Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Anladım, dr sormakta fayda var o zaman, direk ilişkiye bağlı bir ağrı gibi çünkü,
şimdi doktorumla görüştüm ben gel muayene edelim demesini bekliyordum ama öyle olmadı :) çok güzel yumurta çatlamış dedi ilişki sırasında bundan ağrı yaşamışım canm.yumurta çatlayınca içindeki sıvı birikimi nedeni ile baskı sancıya sebebiyet veriomuş canm.sağol snde göz ardı etmeyp yardımcı olmaya çalıştın. :) hadi inşallah 12 den vurmuşuzdur bu ay da taç a çıkmasın top

Merhaba birde sizlere danisayim dedim. Oglumu emzirmeyi bırakali 3 ay oldu.adetlerim hala duzene girmedi ama.son adet tarihlerim 19 agustos 18 eylul 19 ekim 13 kasim.esimle 21 kasimda korunmasiz iliski yasadik.bu ay da inanilmaz kasik ağrıları yaşıyorum. Gece bile agridi.bicak saplanir gibi oldu.hatta once sezaryen yerim acidi sandim ki simdiye kadar hic olmadi.sizce gebelik olabilir mi?ha bu arada bu sabah erken gebelik testi yaptim cikmadi.bcg 12 ye kadar duyarliymis.

buda dün ki ovulasyon testm sonuncuydu galiba bugün ve yarın da şanslı günüm ama ben aynı sancıyı tekrar çekemem bugun ilişki yaşamayacağm. olacağı varsa dün kiçatlama sırasnda yaşadığm ilişkiden olur.rabbim yüzümüze gülsün inşallah

Eklentiler

• WP_20141211_008[1].webp
    5,9 KB · Görüntüleme: 99
pardon bu dün k i

Eklentiler

• WP_20141211_010[1].webp
    8 KB · Görüntüleme: 132

AA iyi o zaman o baskı bende de var bu ara, sancı olmuyor ama baskı var, tam da yumurtalama zamanlarım, doğru demekki..

hayırlısı olsun inşallah hepimiz için

Bende cok takmiyorum zaten eskisi kadar hevesimde kalmadi sadece ustume duseni yapip gerisini Allaha birakiyorum insallah hayirli evlatlarimizi kucagimiza aliriz
inşallah canm hayırlısı ben de eskiden hep plan yapardım eşime şöyle söylerim falan diye ama artık hiç hayal bile kuramıyorum bebeğimle ilgili. bir hayale tutunup üzülmek bile korkutur oldu beni.

hanımlar az önce eşimle konuştum dün yumurtlama günündü değerlendirik bugün artık tv izler mısır yeriz dimi dedi.bnde hayır bugünde olasılığım yüksek hemen eve geliyorsun kendini fazla yormadan dedim o da bana ben artık senden korkuyorum eve gelmiyorum dedi annesinin evine gidecekmş valizimi topla dedi puhahahah yazık adama ya anlatayım da az gülün istedim

inşallah canm hayırlısı ben de eskiden hep plan yapardım eşime şöyle söylerim falan diye ama artık hiç hayal bile kuramıyorum bebeğimle ilgili. bir hayale tutunup üzülmek bile korkutur oldu beni.

Bugun adetimin 25. Gunu sabah pembe leke geldi simdi koyu kahve geldi yumurtam 15. Gunu catladi nasil bu kadar erken geldi anlamadim doktor kan miktari artarsa adet degilse implasyon kanamasi olabilor dedi ama benim umudum yok

Cnm ben coktan ogrendm olmadgmi.. idrar testi yapti doktor. Idrar yollrm enfeksyn kapms hayrlsi ins sn hamilesndr :*
Olsun canım umarım diger ay olur hiç sıkma canını :) dua et bana . Olmazsa çok hayalkırıklıgı yaşiyacam. İyice inandırdım kendimi eşimide inandırdım

Bugun adetimin 25. Gunu sabah pembe leke geldi simdi koyu kahve geldi yumurtam 15. Gunu catladi nasil bu kadar erken geldi anlamadim doktor kan miktari artarsa adet degilse implasyon kanamasi olabilor dedi ama benim umudum yok
ne durumdasın cnm inş artış yoktur

Yok canim artis yok gunluk pedi bile doodurmaz birde silince geliyor ama dun gece yine kasik agrim cok oldu acaba idrar testi yapsammi diyorum
yap cnm dene bi bakalm silik milik bişey çıkacak mı?sancın var mı normal adet gbi?

yap cnm dene bi bakalm silik milik bişey çıkacak mı?sancın var mı normal adet gbi?
Yok ya benim adet oodugumda karnim cok agrirdi ama simdi oyle degil sadece sag kasiinda cok agri var birde hafif sislik var sanki kist olsa daha 10 gun once ultrasona girdim olsa gorunurdu belim ve dizlerim cok agriyor

Yok ya benim adet oodugumda karnim cok agrirdi ama simdi oyle degil sadece sag kasiinda cok agri var birde hafif sislik var sanki kist olsa daha 10 gun once ultrasona girdim olsa gorunurdu belim ve dizlerim cok agriyor
inşallah implasyon kanamasıdr cnm :)

Ben hala adet olmadım. Pazartesi kan testi yaptırcam.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…