Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tebrikler hayırlı olsun.İyi aksamlar hepinizeee
Bu aksam kan testimi de yaptirdim
beta hcg 89,47 cikti sukurler olsun
Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
GÖZÜN AYDIN CANIM..HAYIRLI OLSUN..SEN DE BİZDENSİN ARTIK.İyi aksamlar hepinizeee
Bu aksam kan testimi de yaptirdim
beta hcg 89,47 cikti sukurler olsun
Allah isteyen herkese nasip etsin![]()
inşallah canım ben herşeyi boşvermiş durumdayım düzensiz adeti düzenleme çabası içerisindeyim. geçen ay 1 hafta gecikip bizi çok üzmştü. ilaca başladım. veee sonunda beklenen den 2 gün erken oldum sevndm bundan sonra daha da dzene gircek inşallah uzun bir süre rahat olma kararı aldım ben...tabi uygulayabilirsem. doktoru şuanlık düşünmüyorum ama ara tatil olduktan sonra belki tekrar aşılama deneyebilirim. bence hsg yi çektir ki boşuna uğraşıyor olma. sonuçta tüpler kapalıysa herşey boşa oluyor onu bir an önce öğren.Bilmiyorumki canim senin gibi geziyorum brnde :) her ay bi enteresanlik karsima cikiyor bu ay 5. Gunu dok gittim 1 gun adet oldum diye 19 mm yumurta cikti caylamak uzere dedi noldu hic bilmiyorum bu ayda olmazsa hsg cekecegiz dedi doktorinsallah gerek kalmaz senin nasil gidiyor
İnşallah tutar canım. Son iki gün :) ilk defa bu kadar hırslı bekliyorum. Ama kaç gündür acayip sancım var.adet belirtileriden farklı bu. Ve sık idar var.ilaçta içemiyorum.inşallah hamişizdir. Eger bu sancıları boşa çekiyosam üzülücem. Dua et bana cnım. Bende sana. Rabbim istelerimizi hsyırlı kılar inş.:)Amin insallah bnde 10kasimda vajinismusu yendim bu ay ilk kez duzgun denedk diyeblrm bakalm insallah :))
Canım hamile kalıp klmadıgını mutlsk yaz olurmu.Amin insallah bnde 10kasimda vajinismusu yendim bu ay ilk kez duzgun denedk diyeblrm bakalm insallah :))
geçen aylarda ben de öyle oldum canım bütün belirtiler vardı hemen kan testine gittim ve negatif olduğunu öğrendim 8 aydır uğraşıyoruz biz de.Bat'a 2 günüm kaldı benim bugün test alıcam ama yapıp yapmamakta kararsızım.Tek çizgi görmekten bıktımBenim sat 14 kasımdı. Bat 12 aralık yani bugün. Az önce test yaptım negatif çıktı. Moralim çok bozuldu. 3aydır deniyoruz. Vajinusmusu yendim ama şimdide çocuk olmuyor. Tüm belirtileri yaşıyorum ancak bir türlü çift çizgi göremedim. Göğüsler ve karnım şiş. Ateş basıyor vs. Nebilyim Rabbim hayırlısını bilir deyip sineye çektim yine.![]()
![]()
![]()
Amin Allah isteyen herkese nasip etsingeçen aylarda ben de öyle oldum canım bütün belirtiler vardı hemen kan testine gittim ve negatif olduğunu öğrendim 8 aydır uğraşıyoruz biz de.Bat'a 2 günüm kaldı benim bugün test alıcam ama yapıp yapmamakta kararsızım.Tek çizgi görmekten bıktımAyrıca hemen umutsuzluğa kapılma daha çok yeni sizin.Ben 16 aylık evliyim 8 ay sonra birlikte olabildik o zamandan beri deniyoruz fakat ilk defa bu ay düzenli ilişki yaşadık.İnşallah en kısa zaman da güzel haberler alırız hepimiz:)
inşallah canım ben herşeyi boşvermiş durumdayım düzensiz adeti düzenleme çabası içerisindeyim. geçen ay 1 hafta gecikip bizi çok üzmştü. ilaca başladım. veee sonunda beklenen den 2 gün erken oldum sevndm bundan sonra daha da dzene gircek inşallah uzun bir süre rahat olma kararı aldım ben...tabi uygulayabilirsem. doktoru şuanlık düşünmüyorum ama ara tatil olduktan sonra belki tekrar aşılama deneyebilirim. bence hsg yi çektir ki boşuna uğraşıyor olma. sonuçta tüpler kapalıysa herşey boşa oluyor onu bir an önce öğren.
Kızlar bnm bugün tahminen ovulasyon günüm.bişey danışmak istiyorum biz bugünü değerlendirdik ama bnm ilişki de çok kadın ağrım oldu.bide içim hava doluymuş gibi.bugun farkettm ben yumurtlama gunlerimde yaşıyorum bu ilişki sırasında ağrıyı.normal mi sizce yaşayan var mı bnm gibi?
şişkinlik gibi değil ilişki sırasında gaz sıkıştırıyor gibi ağrım oldu kasıklarda.ben de her ay belirli günler bu ağrı oluyor.bu ay ovulasyon günümü ilk kez hesapladım,ve dun aynı ağrı oldu.demek ki yumurtlama zamanımda oluyor bu ağrı.dun ilişkiden sonra belimi doğrultamadım yarım saat kasıktan kambur gezdim.niye böyle oluyor anlamadım.doktora da gider gelirim Bi sorunum yok aslında.ymurtlama dönemi, şişkinlik bende de oluyor, ama ağrı olmuyor sizdeki gibi.
Anladım, dr sormakta fayda var o zaman, direk ilişkiye bağlı bir ağrı gibi çünkü,şişkinlik gibi değil ilişki sırasında gaz sıkıştırıyor gibi ağrım oldu kasıklarda.ben de her ay belirli günler bu ağrı oluyor.bu ay ovulasyon günümü ilk kez hesapladım,ve dun aynı ağrı oldu.demek ki yumurtlama zamanımda oluyor bu ağrı.dun ilişkiden sonra belimi doğrultamadım yarım saat kasıktan kambur gezdim.niye böyle oluyor anlamadım.doktora da gider gelirim Bi sorunum yok aslında.
yani sadece yumurtlama dönemmde oluyor eşmde çok zorladığında içerde bişeye değdiğini hissediyor.bu normal mi değl mi acaba belki bnm gibi yaşayan vardr dedim.Anladım, dr sormakta fayda var o zaman, direk ilişkiye bağlı bir ağrı gibi çünkü,