• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

pek sanmiyorum ama tabi yine de bir umut :KK43: birsey sorcam, kadin doguma adetken gidildiginde hormon testi falan istiyor ya, adetin kacinci gunu gidilmeli tahlillerin daha net cikmasi icin?
Doktor bana 2,3 ya da 4. Gün gel, adetin kısa sürse de önemli değil dedi canm. Ben hiç baktırmadım kürtajdan sonra.

Yumurtlamadan sonra 12.gün evde bak cnm bişi olmaz varsada allah korur
adetim 2 gün gecikti. 4 gün önce de şiddetli bir sırt ağrısı yaşadım birgün boyunca uyutmadı beni. adet olurken benim hiç sırtım ağrımaz ve adet de olmadım. ilaçları da kullanmıştım biliyosun. kafam karışık

adetim 2 gün gecikti. 4 gün önce de şiddetli bir sırt ağrısı yaşadım birgün boyunca uyutmadı beni. adet olurken benim hiç sırtım ağrımaz ve adet de olmadım. ilaçları da kullanmıştım biliyosun. kafam karışık
Test yapmaya ne dersin canım belki vardır :)

Test yapmaya ne dersin canım belki vardır :)
yaptım tabiki. adete 2 gün kala da negatif adet 2 gün geçince de negatif. yarın 3.gün olacak ve hala bişey yok. ayrıca adete yakın hep akıntım olurdu bu ay kupkuruyum. yahu neler oluyor kestiremiyorum.kist dicem ama kist tecrübem var ihtimal vermiyorum. cunku hiç sancım batmam falan yok. belim agrıyo arada o kadar.

yaptım tabiki. adete 2 gün kala da negatif adet 2 gün geçince de negatif. yarın 3.gün olacak ve hala bişey yok. ayrıca adete yakın hep akıntım olurdu bu ay kupkuruyum. yahu neler oluyor kestiremiyorum.kist dicem ama kist tecrübem var ihtimal vermiyorum. cunku hiç sancım batmam falan yok. belim agrıyo arada o kadar.
Geç yumurtlamış olabilirsin canım bir kaç gün daha bekle testi tekrarla belki erken yapmış olabilirsin :)
İnş güzel haberini alırız bu ay ;)

Benim adetime de 3 gün var, sarı akıntı ve sol kaşığımda batmalar var kasık agrılarım cok fazla pit pit bisryler oluuor sol kasagimda inşaallah hayırlIsıyla hamilelik olur, zaman gecmez oldu heyecanlıyım çok :KK73:

Merhaba kızlar 1.5 senedir bebek için uğraşıyorum size sormak istediğim şu dün sabah ve bu sabah idrar testi yaptım dün sabahki negatif ama bu sabahkini yaptıktan sonra bakamadan acilen evden çıkmam gerekti 2 3 saat sonra baktığımda ise silik çizgi vardı sol kasığımda eğilip kalkarken daha fazla hissettiğim kramplarım var pco olduğum için ne zaman yumurtladım bilmiyorum biliyorum idrar testlerinde 10 dakika sonrası dikkate alınmaz ama dün sabahkine göre bugün belirince çizgi kafam karıştı resmi gönderiyorum üstteki bugünün alttaki dünün testi sizlerde görebildiniz mi çizgiyi buharlaşma çizgisi de olabilir

Eklentiler

• IMG_2736.JPG
    IMG_2736.JPG
    46,4 KB · Görüntüleme: 60
Merhaba kızlar 1.5 senedir bebek için uğraşıyorum size sormak istediğim şu dün sabah ve bu sabah idrar testi yaptım dün sabahki negatif ama bu sabahkini yaptıktan sonra bakamadan acilen evden çıkmam gerekti 2 3 saat sonra baktığımda ise silik çizgi vardı sol kasığımda eğilip kalkarken daha fazla hissettiğim kramplarım var pco olduğum için ne zaman yumurtladım bilmiyorum biliyorum idrar testlerinde 10 dakika sonrası dikkate alınmaz ama dün sabahkine göre bugün belirince çizgi kafam karıştı resmi gönderiyorum üstteki bugünün alttaki dünün testi sizlerde görebildiniz mi çizgiyi buharlaşma çizgisi de olabilir
GÖremedim canım ya belki fotograftan belli olmuyodur.

geldi benim kırmızılar canım. beni şebek etmekten başka bişey yapmıyo bu vücut. iki sene olcak dinlemekten bıktım valla bu bedeni. geleceği de yok artık beklemicem inanki. saol gülüm cvpların için.
Olsun cnm yeni aya yeni umutlar sorun yoksa vaktini bekliyordur
Hem regl olman guzel ben 1,5 sene ilacsiz regl olamadim pkodan

Kızlar 26. Günüm kan verdim beta hcg 8 cıktı. 5 üzeri hamile diyor ama 1 haftalığa denk geliyor. Düşük mü yapıyorum ki acaba :KK43:

Back