• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Nasilsiniz kizlar varmi gelisme ben 3 aylik tedaviye girdim cyclo progynova duzenleyici iciyorum bu arada kardes icin calismalar basladik bakalim ins kizim gibi 1 sene surmez :D

Kızlar adetim 6 ocak 3 gün önce agrılarım basladı sanki her an olacakmıaım gibi 2 gündür pedle geziyorum ama olmadım korunmayı bırakalı 3ay oldu 3 aydır 1 hafta önceden başlıyor ağrılar normalde olacagım fün kasıklarıma agrı girerdi gecesi yada sabahına olurdum.iiin garibi bu sefer dünden beri ağrı sancı bişeyde kalmadı bir yandan hastalanmayayım diye dua ediyorum bi yandan ümitsizim neden böyle yasayan varmı daha önce

Kızlar adetim 6 ocak 3 gün önce agrılarım basladı sanki her an olacakmıaım gibi 2 gündür pedle geziyorum ama olmadım korunmayı bırakalı 3ay oldu 3 aydır 1 hafta önceden başlıyor ağrılar normalde olacagım fün kasıklarıma agrı girerdi gecesi yada sabahına olurdum.iiin garibi bu sefer dünden beri ağrı sancı bişeyde kalmadı bir yandan hastalanmayayım diye dua ediyorum bi yandan ümitsizim neden böyle yasayan varmı daha önce

Ins hastalanmassin bebis gelir test yaptinmi?
Yasamadim da yasayan arkadaslar varsa sana destek olur cnm

Yapmadım ilk 2 ay sürekli test yaptım hep hüsrab oldu o yüzden yapmamaya kadar verdim gecene kadar ama tabi son iki gün sabrım azalmaya başladı inşallah sağol canım rabbim isteyen bekleyen herkesi sevindirsin tabi benide

Yapmadım ilk 2 ay sürekli test yaptım hep hüsrab oldu o yüzden yapmamaya kadar verdim gecene kadar ama tabi son iki gün sabrım azalmaya başladı inşallah sağol canım rabbim isteyen bekleyen herkesi sevindirsin tabi benide

Amin cnm insallah kist felan yoksa tabikide bebistendir o gecikme demekten kendimi alamadim :)

adet agrilari olabiliyor hamile kaldiysan ins. olmazsin normal bir surec cnm ins bebis gelir. yorulma fazla dinlenmeye calis.

İnş son bir gün yarında olmam inş bugün hiç ağrım falan yok cok heveslendim yine olursam cok üzülcem dua edin...

Insallah olmazsin cnm belkide bebek gelmistir ama olursan da uzulme olurmu yeni aya yeni umutlar egerki kullanmadiysan ovulasyon kiti tavsiye ederim gitti gidiyorda ucuz;)

Şimdi evde limon testi varya onu yaptım çöktü dibe limonlar ayy inşallah ya adetim cok düzenli benim 14.günüdür diye yumurtlama testi hiç kullanmadım daha önce ilk cocugumdada hiç beklememiştim evlendikten 1.5 ay sonra hamile oldugumu öğrendim bu nazlı cıktı

Şimdi evde limon testi varya onu yaptım çöktü dibe limonlar ayy inşallah ya adetim cok düzenli benim 14.günüdür diye yumurtlama testi hiç kullanmadım daha önce ilk cocugumdada hiç beklememiştim evlendikten 1.5 ay sonra hamile oldugumu öğrendim bu nazlı cıktı

Insallah canim benim merak ettm baya

Hastalandım ..maalesef inanılmaz bozuldu psikolojim
allah hayirlisini nasip etsin cnm cok stres yapma biraz akisina birak. araligin 20 si ile 30 arasi adet olmam gerekiyordu ama hala gelen giden yok ayin 3uydu test yaptim bisiy cikmadi biraz daha gecsin olmazsam doktora gisicem hersey olur allahin izniyle

Selam kizlar adetime 8 gün var ve adetliyken belim nasil agriyosa bugünde öyle agriyor arada kasik ve bel agrilarimda var sizce güçlü belirtiler mi ?
Merhaba yazdığınız şu an ki durumumla aynı reglime 7 gün var ve regli zamanındaki bel ağrısı ve kasık ağrım var tek fark normalde reglime 10 gün kala göğüslerim şişer ve ağrırdı şuan göğüslerde hiç bişi yok . Acaba ne zaman test yaptınız kanda mı idrarda mı öğrendiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.

Bu ay ben de çok heyecanlıyım :) Menogon+çat iğnesi sonrası beklemedeyim. Bat a son 9 gün.. Ama geçmek bilmiyor günler :(

Back