Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yok kanamam kızlar ağrım vardı geçti dün 340 olmuş değer beta evt iki kere düşünce korktum biraz ben o yüzden geldim tekrar doktoru görücem şimdi tekrar bekliyorum bakalummmm

tebrik ederim birtanem yaaa çok sevindim kendine çok dikkat et Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)

Gecikmenin 7.günü sol yumurtalıkta sancı aralıklı gelip giden ve yumurtlama dönemindeki gibi akıntım var 3 gündür yarın Dr gidicem

Yok kanamam kızlar ağrım vardı geçti dün 340 olmuş değer beta evt iki kere düşünce korktum biraz ben o yüzden geldim tekrar doktoru görücem şimdi tekrar bekliyorum bakalummmm
ohhh çok şükürrr canım çok sevindim gerçekten Allah bundan sonra da yardımcın olsun inşallah bebeğini sağ sağlim doğurup büyütmeni nasip etsinnn

Hayirlisi olsun canm bende ikinci hamilelgmden once sogan kuru icmistm onun sayesinde hamile kaldim insallah sende kalirsin .

Ay sen hamilemisinnnn yerim yerimmm. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlımmm. Taze anne adayı
Çok sağolll canımmmmm ya çok şükür sonunda hamileyimmm progestan verdi doktor ama sigorta olsun dedi daha önce düşük olduğunu söyleyince içim rahat değil hala yani bi kaç hafta geçsin biraz rahatlayacağım inşallah

test yap olabilir canım

Arkadaşlar merhaba.. Benim de reglime 2 gün var.bişey sormak istiyorum sizlere
Benim normlde kendimi bildim bileli adetime 1 hafta kala aşırı göğüs ağrım ve şişliğim olur tabi birde kasık ağrısı... Ama bu ay sadece kasıkta batma var ve zaman zaman bel ağrısı bacağa vurn cinsten.göğüslerimde ne şişlik var ne de ağrı tık yok. Benim gibi olup hamile olduğunu öğrenen var mı aranızda???

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…