şimdi doktorumla görüştüm ben gel muayene edelim demesini bekliyordum ama öyle olmadı :) çok güzel yumurta çatlamış dedi ilişki sırasında bundan ağrı yaşamışım canm.yumurta çatlayınca içindeki sıvı birikimi nedeni ile baskı sancıya sebebiyet veriomuş canm.sağol snde göz ardı etmeyp yardımcı olmaya çalıştın. :) hadi inşallah 12 den vurmuşuzdur bu ay da taç a çıkmasın topAnladım, dr sormakta fayda var o zaman, direk ilişkiye bağlı bir ağrı gibi çünkü,
şimdi doktorumla görüştüm ben gel muayene edelim demesini bekliyordum ama öyle olmadı :) çok güzel yumurta çatlamış dedi ilişki sırasında bundan ağrı yaşamışım canm.yumurta çatlayınca içindeki sıvı birikimi nedeni ile baskı sancıya sebebiyet veriomuş canm.sağol snde göz ardı etmeyp yardımcı olmaya çalıştın. :) hadi inşallah 12 den vurmuşuzdur bu ay da taç a çıkmasın top
kadın olmak ne zor yaAA iyi o zaman o baskı bende de var bu ara, sancı olmuyor ama baskı var, tam da yumurtalama zamanlarım, doğru demekki..
hayırlısı olsun inşallah hepimiz için
inşallah canm hayırlısı ben de eskiden hep plan yapardım eşime şöyle söylerim falan diye ama artık hiç hayal bile kuramıyorum bebeğimle ilgili. bir hayale tutunup üzülmek bile korkutur oldu beni.Bende cok takmiyorum zaten eskisi kadar hevesimde kalmadi sadece ustume duseni yapip gerisini Allaha birakiyorum insallah hayirli evlatlarimizi kucagimiza aliriz
inşallah canm hayırlısı ben de eskiden hep plan yapardım eşime şöyle söylerim falan diye ama artık hiç hayal bile kuramıyorum bebeğimle ilgili. bir hayale tutunup üzülmek bile korkutur oldu beni.
Canım hamile kalıp klmadıgını mutlsk yaz olurmu.
Olsun canım umarım diger ay olur hiç sıkma canını :) dua et bana . Olmazsa çok hayalkırıklıgı yaşiyacam. İyice inandırdım kendimi eşimide inandırdımCnm ben coktan ogrendm olmadgmi.. idrar testi yapti doktor. Idrar yollrm enfeksyn kapms hayrlsi ins sn hamilesndr :*
hayır canım muayeneye girmen gerek.Arkadaslar kan testine gidildiginde ultrasondanda bakiliyomu acaba
ne durumdasın cnm inş artış yokturBugun adetimin 25. Gunu sabah pembe leke geldi simdi koyu kahve geldiyumurtam 15. Gunu catladi nasil bu kadar erken geldi anlamadim doktor kan miktari artarsa adet degilse implasyon kanamasi olabilor dedi ama benim umudum yok
Yok canim artis yok gunluk pedi bile doodurmaz birde silince geliyor ama dun gece yine kasik agrim cok oldu acaba idrar testi yapsammi diyorumne durumdasın cnm inş artış yoktur
yap cnm dene bi bakalm silik milik bişey çıkacak mı?sancın var mı normal adet gbi?Yok canim artis yok gunluk pedi bile doodurmaz birde silince geliyor ama dun gece yine kasik agrim cok oldu acaba idrar testi yapsammi diyorum
Yok ya benim adet oodugumda karnim cok agrirdi ama simdi oyle degil sadece sag kasiinda cok agri var birde hafif sislik var sanki kist olsa daha 10 gun once ultrasona girdim olsa gorunurdu belim ve dizlerim cok agriyoryap cnm dene bi bakalm silik milik bişey çıkacak mı?sancın var mı normal adet gbi?
inşallah implasyon kanamasıdr cnm :)Yok ya benim adet oodugumda karnim cok agrirdi ama simdi oyle degil sadece sag kasiinda cok agri var birde hafif sislik var sanki kist olsa daha 10 gun once ultrasona girdim olsa gorunurdu belim ve dizlerim cok agriyor
Ben hala adet olmadım. Pazartesi kan testi yaptırcam.geçen aylarda ben de öyle oldum canım bütün belirtiler vardı hemen kan testine gittim ve negatif olduğunu öğrendim 8 aydır uğraşıyoruz biz de.Bat'a 2 günüm kaldı benim bugün test alıcam ama yapıp yapmamakta kararsızım.Tek çizgi görmekten bıktımAyrıca hemen umutsuzluğa kapılma daha çok yeni sizin.Ben 16 aylık evliyim 8 ay sonra birlikte olabildik o zamandan beri deniyoruz fakat ilk defa bu ay düzenli ilişki yaşadık.İnşallah en kısa zaman da güzel haberler alırız hepimiz:)
Insallah canim insallah :)inşallah implasyon kanamasıdr cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?