• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Maalesef ben regl oldum dün gece. Umutlar diğer aya inşallah Sizlerden güzel haberler bekliyorum kızlarr

Canım en azından regl olabiliosun birde o yandan bak :) hayırlısı ile sağlıkla vakti saati né zamansa ozaman gelsin ins

Selam Hanımlar,bat 12 nisan .. malum yumurtlama günü bitti ve regliye 11/12 gün kadar var fakat o yumurta akı kıvamı yumurtlama bittikten bir kaç gün sonra tekrar oluşmaya başladı kremsi beyaz dan şefff halini aldı acaba sizce tekrar yumurtluyo olabilirmiyim?

Selam Hanımlar,bat 12 nisan .. malum yumurtlama günü bitti ve regliye 11/12 gün kadar var fakat o yumurta akı kıvamı yumurtlama bittikten bir kaç gün sonra tekrar oluşmaya başladı kremsi beyaz dan şefff halini aldı acaba sizce tekrar yumurtluyo olabilirmiyim?
Bi ovilasyon testi yap bence.benimde bat 5 nisan bekliyorum test icin. Akinti hamilelik belirtisi olabilir ama kesin bisi degil iste.. insallah su kafa karisikligimiz kafadaki 1 milyon tane acabalarimiz bir gün biter...

Bende 13 ünde bekliyorum ama akıntı ıslaklık hissim devam ediyor beyaz akıntı pütürlü yada peynir gibi değil diğer yandan da kasıklar hafiften ağrıyor 2-3 gündür iştahımda açık çabuk acıkıyorum

Slm kızlar...19-20 Mart ilişki oldu ovulasyon 20 martta cift çizgi verdi...bat takvime göre 4 nisan fakat sağ kasigimda şişlik batma hassasiyet var soldakinde hiçbişey yok akintim var ara ara alt karın bölgemde tatlı tatlı içten kaşıntı var burnumun üstü kasiniyo sanırım o da bazı hamilelerde oluyormuş ara ara da durduk yere tek göğsüm sizliyo ve sanki o sizi aşağıdan yukarı doğru çünkü kasiktan gogsume kadar olan damarlar gördüm dün testler hep negatif çıkıyor...dün sağlık ocağına gittim daha erken diye yapmadı test gönderdi geciksin öyle gel dedi anneme sordum bana hamileyken hiç belirti yasamamis sadece biraz mide bulantısı olmuş adeti gelmeyince öğrenmiş benim de ara ara bulantı oluyo ama boyun düzlesmesi olduğu için ayırt edemiyorum pek bakalım az kaldı pek ümidim yok ama nasip :110:

Kizlarrrr bende daha adet olmadım hafif hafif bi türlü şiddetlenmeyen bi sanci var karnımda olacaksa olsun bitsin dediğim, bugün tam günümdeyim olmam gerekiyo ,bu ay tüm belirtileri iki haftadır yaşıyorum adetlerim geç oluyo normalde zaten iki kere adet dönem öncesi test yaptım sonuç negatif ama geç döllenme de olabilir mi acaba ondan mı negatif çıkar testler ,kafamda deli sorularrr:confused:

Aynen kasik agrim da oluyor bakalim nadip

Canım bu sabah 1 tık daha koyu ama sen öğle dedikten sonra pek sevinemiyorum hemen çıktı ama bilemedim :)
2 tane denedim toplam 4 test silik.
İlk 2 si grimsi gibiydi
Bu sabah pembe kaldı bata 6 gün

Eklentiler

• 2017-04-01 12.25.08.jpg
    2017-04-01 12.25.08.jpg
    32,3 KB · Görüntüleme: 84
  • 2017-04-01 12.37.19.jpg
    2017-04-01 12.37.19.jpg
    56,1 KB · Görüntüleme: 62
Sabah ovula marka ile deniycem inşallah vardır dunden daha koyu ama inş doğrudur
Erken yumurtlamis olabilirsin bat a 6 kalaya gore bayagi koyu bu koyuluk 2 3 kala olanlarda cikiyor benim de 8, 9 gun var gogusler benimde agriyo normalden erken agrim oldu bir umut iste bekliyorum ins bizimledirler keske analyabilmek icin daha baska bir belirtimiz olsa..

Erken yumurtlamis olabilirsin bat a 6 kalaya gore bayagi koyu bu koyuluk 2 3 kala olanlarda cikiyor benim de 8, 9 gun var gogusler benimde agriyo normalden erken agrim oldu bir umut iste bekliyorum ins bizimledirler keske analyabilmek icin daha baska bir belirtimiz olsa..

Keşke canım evet erken yumurtladım sanirım çünkü 18 19 gibi akıntı geldi.
24 ünde rahime elektrik carpmasi gibi oldu 1.5 saat sonra pembe leke düştü yerlesme kanamasi olarak algiladim.
30'unda çok silikti ve bu sabah biraz daha Koyulasmis ti :)

Keşke canım evet erken yumurtladım sanirım çünkü 18 19 gibi akıntı geldi.
24 ünde rahime elektrik carpmasi gibi oldu 1.5 saat sonra pembe leke düştü yerlesme kanamasi olarak algiladim.
30'unda çok silikti ve bu sabah biraz daha Koyulasmis ti :)
Masallah Rabbim tekrar tattirsin..Hayirli haberler le don

Back