Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bayanlar merhaba.adet olmam gereken gün bugündü.normal test yaptım idrar testi negatif çıktı...normal idrar testinde bugün doğru sonuç mudur sizce ?

Canım benim bi gün geçmiş saçmalama boşver takma. Ak benim de günümün geçmesine üç gün var test yapmıcam bi hafta geçerse yapçam zaten yeterince stresliyim her dakka aklımda ya hasta okursam die
Bende senin gibiyim Allahım bizi de anne yapar insallahh....dua ediyorum sürekli

Benim de 2 günüm kaldı. Hiç adet ağrım yok. Hayırlısı bakalım

Yaptım bugün negatif idrar testi yaptım....sence birkaç gün sonra tekrar yapım mi
Tebrik ederim canim hamile kalmissin ... bende adetime 3 gün varken test yaptim negatif cikti... bugün adet günüm leke gelir az bisey öncelikle ...birkac gün sonra da adet başlar ... eger leke gelmezse bi test daha yapicam... ama gelir gibi sol kasigimda hafif igne gibi batmalar var suan

3 gün varken cikmayabilir. Üzülme .lh testin varsa yapsan ya ben ilk ondan şüphelendim t çizgisi cikio

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…