Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

inşallah canım ben herşeyi boşvermiş durumdayım düzensiz adeti düzenleme çabası içerisindeyim. geçen ay 1 hafta gecikip bizi çok üzmştü. ilaca başladım. veee sonunda beklenen den 2 gün erken oldum sevndm bundan sonra daha da dzene gircek inşallah uzun bir süre rahat olma kararı aldım ben...tabi uygulayabilirsem. doktoru şuanlık düşünmüyorum ama ara tatil olduktan sonra belki tekrar aşılama deneyebilirim. bence hsg yi çektir ki boşuna uğraşıyor olma. sonuçta tüpler kapalıysa herşey boşa oluyor onu bir an önce öğren.
 
Kızlar bnm bugün tahminen ovulasyon günüm.bişey danışmak istiyorum biz bugünü değerlendirdik ama bnm ilişki de çok kadın ağrım oldu.bide içim hava doluymuş gibi.bugun farkettm ben yumurtlama gunlerimde yaşıyorum bu ilişki sırasında ağrıyı.normal mi sizce yaşayan var mı bnm gibi?
 
Bende sormak istiyorum malesef troid sorunum var , bu yuzden cok düzensiz adet oluyorum . 35-40 günde bir bu ay degisik sanki hamileyim basim dönüyor yemek yerken, migdemde eksime var yemek yedikten sonra acikiyorum ve karnim sis ve en son 27.10 adet basladi ve 31.10 adet bitdi yani 42 gün oldu sizce olabilirmi ???
 
Amin insallah bnde 10kasimda vajinismusu yendim bu ay ilk kez duzgun denedk diyeblrm bakalm insallah :))
İnşallah tutar canım. Son iki gün :) ilk defa bu kadar hırslı bekliyorum. Ama kaç gündür acayip sancım var.adet belirtileriden farklı bu. Ve sık idar var.ilaçta içemiyorum.inşallah hamişizdir. Eger bu sancıları boşa çekiyosam üzülücem. Dua et bana cnım. Bende sana. Rabbim istelerimizi hsyırlı kılar inş.:)
 
Ben kasim ayında adet oldummu hic hatirlamiyorum delurcem ev tasidik kizin doğum günü derken hic unuttum kizin bir yasinda daha olursa yukilirrim gerçekten zaten zor bi bebek napcam bilmiyorum test yaptim cikmadi kandanda baktircam artik
 
Benim sat 14 kasımdı. Bat 12 aralık yani bugün. Az önce test yaptım negatif çıktı. Moralim çok bozuldu. 3aydır deniyoruz. Vajinusmusu yendim ama şimdide çocuk olmuyor. Tüm belirtileri yaşıyorum ancak bir türlü çift çizgi göremedim. Göğüsler ve karnım şiş. Ateş basıyor vs. Nebilyim Rabbim hayırlısını bilir deyip sineye çektim yine.
 
geçen aylarda ben de öyle oldum canım bütün belirtiler vardı hemen kan testine gittim ve negatif olduğunu öğrendim 8 aydır uğraşıyoruz biz de.Bat'a 2 günüm kaldı benim bugün test alıcam ama yapıp yapmamakta kararsızım.Tek çizgi görmekten bıktım Ayrıca hemen umutsuzluğa kapılma daha çok yeni sizin.Ben 16 aylık evliyim 8 ay sonra birlikte olabildik o zamandan beri deniyoruz fakat ilk defa bu ay düzenli ilişki yaşadık.İnşallah en kısa zaman da güzel haberler alırız hepimiz:)
 
Amin Allah isteyen herkese nasip etsin
 

Bende cok takmiyorum zaten eskisi kadar hevesimde kalmadi sadece ustume duseni yapip gerisini Allaha birakiyorum insallah hayirli evlatlarimizi kucagimiza aliriz
 

ymurtlama dönemi, şişkinlik bende de oluyor, ama ağrı olmuyor sizdeki gibi.
 
benim tahmini 9 gün var. yumurtlama günlerimi teorik olarak hesapladığımda geçen haftaydı ama akıntı durumuna bakınca dün ve önceki gün gibi yumurtlamışda olabilirim bilmiyorum. gerçi olabildiğince gün aşırı çalışmalara devam etmeye çalıştık =) ama bugün acaip şekilde bi sancılanmam var ara ara sanki biri göbek deliğimin altına bi bıçak sokuyo çekiyo sonra geçiyo özellikle uzun süre oturup kalktığımda dikleştiremiyorum sırtımı sanki içerden bişiler gerilioo gibi oluo. geçen haftada olsa dünde olsa daha herşey için çok erken biliyorum ama bi yandan da umut işte acaba mı diyorum =) siz ne dersiniz?
 
ymurtlama dönemi, şişkinlik bende de oluyor, ama ağrı olmuyor sizdeki gibi.
şişkinlik gibi değil ilişki sırasında gaz sıkıştırıyor gibi ağrım oldu kasıklarda.ben de her ay belirli günler bu ağrı oluyor.bu ay ovulasyon günümü ilk kez hesapladım,ve dun aynı ağrı oldu.demek ki yumurtlama zamanımda oluyor bu ağrı.dun ilişkiden sonra belimi doğrultamadım yarım saat kasıktan kambur gezdim.niye böyle oluyor anlamadım.doktora da gider gelirim Bi sorunum yok aslında.
 
Anladım, dr sormakta fayda var o zaman, direk ilişkiye bağlı bir ağrı gibi çünkü,
 
Anladım, dr sormakta fayda var o zaman, direk ilişkiye bağlı bir ağrı gibi çünkü,
yani sadece yumurtlama dönemmde oluyor eşmde çok zorladığında içerde bişeye değdiğini hissediyor.bu normal mi değl mi acaba belki bnm gibi yaşayan vardr dedim.
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…