Hiç bilmiyorum canım ya doktora bile gitmek istemiyorum düsük yaptıysam da duyunca yıkılırım o yüzden kafama takmıyorum bu ayda olmadı adetim bittiğinde soğan kürünü yapıcam kullanıcam bakalım artık hakkımızda hayırlısı demekki daha zamanımız varCanim belki dusuk yapiyosundur o da olabilir ben dayanamadim yaptim testi tek cizgi cikti yemin ettim 11ine kadar yapmicam diye bakalim hayirlisi
sitres etkiliyor maglesef hayirlisi cok sukur adet olabiliyoruz bu da umut var demek oluyor.allah buyuk olur insallah ben de bugun oldum bekliyordum zatenCanım maalesef adetmişimbugün belli oldu iyice galiba çok stres yaptığım için gecikmiş
aaaaa oluyor mu ki oyle hemen belki dogum sonrasi rahim toparlaniyordur ondan gecikmistir olursada ikiz gibi buyurler ne guzel.Adetim gecikti bu gün 5. Gün 3 aylık bir kızım var korunuyoruz ama bilemiyorum test yaptım negatif kızım da da negatifti 1 hafta gećene kadar pazartesi kan vericem
ne oldu sonucun havuc suyu diyordu saracoglu mu neydi hani pihtilasma sorunu varsa test de pozitif gorup arkasaindan kanama olmasi aklima bunu getirdiDerken foto yüklenmedi pozitif çıktı ağrım var ama kesin düşücek gene:-(
Bu gün 6. Gün oldu geçeli yumurtlamadaki gibi akıntı başladı batmalar var kızım da böyle olmamıştı hić hamile kalmamış olsam kesin hamileyim derimaaaaa oluyor mu ki oyle hemen belki dogum sonrasi rahim toparlaniyordur ondan gecikmistir olursada ikiz gibi buyurler ne guzel.
Ne oldu sonuc almissindir iyi insallahHastaneye geldim kan verdim bekliyorum ağrım var çok bakalım inşallah olumsuz bili yoktur
Hala test yapmadin miBu gün 6. Gün oldu geçeli yumurtlamadaki gibi akıntı başladı batmalar var kızım da böyle olmamıştı hić hamile kalmamış olsam kesin hamileyim derim
4.gün yaptım tek çizgiydi bir daha yapmadım ki gerći kızım da da 5. Gün yapmıştım negatiftiHala test yapmadin mi
Bekleyecen artik ne gelirse allahtan guzel olur ya4.gün yaptım tek çizgiydi bir daha yapmadım ki gerći kızım da da 5. Gün yapmıştım negatifti
Öyle tabiki başımın üstüne yarın tekrar test yapim olmadı salı kan veririmBekleyecen artik ne gelirse allahtan guzel olur ya
Hadi bakalim hayirlisi neyse hakkiniz da o olsunÖyle tabiki başımın üstüne yarın tekrar test yapim olmadı salı kan veririm
Amiiin hepimiz içinHadi bakalim hayirlisi neyse hakkiniz da o olsun
Günaydın herkese kadın doğuma randevu almıştım adet oldum diye oraya gidicem bi de bakalum bugün
Canım gözün aydınnn
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?