• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Merhaba yazdığınız şu an ki durumumla aynı reglime 7 gün var ve regli zamanındaki bel ağrısı ve kasık ağrım var tek fark normalde reglime 10 gün kala göğüslerim şişer ve ağrırdı şuan göğüslerde hiç bişi yok . Acaba ne zaman test yaptınız kanda mı idrarda mı öğrendiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.
Adetime 2gün kala evde erken gebelik testi yaptım çıktı bi kaç gün sonrada kanda çıktı canım

Bu ay bendede tutmadı önümüzdeki maçlara bakıcaz artık cyclo progynova ya devam edicem en azından regl düzene sokar sokmaz kanamam 17 18 gün sürerse rahimden parça alıncak çok korkuyorum ama korkunun ecele faydası yok inş bili cıkmaz cıkarsada allahtan diyecegim şimdiden durumu kabullendım gibi tek üzüntüm kızıma kardeş veremiycem tek tesellim rabbim bana güzeller güzeli bir kız cocugu bağışlaması her gün şükür ediyorum. Rabbim isteyen herkese versin kimsenin kucagını boş bırakmasın amin.

Selam kızlar beni hatırlıyosunuzdur belki :) ne zamandır giremedim biz 13 haftalık olduk bile ikili testimizi yaptırdık herşey yolunda cok şükür şimdi sıra cinsiyette cok merak ediyoruz ama erken herhalde :)) sizlerde ne var ne Yok bakalım :)

Kızlar adetime 11 gün var hafiften Miğdem bulanıyor bir de kaşıklarımda sağlı sollu sancı var vurup geçiyor hemen surekli değil merak ettim gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi varsa ne zaman çıkar ??

Kızlar adetime 11 gün var hafiften Miğdem bulanıyor bir de kaşıklarımda sağlı sollu sancı var vurup geçiyor hemen surekli değil merak ettim gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi varsa ne zaman çıkar ??
erken dha 11 gun cok yani adetinin gecmesini bekle gectikden sonra bir kac gun sonra kan testinde cikar

selam kızlar benim adetim çok düzenlidir hiç sekmez neredeyse geçen ay 25 aralıkta olmuştum bu ay 25 ocakta bekledim olmadı olabilir belkide 1-2 gün sarkabilir 26 yı bekleyeyim dedim yine gelen giden yok, azda olsa adet ağrısı belirtilerimde olmasına rağmen yine de bugün test yaptım şu 3 liralık basit testlerden negatifti sonuç.Sizce olsa çıkar mıydı testte .

selam kızlar benim adetim çok düzenlidir hiç sekmez neredeyse geçen ay 25 aralıkta olmuştum bu ay 25 ocakta bekledim olmadı olabilir belkide 1-2 gün sarkabilir 26 yı bekleyeyim dedim yine gelen giden yok, azda olsa adet ağrısı belirtilerimde olmasına rağmen yine de bugün test yaptım şu 3 liralık basit testlerden negatifti sonuç.Sizce olsa çıkar mıydı testte .
idrar testinde 1 hafta gecmesi gerekiyor adetiniz kanda daha kesin cikar cnm

IMG_7034.JPG
Kuzum sen hamilemisin yoksa ay inş hamilesindir takvimi görünce cok sevindim
Evet canımmm çok şükür dün öğrendim :)

Back