Maalesef ben regl oldum dün gece. Umutlar diğer aya inşallah Sizlerden güzel haberler bekliyorum kızlarr
:) İnşallah canım Umarım sizlerden güzel hayirli bebis haberleri alalim :)Canım en azından regl olabiliosun birde o yandan bak :) hayırlısı ile sağlıkla vakti saati né zamansa ozaman gelsin ins
:) İnşallah canım Umarım sizlerden güzel hayirli bebis haberleri alalim :)
Bi ovilasyon testi yap bence.benimde bat 5 nisan bekliyorum test icin. Akinti hamilelik belirtisi olabilir ama kesin bisi degil iste.. insallah su kafa karisikligimiz kafadaki 1 milyon tane acabalarimiz bir gün biter...Selam Hanımlar,bat 12 nisan .. malum yumurtlama günü bitti ve regliye 11/12 gün kadar var fakat o yumurta akı kıvamı yumurtlama bittikten bir kaç gün sonra tekrar oluşmaya başladı kremsi beyaz dan şefff halini aldı acaba sizce tekrar yumurtluyo olabilirmiyim?
Bende 13 ünde bekliyorum ama akıntı ıslaklık hissim devam ediyor beyaz akıntı pütürlü yada peynir gibi değil diğer yandan da kasıklar hafiften ağrıyor 2-3 gündür iştahımda açık çabuk acıkıyorumSelam Hanımlar,bat 12 nisan .. malum yumurtlama günü bitti ve regliye 11/12 gün kadar var fakat o yumurta akı kıvamı yumurtlama bittikten bir kaç gün sonra tekrar oluşmaya başladı kremsi beyaz dan şefff halini aldı acaba sizce tekrar yumurtluyo olabilirmiyim?
Aynen kasik agrim da oluyor bakalim nadipBende 13 ünde bekliyorum ama akıntı ıslaklık hissim devam ediyor beyaz akıntı pütürlü yada peynir gibi değil diğer yandan da kasıklar hafiften ağrıyor 2-3 gündür iştahımda açık çabuk acıkıyorum
Aynen kasik agrim da oluyor bakalim nadip
Cizgi var canim ama al bi yerine baska testle dene ins seninledir...Yarın sabahtan yapıcam inş koyulasır şekerim :)yunus_ciklet
Cizgi var canim ama al bi yerine baska testle dene ins seninledir...
Erken yumurtlamis olabilirsin bat a 6 kalaya gore bayagi koyu bu koyuluk 2 3 kala olanlarda cikiyor benim de 8, 9 gun var gogusler benimde agriyo normalden erken agrim oldu bir umut iste bekliyorum ins bizimledirler keske analyabilmek icin daha baska bir belirtimiz olsa..Sabah ovula marka ile deniycem inşallah vardır dunden daha koyu ama inş doğrudur
Erken yumurtlamis olabilirsin bat a 6 kalaya gore bayagi koyu bu koyuluk 2 3 kala olanlarda cikiyor benim de 8, 9 gun var gogusler benimde agriyo normalden erken agrim oldu bir umut iste bekliyorum ins bizimledirler keske analyabilmek icin daha baska bir belirtimiz olsa..
Beş Nisa'n benim de
Masallah Rabbim tekrar tattirsin..Hayirli haberler le donKeşke canım evet erken yumurtladım sanirım çünkü 18 19 gibi akıntı geldi.
24 ünde rahime elektrik carpmasi gibi oldu 1.5 saat sonra pembe leke düştü yerlesme kanamasi olarak algiladim.
30'unda çok silikti ve bu sabah biraz daha Koyulasmis ti :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?