Bu ay ben de çok heyecanlıyım :) Menogon+çat iğnesi sonrası beklemedeyim. Bat a son 9 gün.. Ama geçmek bilmiyor günler
İnşallah canımm :) her gün Meryem suresini okuyorumİnşallah güzel haberler alalım kuzum bu ay senden ögle oluyor nedense
İnşallah canımm :) her gün Meryem suresini okuyorum
hamile degilmisim ya doktora gittim ikinci adet tarihim geldi sokturucu kullanicam
amin cnmAnladım cnm olsun baska aya kismet
Adetime 2gün kala evde erken gebelik testi yaptım çıktı bi kaç gün sonrada kanda çıktı canımMerhaba yazdığınız şu an ki durumumla aynı reglime 7 gün var ve regli zamanındaki bel ağrısı ve kasık ağrım var tek fark normalde reglime 10 gün kala göğüslerim şişer ve ağrırdı şuan göğüslerde hiç bişi yok . Acaba ne zaman test yaptınız kanda mı idrarda mı öğrendiniz yardımcı olursanız çok sevinirim.
erken dha 11 gun cok yani adetinin gecmesini bekle gectikden sonra bir kac gun sonra kan testinde cikarKızlar adetime 11 gün var hafiften Miğdem bulanıyor bir de kaşıklarımda sağlı sollu sancı var vurup geçiyor hemen surekli değil merak ettim gebelik testi yaptım negatif çıktı sizce erken mi varsa ne zaman çıkar ??
Çok heyecanlıyım çok teşekkür ederim ☺☺erken dha 11 gun cok yani adetinin gecmesini bekle gectikden sonra bir kac gun sonra kan testinde cikar
guzel haberlerini bekliyorz ins cnm :)Çok heyecanlıyım çok teşekkür ederim ☺☺
Kuzum sen hamilemisin yoksa ay inş hamilesindir takvimi görünce cok sevindimİnşallah canımm :) her gün Meryem suresini okuyorum
idrar testinde 1 hafta gecmesi gerekiyor adetiniz kanda daha kesin cikar cnmselam kızlar benim adetim çok düzenlidir hiç sekmez neredeyse geçen ay 25 aralıkta olmuştum bu ay 25 ocakta bekledim olmadı olabilir belkide 1-2 gün sarkabilir 26 yı bekleyeyim dedim yine gelen giden yok, azda olsa adet ağrısı belirtilerimde olmasına rağmen yine de bugün test yaptım şu 3 liralık basit testlerden negatifti sonuç.Sizce olsa çıkar mıydı testte .
idrar testinde 1 hafta gecmesi gerekiyor adetiniz kanda daha kesin cikar cnm
bekle cnm acele edipde kendini strese sokma vir hafta icinde olmazsan ins guzel sonucu alirsinonuda göze alamıyorum o kadar negatiflerden sonra bakalım hayırlısı cumartesi gününe kadar bekliyeceğim.
Eki Görüntüle 1944901
Evet canımmm çok şükür dün öğrendim :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?