Sat 25 aralıktı canım ben de 26 ocakta öğrendim :)Canım 5 haftalık olunca bebişin merak ettim ne zaman öğrendin :)
Belirtilerin ne zaman başladı canım :)Sat 25 aralıktı canım ben de 26 ocakta öğrendim :)
10 gün kadar önce başladı canım karnımda acayip şişlik hissi vardı sanki böyle saatlerdir tuvaletimi tutmuşum gibiydi :)Belirtilerin ne zaman başladı canım :)
Çok değişik bunu ilk duydum :) başka ne vardı canım çok sordum10 gün kadar önce başladı canım karnımda acayip şişlik hissi vardı sanki böyle saatlerdir tuvaletimi tutmuşum gibiydi :)
Kasıklarıma kramp gibi ağrı giriyordu göğüslerim de sızlıyordu canımÇok değişik bunu ilk duydum :) başka ne vardı canım çok sordum
ANladım canım hayırlısı bakalım :)Kasıklarıma kramp gibi ağrı giriyordu göğüslerim de sızlıyordu canım
Senin bat ne zaman canım :)ANladım canım hayırlısı bakalım :)
Şubat 5'te canım beklemedeyim vallahi içimde olmayacak gibi bir his var ama bilmiyorumSenin bat ne zaman canım :)
İnşallah bebişin seninledir canım :) haber ber bize de :)Şubat 5'te canım beklemedeyim vallahi içimde olmayacak gibi bir his var ama bilmiyorum
İnşallah canım benim hayırlısı bakalım olunca kesinlikle yazacağım daha yeni başladık zaten çalışmalara bu ay pek sık yapamadık ama zamanlamamız iyiydi birinci ayımız daha hayırlısı olur inşallah :)İnşallah bebişin seninledir canım :) haber ber bize de :)
Oooo daha çok yeniymişş maşallah :) Rabbim aratmasın :) olacak olduktan sonra tek ilişkiyle bile oluyorİnşallah canım benim hayırlısı bakalım olunca kesinlikle yazacağım daha yeni başladık zaten çalışmalara bu ay pek sık yapamadık ama zamanlamamız iyiydi birinci ayımız daha hayırlısı olur inşallah :)
Aynen canım daha yeni :) vallahi doğru diyorsun Allah nasip edecekse ilkinde bile olurOooo daha çok yeniymişş maşallah :) Rabbim aratmasın :) olacak olduktan sonra tek ilişkiyle bile oluyor
İnşallah tatlım :)Aynen canım daha yeni :) vallahi doğru diyorsun Allah nasip edecekse ilkinde bile olur
6+6 da hem bebegi hem kalbini duymustum kızımda :) o konu hakkında bilgim yok cnmPerşembe doktoruma gideceğim kuzucum kalp sesi ne zaman duyulur biliyor musun? :)
Ben de duyarım inşallah ya çok heyecanlıyım :))6+6 da hem bebegi hem kalbini duymustum kızımda :) o konu hakkında bilgim yok cnm
KIzlar 14 haftalık hamileyim bugün aşırı basım agrıyo geçmedi hiç migren bantı kullandım parol almak istemiyorum başka ne yapabilirim sizce
Ben de duyarım inşallah ya çok heyecanlıyım :))
Cooook uzun zamandan sonra aranıza geri dönüş yaptım. Maalesef karnimda kucağımda hala boş... Ama umut her daim var :) nasılsınız kızlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?