• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

:) ben şimdiden başladım 2 yaşına giricek istiyorum. Seni bayadir tanıyorum inş en kisa zamanda olur
biliyorum canım ben de seni başka topikte konu başlığın var diğer topiklerde de görüyorum Evet ilk gebeliğimde 2.yıla yakın olmuştu. Nedensiz Umarım sende arayı açma kesinlikle sonra üzülüyor insan.

biliyorum canım ben de seni başka topikte konu başlığın var diğer topiklerde de görüyorum Evet ilk gebeliğimde 2.yıla yakın olmuştu. Nedensiz Umarım sende arayı açma kesinlikle sonra üzülüyor insan.

Arayı açınca zorlanicam sanki o yüzden hemen olsun istiyorum ikisi bir büyüsün.
:) inş 2017 bize bebis getirir tüm bekleyenlere

Arayı açınca zorlanicam sanki o yüzden hemen olsun istiyorum ikisi bir büyüsün.
:) inş 2017 bize bebis getirir tüm bekleyenlere
Amin inşallah normal doğum mu yaptın? çok okuyorun ilk doğumdan sonra tüpleri kapanan da oluyormuş .Kan değerlerim normal hormonlarda sıkıntı yok Sadece bir ay yumurtam oluşmamıştı klomen verdi dr. Ama büydü çatladı yinde döllenmedi. Sebebini bilmiyorum Olmayacak diye korkuyorum.

merhaba;

benimde yumurtlamam 2 gün önceydi daha 12 günüm var. yinede konu bana hitap etti nedense. halbuki çalışmalara devam daha birkaç gün :) gerçi bizde yeni başladık denemelere 4. ay daha. bakalım ne olacak :) hamileliğin ilk belirtisi yerleşme kanaması olması lazım. yani bulantı vs den önce en erken belirti bu kanama oluyor diye biliyorum. umarım hamilesinizdir. sevgiler :)

merhaba;

benimde yumurtlamam 2 gün önceydi daha 12 günüm var. yinede konu bana hitap etti nedense. halbuki çalışmalara devam daha birkaç gün :) gerçi bizde yeni başladık denemelere 4. ay daha. bakalım ne olacak :) hamileliğin ilk belirtisi yerleşme kanaması olması lazım. yani bulantı vs den önce en erken belirti bu kanama oluyor diye biliyorum. umarım hamilesinizdir. sevgiler :)
herkes te yerleşme kanması olmaz. Benim ilk gebeliğimde ne kanama ne bulantı nede akıntı vardı Bünyeden bünyeye değişir. Umarım daha da bekletmez Rabbim.

Amin inşallah normal doğum mu yaptın? çok okuyorun ilk doğumdan sonra tüpleri kapanan da oluyormuş .Kan değerlerim normal hormonlarda sıkıntı yok Sadece bir ay yumurtam oluşmamıştı klomen verdi dr. Ama büydü çatladı yinde döllenmedi. Sebebini bilmiyorum Olmayacak diye korkuyorum.

Sezeryan yaptım cnm ben sorma o korku bendede var ikinciyı istiyorum çok eşim pek taraftar değil ama oda bazen keşke ikiz olsalarmis diyordu :)
Yani maddi açıdan korkusu var yoksa bakarız diyor.
Korunmuyorum 9 aydır bakalım ne zaman gelirse. Stres etkiliyor çok vakti saati var demekki onu bekliyorlar diyorum :)

Sezeryan yaptım cnm ben sorma o korku bendede var ikinciyı istiyorum çok eşim pek taraftar değil ama oda bazen keşke ikiz olsalarmis diyordu :)
Yani maddi açıdan korkusu var yoksa bakarız diyor.
Korunmuyorum 9 aydır bakalım ne zaman gelirse. Stres etkiliyor çok vakti saati var demekki onu bekliyorlar diyorum :)
doğan büyür Rabbim rızkını verir,Benim ki bir süre yiğeninin kıyafetlerini bile kullnadı.merak etme İnşaallah olsun yeter ki.

Arkadaslar merhaba. Aranizda haşimato olan varmi yada prolaktin hormonu yüksek olan dostinex kullanan.. 1 yil.önce düsük yaptim.sonrasinda korunmadik ama hamile kalamadim. Uyguladigim tedavi yöntemlerini uygulayan varmi merak ediyorum.

Bahar temizliğine giriştim belim koptu daha duruyor ev yatak odasından başladım gardolaplar derken çocuk odasına ordanda mutfağa geçtim az kaldı mutfak dolapları sildim yerleştirdim.
Camlarim kapilarim banyom kalicaksin birde yarın hepsini halletmem lazım camları haftaya silerim de cuma kuaföre gidicem saçımı actirdim beceremedi tekrar boyuycak :( bebis varsa nasıl tutunur bilmem artik

Selamlar kızlar...
Benim reglime 3 gün kaldı. 2 gündür kahve rengi lekelenmeler oluyor. Hayırlısı bakalım
Sizlerde durumlar nasıl ???

Selamlar kızlar...
Benim reglime 3 gün kaldı. 2 gündür kahve rengi lekelenmeler oluyor. Hayırlısı bakalım
Sizlerde durumlar nasıl ???

Back