• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

bugün kan tahlili verdim sonuç 1.20 Adetlerim de düzenlidir 26 ocakta olmam gerekirken bugün oldu hala gelen giden bişey yok.Sizce bu değer yükselir mi ki:(

Allah razı olsun kuzum sağol bende sana sağlıklı bir gebelik geçirmeni ve bebişini sağ salim dunyaya getirmen için dua ederim :)[/QUOTE
canım sana özelden mesaj yazdım ama gönderilmedi nasılsın sende benim gibi 2.bebiş istiyosun demi varmı bi gelişme benim bat bugün ama hiç umudum yok

bugün kan tahlili verdim sonuç 1.20 Adetlerim de düzenlidir 26 ocakta olmam gerekirken bugün oldu hala gelen giden bişey yok.Sizce bu değer yükselir mi ki:KK43:
Bence bekle bakalım başka çare yok inşallah hamilesindir normalde bu sonuç negatif ama hiç belli olmaz

Kızlar benim de beta hcg bugün 4466 çıktı iki gün önce 1297 di neden çok artmış olabilir daha önce böyle bir şey duyan var mı :(

Kızlar adetime yedi gün var sol kasığımda arasıra ağrılar oluyor göğüslerim Çok hafif ağrımaya başladı Bir de on gün içinde başım çok ağrıyor kendimi hasta hissediyorumsizce bu gebelik belirtisi olabilir mi??

Kızlar adetime yedi gün var sol kasığımda arasıra ağrılar oluyor göğüslerim Çok hafif ağrımaya başladı Bir de on gün içinde başım çok ağrıyor kendimi hasta hissediyorumsizce bu gebelik belirtisi olabilir mi??

Olabilirde olmayabilirde canım herkesin vicudu faklı belirtiler verir her gebelik belirtisi bir olmayabilir oturup dua etmekten başka sansımız yok malesef 1 hafta kalmıs inş regl gelmez de bebek haberi alırız az kalmıs sabredin biliyrum cok zor ama mecburuz beklemeye :)

Olabilirde olmayabilirde canım herkesin vicudu faklı belirtiler verir her gebelik belirtisi bir olmayabilir oturup dua etmekten başka sansımız yok malesef 1 hafta kalmıs inş regl gelmez de bebek haberi alırız az kalmıs sabredin biliyrum cok zor ama mecburuz beklemeye :)
Aynen canım insan çok merak ediyor günler çabuk geçse de öğrensek :))

Ayy aynen canım bir kaç gündür aol kasığımda ağrı oluyor hiç olmamıştı daha önce heyecanlıyım :)))

Ben pek umitli degilim kendimden ama inş senin için dua ederim daha reglden sonra 11 gün bugün hormonlarıma bakılcak çarsamba kısmet

Benimde son 6 gunum. Yumurtalamayla baslayip hala devam eden gogus hassasiyeti ve hatta bir beden buyudu. Kasik agrisi bazen rahme elektrik carpiyormus hissi. Iki gun once canim gece yarisi simit cekti daha dogrusu simit kokusuyla uyandim. Esim bana sasi gibi kokuyor. Sanki ne yesem lavaboya gidiyorum isal degilim ama. Su gibi akintim var karnim regl olacak gibi agriyor bugun agrimadi. Bugunde ayagimi carptim parmagim kotu oldu film cekerler diye hastaneye gitmedim. Eger olurda tutarsa benim mucize olacak ve baskalarina da umut olacak yarin kan verecegim artik dayanamiyorummmmm

Back