- 27 Temmuz 2014
- 14.662
- 13.280
- 298
Kızlar bu testi yeni yaptım bat dündü. Rica etsem bakar mısınız
Pozitif canim hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Kızlar bu testi yeni yaptım bat dündü. Rica etsem bakar mısınız
Amin canım inşallah. O kadar çok bekledim ki çift çizgiyi görünce hemen sizinle paylaşmak istedim. Pazartesi kan testine gidiyoruz inşallahPozitif canim hayirli olsun rabbim kucagina almayi nasip etsin
Amin canım inşallah. O kadar çok bekledim ki çift çizgiyi görünce hemen sizinle paylaşmak istedim. Pazartesi kan testine gidiyoruz inşallah
Canim kimyasal olabilir bence ya. Dedigin gibi 1 2 gunse 4 gun olmasi ancak aklima bunu getiriyor. Su kim. Ne gereksiz bisey insani iki arada bi derede birakiyor hevesinide kursagindaOvulasyon testle kacirmazsin canim merak etme ins en kisa zamanda hamilelik haberini alirim senden :)
Ben bugun 4 gun oldu gecikmem ve beklemeye aldim kendimi carsamba yada persembe test yapicam kendimi kasmiycam keske regl olsam diyorum cunku takvime gore ilk kez bu kadar uzun gecikio 1 2 gun atiodu ama 4 gun oldu
Canim kimyasal olabilir bence ya. Dedigin gibi 1 2 gunse 4 gun olmasi ancak aklima bunu getiriyor. Su kim. Ne gereksiz bisey insani iki arada bi derede birakiyor hevesinide kursaginda
Yazarım canım Allah isteyen herkese nasip etsin. En son bi düşüğüm olmuştu. 8 haftalik ken kaybettim. 7 aydirda olmuyor du. Iyce umutsuzdum artikDegerinide yazarsin kuzum bize var var bariz belli darisi bana ve tum isteyenlere diyim :)
Eger oyleysede canini sıkma hayirlisi olsun ben cok zor atlatmistim üzüntüsünü. Bu ay tekrar deneriz ama iyi tarafindan bakalim insallah vardir umarim gecikmen devam eder :)Test yapucam bugun hayirlisi hakkimda ne diyelim belki kimyasal oldu dedigin gibi
Eger oyleysede canini sıkma hayirlisi olsun ben cok zor atlatmistim üzüntüsünü. Bu ay tekrar deneriz ama iyi tarafindan bakalim insallah vardir umarim gecikmen devam eder :)
Bizde bu kış artik olsun istiyoruz yaşlandik
Soyumuz kuruyacak bi tane beceripte yapamadık servetimi kime bırakacağım bilmem
Yazarım canım Allah isteyen herkese nasip etsin. En son bi düşüğüm olmuştu. 8 haftalik ken kaybettim. 7 aydirda olmuyor du. Iyce umutsuzdum artik
Aynen canım sağlıklı olsunlar da :)Anladim cnm hic sen moralini bozma rabbim bilir en hayirlisini insallah nasip kismet ne zamansa o zaman verir saglikli olsunda
Amin canim isteyen herkesin olsun insallah :) senin fıstık ne kadarlik oldu?Haha canim bu moralle insallah tez vakitte olsun hep boyle neseli ol stres yasak yumurtalari etkili yok kiz uzulmem daha yasim genc elbette olur
Amin canim isteyen herkesin olsun insallah :) senin fıstık ne kadarlik oldu?
Yumurtalarin naz yaptiginida burda öğrendim. Stres fln gercekten etkiliyor sanirim . Bende bu ay stresten 2 gun erken adet oldum ha geldi ha gelecek demekten.
Regl oldum deli gibi sancim var kasiklarimdan yumurtaliklarimi sokuyorlar sanki cok cok kotu oldum kizlar ben 7.gun bgun gecikmenin ve testlerin pozitif ciktiktan sonra bunlari yasamak
Geçmiş olsun canım sıkma canını çalışmaya devam
kan testini niye erken yaptırdın ki canmbenim 1 hafta olacak neredeyse kahverengi lekelenmem devam ediyor kan testi negatif idrar testi negatif adetim 1 gün geçti. geçen hafta yaptırmıştım kan testini