• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Ne güzel düşünmüşsün canım.
Hayirli yaşları olsun birlikte insallah.
Bende cok hasta oldum oksuruyorum nezleyim boyle cocuk nasik tutuncak bilmiyorum. Hersey olacagina varir. Kocam gitmis gebeler icin burun spreyi almis belki digerleri zararli olur diye. Adamda alistiriyor kendini iyiden iyiye allah sonumuzu hayir etsin insallah yuzumuz guler. Kaldi 8 Gun

Bak ne guzel dusunmus canim demekki oda istiyor rabbim yuzunuze gulsun ins az kalmis

Bende merak ettm simdi ins vardir bebis sevinelim az :)

@osay3 incir yemeye basladim kuru 10 gun sonrada ceviz ins tutturum bu ay cuma esimin dogum gunu ama ben surpriz yapmak adina yarin aksam cok sevfigi arkadasini ve ablasini davet ettim evde 4 kisilik parti olsun diye temixlige giristim 4 kisi derken kizimda bizle birlikte 5 kisi olucaz :)
Yokmuş canım

Sende ben gibi dusunuyorsun 20 aylik kizim bende istiyorum :)
ben calismalara yaz aylarinda baslamayi dusunuyorum :) ama sizlerin yazilarinizi okuyunca heveslendim.bide pcos hafif sekilde bendede var bazen 2.3ay zamaninda geliyor adetim bazende 10gun gecikmeyle.ama geciksedevoluyor..
ilk bebegimede 2ci yilimizda gebe kalmisdim korkuyorum bundada oyle olur diye bakalim kismet

ben calismalara yaz aylarinda baslamayi dusunuyorum :) ama sizlerin yazilarinizi okuyunca heveslendim.bide pcos hafif sekilde bendede var bazen 2.3ay zamaninda geliyor adetim bazende 10gun gecikmeyle.ama geciksedevoluyor..
ilk bebegimede 2ci yilimizda gebe kalmisdim korkuyorum bundada oyle olur diye bakalim kismet

Hayirlisi neyse ne zaman uygun gorurse rabbim ozaman veriyor eminim.
Korunurken bile kalan var rabbimin takdirinden sual olunmaz. 8 aydir korunmuyorum var vakti diye bekliyorum ben :) daha erken biraktim korunmayi gericekilme diye biraktik artik oda yok :)

kızlar bişey sorcam gecen hafta perşembe günü diş tedavisi yaptırdım o gün ve 2 gün sonra tekrar korunmadan ilişki oldu (tam da yumurtlama dönemine denk geldi)öncesinde olmadı.dişim çok ağrıdı tekrardan acile gittim ve antibiyotik ilaç verdi sizce kullansam zarar olur mu?diş hekimine sordum tahlil yaptır kanda çıkmazsa kullan dedi.dedim adetime daha çok var hemen kanda çıkmaz ki adetim de 5 nisan ? nasıl bir yol izlemeliyim diş ağrısından da duramıyorum

kızlar bişey sorcam gecen hafta perşembe günü diş tedavisi yaptırdım o gün ve 2 gün sonra tekrar korunmadan ilişki oldu (tam da yumurtlama dönemine denk geldi)öncesinde olmadı.dişim çok ağrıdı tekrardan acile gittim ve antibiyotik ilaç verdi sizce kullansam zarar olur mu?diş hekimine sordum tahlil yaptır kanda çıkmazsa kullan dedi.dedim adetime daha çok var hemen kanda çıkmaz ki adetim de 5 nisan ? nasıl bir yol izlemeliyim diş ağrısından da duramıyorum

Regl 5 nisansa daha çok var bence kullanabilirsin kanda çıkacağını sanmam yani bunun için 15 gunluk bir zaman dilimi lazım ve sen 15 gün ağrıdan ölursun dışa ağrısını biliyorum geçmiş olsun

Gebelikte de kullanılabilecek antibiyotikler var onlardan verseydi keşke. Ben çok rahatsızlanmıştım acil serum takacaklardı adetim gecikti dediğimde doktor tahlilin sonucunu bekleyemeyiz gebelikte sorun oluşturmayacak antibiyotik veririz serumla, sonuç çıkınca hamile değilsen başka bir antibiyotik veririz dedi. Öyle yapmıştık

Back