• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

İnşallah bebişin seninledir canım :) haber ber bize de :)
İnşallah canım benim hayırlısı bakalım olunca kesinlikle yazacağım daha yeni başladık zaten çalışmalara bu ay pek sık yapamadık ama zamanlamamız iyiydi birinci ayımız daha hayırlısı olur inşallah :)

İnşallah canım benim hayırlısı bakalım olunca kesinlikle yazacağım daha yeni başladık zaten çalışmalara bu ay pek sık yapamadık ama zamanlamamız iyiydi birinci ayımız daha hayırlısı olur inşallah :)
Oooo daha çok yeniymişş maşallah :) Rabbim aratmasın :) olacak olduktan sonra tek ilişkiyle bile oluyor

KIzlar 14 haftalık hamileyim bugün aşırı basım agrıyo geçmedi hiç migren bantı kullandım parol almak istemiyorum başka ne yapabilirim sizce :(

Cooook uzun zamandan sonra aranıza geri dönüş yaptım. Maalesef karnimda kucağımda hala boş... Ama umut her daim var :) nasılsınız kızlar

Cooook uzun zamandan sonra aranıza geri dönüş yaptım. Maalesef karnimda kucağımda hala boş... Ama umut her daim var :) nasılsınız kızlar

Olsun kuzum vakti saati var demekki rabbim ol dedigi an olur merak etme şükür iyiyim ben regl düzensizligi için boguşuyorum işte aynı sen neler yapıosn

Back