canım tekrarladın mı testi?
Eğer adet olursan ikinci kez mutlaka doktora git ne olur ne olmaz. Gebelik Adet geçmeden çıkmıyor canını sıkma umarım bu belirtiler hamilelik belirtisidir.Evet cnm simdi yaptim negatif4 liralik testlerden yaptim ustunde adet gectikten sonra yaziyor dayanamadim belki silik cikar diye denedim ama bu kez hic bisi yok
Karnim ve belimde muthis derecede adet olcam gibi agriyo dun gelen lekenin devami sanirim bugun gelir 15 gun icinde iki kez adet olmus olcam
Evlendigimden beri tum sagligim degisti duzenli olan reglm sacma sapan bi hal aldi miyom yoktu o da cikti of of
elinde test varsa tekrarla bence cunku idrar lekesi var en iyisi tekrardan denemek
Sanki silik ama var gibi kan verdin mi hiç canım, eğer idrara geçtiyse kanda da çıkar.
Sanki silik ama var gibi kan verdin mi hiç canım, eğer idrara geçtiyse kanda da çıkar.
hiç bi sorun yok canım. ne eşimde ne bende. hsg histereskopi ne varsa oldum. 6-7 aydırda bıraktım dr da koşturmayı. tıp bi sorun yok diyor. dediğin gibi bizde artık zamana bıraktıkOlsun cnm yeni aya yeni umutlar sorun yoksa vaktini bekliyordur
Hem regl olman guzel ben 1,5 sene ilacsiz regl olamadim pkodan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?