• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Haftaya da benim adet olma zamanın geliyor yüzümde sivilceler çıkmaya başladı göğsüm de çok fena sızlama var çok ağrıyor geçen hafta kasiklarimda kasılma vardı usuttugumdendir diye düşünüyorum 21 NİSAN adet günüm herşeyim hayırlısı bakalım

bende adet belirtisi bile yok Cuma olmam lazım regl. Normalde benim bir hafta öncesinden başlardı... hayırdır inşallah.

Haftaya da benim adet olma zamanın geliyor yüzümde sivilceler çıkmaya başladı göğsüm de çok fena sızlama var çok ağrıyor geçen hafta kasiklarimda kasılma vardı usuttugumdendir diye düşünüyorum 21 NİSAN adet günüm herşeyim hayırlısı bakalım
6 gündür benim de gogsumde cok agri var ozellikle uç kisinlari ve cerceve olan kisminda ara arada bütününde de agri oluyo .. sen de nasil agri her tarafimi ayni agriyo

6 gündür benim de gogsumde cok agri var ozellikle uç kisinlari ve cerceve olan kisminda ara arada bütününde de agri oluyo .. sen de nasil agri her tarafimi ayni agriyo
Göğüs ucuma hafif dokundugumda bile ağrıyor aynı şekilde çerçevesi ve geneli de çok fazla agri var iki göğsümde de suan kasık ağrım yok ama yüzümde minik bir sivilce çıktı (sivilcelerin çıkması adet olacağının belirtisi) durum böyle canım yumurtlama gününe özen gösterdik eşim le

Göğüs ucuma hafif dokundugumda bile ağrıyor aynı şekilde çerçevesi ve geneli de çok fazla agri var iki göğsümde de suan kasık ağrım yok ama yüzümde minik bir sivilce çıktı (sivilcelerin çıkması adet olacağının belirtisi) durum böyle canım yumurtlama gününe özen gösterdik eşim le
Valla canim bende de sivilcelenme var ama bi kac tane...hamilelik belirtisi de olabiliyo ama bi yerde okumustum... adetin ne zaman senin ...

Valla canim bende de sivilcelenme var ama bi kac tane...hamilelik belirtisi de olabiliyo ama bi yerde okumustum... adetin ne zaman senin ...
Evet göğüs ağrısı hamilelik belirtisi olduğunu bende okumuştum adet yaklaşırken agrimasinin nedeni ise hormonlar çalışıyormuş o nedenleymiş ama hayırlısıyla inşallah hamileyizdir ya benim adet tarihim haftaya yani 21 NİSAN

Tebrik ederim canim hamile kalmissin ... bende adetime 3 gün varken test yaptim negatif cikti... bugün adet günüm leke gelir az bisey öncelikle ...birkac gün sonra da adet başlar ... eger leke gelmezse bi test daha yapicam... ama gelir gibi sol kasigimda hafif igne gibi batmalar var suan :110:
Canımm evet kalmışım çok şükür:KK200: İnşallah en kısa zamanda sende hamis olursun canimmmm.eger leke gelmezse test yap bencede

Tebrikler belirtin varmıydı acaba**
Uzandığım yerden kalkınca sag kasikta batma olmuştu .bidé adet oldum sandım battan önce kahverengi leke ve sonrasında da kirmizi az leke gördüm . Ped le gezdim bi gün yok ;) sonra 3 gün hiç bişi gelmedi. . Suphelenndim lh testim vardı yaptim kopkoyu t çizgisi. .. sonra işte hcg kan testi

Uzandığım yerden kalkınca sag kasikta batma olmuştu .bidé adet oldum sandım battan önce kahverengi leke ve sonrasında da kirmizi az leke gördüm . Ped le gezdim bi gün yok :KK66: sonra 3 gün hiç bişi gelmedi. . Suphelenndim lh testim vardı yaptim kopkoyu t çizgisi. .. sonra işte hcg kan testi

Aynı şey banada oluyor yattığım yerden kalkınca sol kaşıkta batma oluyor + 2 gün önce kahverengi yemek kaşığı kadar geldi bir daha sonu gelmedi

Senin daha varmis gününe canim benim bugün olmasa yarın leke gelir hadi hayirlisi bakalim.ins bu sefer olur yaa :dua:
Evet göğüs ağrısı hamilelik belirtisi olduğunu bende okumuştum adet yaklaşırken agrimasinin nedeni ise hormonlar çalışıyormuş o nedenleymiş ama hayırlısıyla inşallah hamileyizdir ya benim adet tarihim haftaya yani 21 NİSAN

kızlarr... bişey soracağım geçen ay 16 martta regl oldun normalde bugün olmam ferekiyor ama kafamı karışıtıran bir şey var. Regl kanaması için lekenmenin geldiği ilk gün sayılıyor değilmi? Yani geçen 16 da lekenme ve ardından regl oldum lekenme gününden mi itabren sayacağım.

Aynı şey banada oluyor yattığım yerden kalkınca sol kaşıkta batma oluyor + 2 gün önce kahverengi yemek kaşığı kadar geldi bir daha sonu gelmedi
İlk hamilelik te olmadi bu belirtti ler. . Göğüs ucu ağrısı ve iliski sonrasi adet olacak gibj ağrı ile belirti yasamstim. Sanrimm farklı farkli her hamilelik her insan.

İlk hamilelik te olmadi bu belirtti ler. . Göğüs ucu ağrısı ve iliski sonrasi adet olacak gibj ağrı ile belirti yasamstim. Sanrimm farklı farkli her hamilelik her insan.
bende 2. ciyi istiyorum ilkinde hiç belirti olmamıştı bari diyom az biraz belirtim olsa çok heyecanlıyım 24 aydır bekliyorum

bende 2. ciyi istiyorum ilkinde hiç belirti olmamıştı bari diyom az biraz belirtim olsa çok heyecanlıyım 24 aydır bekliyorum
Bekletmeyen aratmayan rabbime şükürler olsun ilkin ı çok bekledim lakin. Visneli_Turtam bilir. . 24 ay cok ama ya. Doktora gittin mi hic

Bekletmeyen aratmayan rabbime şükürler olsun ilkin ı çok bekledim lakin. Visneli_Turtam bilir. . 24 ay cok ama ya. Doktora gittin mi hic
evet canım onlada konuştuk. ilkide nerdeyse bu aralar oldu ilkinde tüm hormon ve spermg hepsi tam tamına yapıldı kendiliğimden hamile kaldım oğlum 8,5 yaşında şimdi hem özele hem develete hormon verdim ama herşey çok normal..eşimde üroloğa çıktı ..

evet canım onlada konuştuk. ilkide nerdeyse bu aralar oldu ilkinde tüm hormon ve spermg hepsi tam tamına yapıldı kendiliğimden hamile kaldım oğlum 8,5 yaşında şimdi hem özele hem develete hormon verdim ama herşey çok normal..eşimde üroloğa çıktı ..
Hımmm tüpleri n acikmi acaba. . Olur bakalimm ovu. Testi ile takip et bakam.yum . Zamanlar ı ni kacirma

Back