- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
biliyorum canım ben de seni başka topikte konu başlığın var diğer topiklerde de görüyorum Evet ilk gebeliğimde 2.yıla yakın olmuştu. Nedensiz Umarım sende arayı açma kesinlikle sonra üzülüyor insan.:) ben şimdiden başladım 2 yaşına giricek istiyorum. Seni bayadir tanıyorum inş en kisa zamanda olur
biliyorum canım ben de seni başka topikte konu başlığın var diğer topiklerde de görüyorum Evet ilk gebeliğimde 2.yıla yakın olmuştu. Nedensiz Umarım sende arayı açma kesinlikle sonra üzülüyor insan.
Amin inşallah normal doğum mu yaptın? çok okuyorun ilk doğumdan sonra tüpleri kapanan da oluyormuş .Kan değerlerim normal hormonlarda sıkıntı yok Sadece bir ay yumurtam oluşmamıştı klomen verdi dr. Ama büydü çatladı yinde döllenmedi. Sebebini bilmiyorum Olmayacak diye korkuyorum.Arayı açınca zorlanicam sanki o yüzden hemen olsun istiyorum ikisi bir büyüsün.
:) inş 2017 bize bebis getirir tüm bekleyenlere
herkes te yerleşme kanması olmaz. Benim ilk gebeliğimde ne kanama ne bulantı nede akıntı vardı Bünyeden bünyeye değişir. Umarım daha da bekletmez Rabbim.merhaba;
benimde yumurtlamam 2 gün önceydi daha 12 günüm var. yinede konu bana hitap etti nedense. halbuki çalışmalara devam daha birkaç gün :) gerçi bizde yeni başladık denemelere 4. ay daha. bakalım ne olacak :) hamileliğin ilk belirtisi yerleşme kanaması olması lazım. yani bulantı vs den önce en erken belirti bu kanama oluyor diye biliyorum. umarım hamilesinizdir. sevgiler :)
Amin inşallah normal doğum mu yaptın? çok okuyorun ilk doğumdan sonra tüpleri kapanan da oluyormuş .Kan değerlerim normal hormonlarda sıkıntı yok Sadece bir ay yumurtam oluşmamıştı klomen verdi dr. Ama büydü çatladı yinde döllenmedi. Sebebini bilmiyorum Olmayacak diye korkuyorum.
teşekkür ederim bilgilendirme için ben illa ki olur diye düşünüyordum :)herkes te yerleşme kanması olmaz. Benim ilk gebeliğimde ne kanama ne bulantı nede akıntı vardı Bünyeden bünyeye değişir. Umarım daha da bekletmez Rabbim.
doğan büyür Rabbim rızkını verir,Benim ki bir süre yiğeninin kıyafetlerini bile kullnadı.merak etme İnşaallah olsun yeter ki.Sezeryan yaptım cnm ben sorma o korku bendede var ikinciyı istiyorum çok eşim pek taraftar değil ama oda bazen keşke ikiz olsalarmis diyordu :)
Yani maddi açıdan korkusu var yoksa bakarız diyor.
Korunmuyorum 9 aydır bakalım ne zaman gelirse. Stres etkiliyor çok vakti saati var demekki onu bekliyorlar diyorum :)
doğan büyür Rabbim rızkını verir,Benim ki bir süre yiğeninin kıyafetlerini bile kullnadı.merak etme İnşaallah olsun yeter ki.
Kesinlikle. Rabbim Hayırlısı ile tez zamanda isteyen herkese versin bebişleri inşaallah..Bizde öğle kuzeninkileriylé büyüdü.
Amin canım inşallah senede güzel haberler alırım kardeş olunca başka oluyor çocuklar
onumuzdeki ay başliycaz çalişmala :) inşallah cok bekırmeyiz
Selamlar kızlar...
Benim reglime 3 gün kaldı. 2 gündür kahve rengi lekelenmeler oluyor. Hayırlısı bakalım
Sizlerde durumlar nasıl ???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?