• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim kendimden ornek vereyim ben agri sikayetimden dr a gittim bikac gun once. Alttan ultrasonla yumurtaliklara bakti . Durumu soyledim gebelik olsa gorunur muydu diye sordum. 5 -6 gunluk bi dollenme ulttrasonla gorulmez dedi. Bilgin olsun.

hadi ya sevindim ☺ozaman bi umut var.ya 1 gun adet oldum ikinci gun yok o yuzden celiskililiyim bakalim hayirlisi ins senin ilk mi olacak

Ay insaallah canim. Meraktan catlicam ben de. Bat 26 si bende bekliyorum. Bazen olumlu dusunuyorum bazen de bi bakiyorum dipteyim. Hayirlisi boyle diyorum napayim .
Hayirlisi ne ise o olsun canim benim insallah gobisimizde atan kalbi bizde hissederiz. Bazen umutlu bazen umutsuz oluyoruz herkes yasiyor bunu yalniz degilsin :)

Merhaba arkadaşlar, 1 haftadır bel ağrısı, baş ağrısı, iştahsızlık, dalgınlık, hafif kasık agrilari, beyaz kokusuz akinti, egilince,gerilince ve hapsurunca kasikta batma, yorgunluk var. İlk adet olacağım için diye düşündüm ama su gün itibariyle 4 gün gecikme oldu. İlk evde duran bir testi yaptım. Sanki çooook hafif bir silik çizgi vardı ya da bana öyle geldi. Daha sonra Bebe time test yaptım fakat herkes testin hatalı olduğunu yazmış. Bugün iki farklı markanın iki test yaptım yine negatif. Fakat hala adet olacak gibi hissetmiyorum. Ve is yaptıkça belim sanki kopuyor agridan aglayasim geliyor o derece. Ve is yaparken kendimi zorlayınca 1-2 damla kahverengi akinti geliyor. Sizce geç döllenme olabilir mi gebe olma şansım var mi?

Merhaba arkadaşlar, 1 haftadır bel ağrısı, baş ağrısı, iştahsızlık, dalgınlık, hafif kasık agrilari, beyaz kokusuz akinti, egilince,gerilince ve hapsurunca kasikta batma, yorgunluk var. İlk adet olacağım için diye düşündüm ama su gün itibariyle 4 gün gecikme oldu. İlk evde duran bir testi yaptım. Sanki çooook hafif bir silik çizgi vardı ya da bana öyle geldi. Daha sonra Bebe time test yaptım fakat herkes testin hatalı olduğunu yazmış. Bugün iki farklı markanın iki test yaptım yine negatif. Fakat hala adet olacak gibi hissetmiyorum. Ve is yaptıkça belim sanki kopuyor agridan aglayasim geliyor o derece. Ve is yaparken kendimi zorlayınca 1-2 damla kahverengi akinti geliyor. Sizce geç döllenme olabilir mi gebe olma şansım var mi?

Canim tabiki sansin var. Bi kan testi yaptir ki kan testinde cikar artik. Hem adetin gecikmis zaten cikar kanda.

Kızlar merhaba batım 24-25 gibiydi 24 ünde test yaptım negatif çıktı. Ama ondan bi kaç gün önce göğüslerim çok fena şişti dokunamıyodum iki gün sonra o şişlik ve acı geçti. Başka da bi belirti yok. Tekrar test yapmak istiyorum ama yine negatifi görmekten korkuyorum.

Arkadaslar bende cikolata kisti var 1.17cm. Yirmi gun once adet gordum. Sormak istedigim bisy var iliskinin ertesi gununde hamile oldgumu anlayabilir miyim ? Belirtisi var mi? Yada on gun onceki iliskiden hamile kalmis olsam bunu anlayabilir miyim? 10aylik evliyim cocuk dusunmeye basladik d :)

aynen B bebegim seni bekliyorum sanırım doğum yaptı perihan08 perihan08 ikizlere hamile diğerlerinden haberim yok
ben hemen özet geçeyim o zaman kendimle ilgili :) ovulasyon tarihim tatil dönüş günüme gelicek yolda olucaz diye endişeleniyordum kiii 1 eylülde ovulasyon testi yaptı aman Allahımm pikkkk erken oldu (yaşasınnnn) :KK73::KK73: tabiki minnoş spermciklerimiz biriksin diye o gün ilişki yapmadım :KK28: 2eylül ovulasyon günümdü rafting sevdasına aşırı soğuk bi suya girdim akşamına kötülendim hatta ağrıdan fenalaştım ufak bi mesane enfeksiyonu geçiriyordum tam da o gün şaka gibi :-)tatilde yattım zıbardım uyudum falan erkenden (yoksa gizli bir güç bana engel mi oluyordu) :mad::mad: 31 i gece ilişki olmuştu bi de haliyle 2sinde olamadı ama 3 ü akşam üstü ufak bi deneme yapsam da hiç umudum yok zaten olmasa iyi olur çünkü enfeksiyon sebebiyle şu suya atılan antibiyotikten filan kullandım bikaç gün :KK64::KK64: herşeyde vardır bir hayır dedim 16 eylül BAT 19 eylüle tüp bebek için ön görüşme ve muayeneye gidiyoruz.. dua etseniz ne mutlu olurum kızlar.. Hayırlısı olsun inşallah.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm :KK36::KK36::KK36:

ben hemen özet geçeyim o zaman kendimle ilgili :) ovulasyon tarihim tatil dönüş günüme gelicek yolda olucaz diye endişeleniyordum kiii 1 eylülde ovulasyon testi yaptı aman Allahımm pikkkk erken oldu (yaşasınnnn) :KK73::KK73: tabiki minnoş spermciklerimiz biriksin diye o gün ilişki yapmadım :KK28: 2eylül ovulasyon günümdü rafting sevdasına aşırı soğuk bi suya girdim akşamına kötülendim hatta ağrıdan fenalaştım ufak bi mesane enfeksiyonu geçiriyordum tam da o gün şaka gibi :-)tatilde yattım zıbardım uyudum falan erkenden (yoksa gizli bir güç bana engel mi oluyordu) :mad::mad: 31 i gece ilişki olmuştu bi de haliyle 2sinde olamadı ama 3 ü akşam üstü ufak bi deneme yapsam da hiç umudum yok zaten olmasa iyi olur çünkü enfeksiyon sebebiyle şu suya atılan antibiyotikten filan kullandım bikaç gün :KK64::KK64: herşeyde vardır bir hayır dedim 16 eylül BAT 19 eylüle tüp bebek için ön görüşme ve muayeneye gidiyoruz.. dua etseniz ne mutlu olurum kızlar.. Hayırlısı olsun inşallah.. hepinizi sevgiyle kucaklıyorummm :KK36::KK36::KK36:
:KK200::KK200::KK200: bütün dualarım seninle. Tüp bebekte başarı elde edeceğini düşünüyorum.Hadi haberdar et tüm gelişmeyi.

:KK200::KK200::KK200: bütün dualarım seninle. Tüp bebekte başarı elde edeceğini düşünüyorum.Hadi haberdar et tüm gelişmeyi.
çok sağol canımm inşallah hayırlısıysa olur :KK33::KK33::KK33: valla artık bu da son benim için heralde oldu oldu olmadı uğraşmıycam artık kısmet deyip geçicem.. Haberdar edicem mutlaka sen de et :KK33::KK33:

Back