Amiinn inşallah canım çok sağol :)Ay maşallah allahım kucagına almayı öpüp koklamayı nasip etsin :)
Darısı basıma 2.ci için inş :)Amiinn inşallah canım çok sağol :)
Dua ederim ben sanaa :)Darısı basıma 2.ci için inş :)
Dua ederim ben sanaa :)
Allah razı olsun kuzum sağol bende sana sağlıklı bir gebelik geçirmeni ve bebişini sağ salim dunyaya getirmen için dua ederim :)[/QUOTE
canım sana özelden mesaj yazdım ama gönderilmedi nasılsın sende benim gibi 2.bebiş istiyosun demi varmı bi gelişme benim bat bugün ama hiç umudum yok
Bence bekle bakalım başka çare yok inşallah hamilesindir normalde bu sonuç negatif ama hiç belli olmazbugün kan tahlili verdim sonuç 1.20 Adetlerim de düzenlidir 26 ocakta olmam gerekirken bugün oldu hala gelen giden bişey yok.Sizce bu değer yükselir mi ki
Kızlar adetime yedi gün var sol kasığımda arasıra ağrılar oluyor göğüslerim Çok hafif ağrımaya başladı Bir de on gün içinde başım çok ağrıyor kendimi hasta hissediyorumsizce bu gebelik belirtisi olabilir mi??
Aynen canım insan çok merak ediyor günler çabuk geçse de öğrensek :))Olabilirde olmayabilirde canım herkesin vicudu faklı belirtiler verir her gebelik belirtisi bir olmayabilir oturup dua etmekten başka sansımız yok malesef 1 hafta kalmıs inş regl gelmez de bebek haberi alırız az kalmıs sabredin biliyrum cok zor ama mecburuz beklemeye :)
İkiz mi acabaKızlar benim de beta hcg bugün 4466 çıktı iki gün önce 1297 di neden çok artmış olabilir daha önce böyle bir şey duyan var mı
Aynen canım insan çok merak ediyor günler çabuk geçse de öğrensek :))
Ayy aynen canım bir kaç gündür aol kasığımda ağrı oluyor hiç olmamıştı daha önce heyecanlıyım :)))Keşke hemen belli olsa ama işte :) biz sabırsız insanlar için beklemek bir hayli zor
Bilmem ki canım kese görününce anlarız herhalde değil mi :)İkiz mi acaba
Ayy aynen canım bir kaç gündür aol kasığımda ağrı oluyor hiç olmamıştı daha önce heyecanlıyım :)))
Bilmem ki canım kese görününce anlarız herhalde değil mi :)
Perşembe doktoruma gideceğim kuzucum kalp sesi ne zaman duyulur biliyor musun? :)Su degerle keseyi görürsün cnm :) 1 500 olunca görünüo cünkü
Canım 5 haftalık olunca bebişin merak ettim ne zaman öğrendin :)Perşembe doktoruma gideceğim kuzucum kalp sesi ne zaman duyulur biliyor musun? :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?