hayırlısı olur inşallah canım ben dün yaptım negatif çıktı ama yine de umutla bekliyorum yarın adet günüm inşallah olmamBen hala adet olmadım. Pazartesi kan testi yaptırcam.
hadi güzel haberler ver inşallahInsallah canim insallah :)
ben de aynı durumdayım canım adete en az 5 gün önceden ağrım olurdu anlardım göğüslerim acırdı, ama bu defa hiç belirti yok.Aynı senin söylediğin gibi sadece sağ kasığımda batma var dizlerime vuruyo ve dün lekelenme oldu çok ağrılı bir şekilde acaba yerleşme lekelenmesi mi diye düşünüyorumYok ya benim adet oodugumda karnim cok agrirdi ama simdi oyle degil sadece sag kasiinda cok agri var birde hafif sislik var sanki kist olsa daha 10 gun once ultrasona girdim olsa gorunurdu belim ve dizlerim cok agriyor
Leke nasildi canim benim once pwmbeydi sonra kahve oldu 2gun toplami gunluk ped bile doldurmaz benim yumurtaa sagdaydi senindemi sagdaydiben de aynı durumdayım canım adete en az 5 gün önceden ağrım olurdu anlardım göğüslerim acırdı, ama bu defa hiç belirti yok.Aynı senin söylediğin gibi sadece sağ kasığımda batma var dizlerime vuruyo ve dün lekelenme oldu çok ağrılı bir şekilde acaba yerleşme lekelenmesi mi diye düşünüyorum
Canim internette dollenmeden 9veya 10 gun sonra olur yaziyor genel kahverengi ve pembeymis rengikızlar yerleşme lekelenmesi ne renk oluyo ve ilişkiden en geç kaç gün sonra gerçekleşiyor yardımcı olur musunuz
Leke nasildi canim benim once pwmbeydi sonra kahve oldu 2gun toplami gunluk ped bile doldurmaz benim yumurtaa sagdaydi senindemi sagdaydi
dün test yaptım 2 gün var bata acaba o yüzden mi çıkmadı bilemiyorum. İnşallah öyledir canım ya her ay tek çizgi görmekten gına geldiCanim internette dollenmeden 9veya 10 gun sonra olur yaziyor genel kahverengi ve pembeymis rengi
Bilmiyorumki insallah hamileyizdir benimde sagda cok kotu agri varKahverengiydi canım daha önce hiç olmamıştı çok değişik bi ağrıyla beraber oldu. benim sol tarafta ağrım
dün test yaptım 2 gün var bata acaba o yüzden mi çıkmadı bilemiyorum. İnşallah öyledir canım ya her ay tek çizgi görmekten gına geldi
öyle tabi senin kaç gün var adete canımAynen valla bende oyle cok yoruldum ama napalim herseyin vakti saati var
4 gunum var canim ama artarmi kanama bilemiyirum doktorum kanamayi takip edelim artarsa adettir degilse yerlesme kanamasi olabilir dediöyle tabi senin kaç gün var adete canım
Insallah cnm allah gonlnze gore versn ben ilac kullanym olmam gerekrdi olmadm daha ya. Haber ver bana:)Olsun canım umarım diger ay olur hiç sıkma canını :) dua et bana . Olmazsa çok hayalkırıklıgı yaşiyacam. İyice inandırdım kendimi eşimide inandırdım
deme öyle canım belli de olmaz...Bugun adetimin 25. Gunu sabah pembe leke geldi simdi koyu kahve geldiyumurtam 15. Gunu catladi nasil bu kadar erken geldi anlamadim doktor kan miktari artarsa adet degilse implasyon kanamasi olabilor dedi ama benim umudum yok
Haklisin canim umutlari kesmemek gerekir :)deme öyle canım belli de olmaz...
bak ben bu ay hamile kalacam kesiin karar verdim :) şaka bir yana pazartesi 2. evlilik yıldönümüz çok istemiştim hediye olmasınıHaklisin canim umutlari kesmemek gerekir :)
bak ben bu ay hamile kalacam kesiin karar verdim :) şaka bir yana pazartesi 2. evlilik yıldönümüz çok istemiştim hediye olmasını
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?