Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yok ya benim adet oodugumda karnim cok agrirdi ama simdi oyle degil sadece sag kasiinda cok agri var birde hafif sislik var sanki kist olsa daha 10 gun once ultrasona girdim olsa gorunurdu belim ve dizlerim cok agriyor
ben de aynı durumdayım canım adete en az 5 gün önceden ağrım olurdu anlardım göğüslerim acırdı, ama bu defa hiç belirti yok.Aynı senin söylediğin gibi sadece sağ kasığımda batma var dizlerime vuruyo ve dün lekelenme oldu çok ağrılı bir şekilde acaba yerleşme lekelenmesi mi diye düşünüyorum

kızlar yerleşme lekelenmesi ne renk oluyo ve ilişkiden en geç kaç gün sonra gerçekleşiyor yardımcı olur musunuz

Leke nasildi canim benim once pwmbeydi sonra kahve oldu 2gun toplami gunluk ped bile doldurmaz benim yumurtaa sagdaydi senindemi sagdaydi

Leke nasildi canim benim once pwmbeydi sonra kahve oldu 2gun toplami gunluk ped bile doldurmaz benim yumurtaa sagdaydi senindemi sagdaydi

Kahverengiydi canım daha önce hiç olmamıştı çok değişik bi ağrıyla beraber oldu. benim sol tarafta ağrım

Olsun canım umarım diger ay olur hiç sıkma canını :) dua et bana . Olmazsa çok hayalkırıklıgı yaşiyacam. İyice inandırdım kendimi eşimide inandırdım
Insallah cnm allah gonlnze gore versn ben ilac kullanym olmam gerekrdi olmadm daha ya. Haber ver bana:)

Ben de yoruldum artık 3 aydır hüsran sanki hiç anne olamayacağım gibi geliyor reglimin son gunleri artık bekle ki gecsin 25 gün..

Bugun adetimin 25. Gunu sabah pembe leke geldi simdi koyu kahve geldi yumurtam 15. Gunu catladi nasil bu kadar erken geldi anlamadim doktor kan miktari artarsa adet degilse implasyon kanamasi olabilor dedi ama benim umudum yok
deme öyle canım belli de olmaz...

Arkadaşlar sizleri anliyorum ama hic üzülmeyin ve hep sukredelim.en önemlisi Raabimden ne gelirse razi olmak hamile kalinca dertler bitmeyecek mlsf bosverinn hayirlisi deyp geçin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…