- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
11 aylik ocak 22 dogumlu 1 yasina gircek olursa gercekten zor olcak. :)
Benimde 17 aylik yapsam mi yapmasammi diye dusurken senin daha ufakmis 2 bezli bebek zor diyorlar tabiki kismet
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
11 aylik ocak 22 dogumlu 1 yasina gircek olursa gercekten zor olcak. :)
aynn cnm ya hem maddi hem manevi bakarsin ama ikiine yetmek onemli yani istedigim gibi ilgilenemem die istemiyorum. yoksa bir tabede kizim olsa fena olmaz tabi :))Benimde 17 aylik yapsam mi yapmasammi diye dusurken senin daha ufakmis 2 bezli bebek zor diyorlar tabiki kismet
Kızlar adetim 6 ocak 3 gün önce agrılarım basladı sanki her an olacakmıaım gibi 2 gündür pedle geziyorum ama olmadım korunmayı bırakalı 3ay oldu 3 aydır 1 hafta önceden başlıyor ağrılar normalde olacagım fün kasıklarıma agrı girerdi gecesi yada sabahına olurdum.iiin garibi bu sefer dünden beri ağrı sancı bişeyde kalmadı bir yandan hastalanmayayım diye dua ediyorum bi yandan ümitsizim neden böyle yasayan varmı daha önce
Yapmadım ilk 2 ay sürekli test yaptım hep hüsrab oldu o yüzden yapmamaya kadar verdim gecene kadar ama tabi son iki gün sabrım azalmaya başladı inşallah sağol canım rabbim isteyen bekleyen herkesi sevindirsin tabi benide
adet agrilari olabiliyor hamile kaldiysan ins. olmazsin normal bir surec cnm ins bebis gelir. yorulma fazla dinlenmeye calis.Kızlar adetim 6 ocak 3 gün önce agrılarım basladı sanki her an olacakmıaım gibi 2 gündür pedle geziyorum ama olmadım korunmayı bırakalı 3ay oldu 3 aydır 1 hafta önceden başlıyor ağrılar normalde olacagım fün kasıklarıma agrı girerdi gecesi yada sabahına olurdum.iiin garibi bu sefer dünden beri ağrı sancı bişeyde kalmadı bir yandan hastalanmayayım diye dua ediyorum bi yandan ümitsizim neden böyle yasayan varmı daha önce
İnş son bir gün yarında olmam inş bugün hiç ağrım falan yok cok heveslendim yine olursam cok üzülcem dua edin...
Şimdi evde limon testi varya onu yaptım çöktü dibe limonlar ayy inşallah ya adetim cok düzenli benim 14.günüdür diye yumurtlama testi hiç kullanmadım daha önce ilk cocugumdada hiç beklememiştim evlendikten 1.5 ay sonra hamile oldugumu öğrendim bu nazlı cıktı
allah hayirlisini nasip etsin cnm cok stres yapma biraz akisina birak. araligin 20 si ile 30 arasi adet olmam gerekiyordu ama hala gelen giden yok ayin 3uydu test yaptim bisiy cikmadi biraz daha gecsin olmazsam doktora gisicem hersey olur allahin izniyleHastalandım ..maalesef inanılmaz bozuldu psikolojim
Benim 16.sinda cylco progynova bitiyor ondan sonra bekliycen regl inş olmayızBende yine bekleyenlerdenim son 12 gün Allah isteyen herkese nasip etsin
İnşallah canımBenim 16.sinda cylco progynova bitiyor ondan sonra bekliycen regl inş olmayız
Merhaba yazdığınız şu an ki durumumla aynı reglime 7 gün var ve regli zamanındaki bel ağrısı ve kasık ağrım var tek fark normalde reglime 10 gün kala göğüslerim şişer ve ağrırdı şuan göğüslerde hiç bişi yok . Acaba ne zaman test yaptınız kanda mı idrarda mı öğrendiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.Selam kizlar adetime 8 gün var ve adetliyken belim nasil agriyosa bugünde öyle agriyor arada kasik ve bel agrilarimda var sizce güçlü belirtiler mi ?