Yok kanamam kızlar ağrım vardı geçti dün 340 olmuş değer beta evt iki kere düşünce korktum biraz ben o yüzden geldim tekrar doktoru görücem şimdi tekrar bekliyorum bakalummmm
ohhh çok şükürrrYok kanamam kızlar ağrım vardı geçti dün 340 olmuş değer beta evt iki kere düşünce korktum biraz ben o yüzden geldim tekrar doktoru görücem şimdi tekrar bekliyorum bakalummmm
Canim hayirli olsun. Rabbim kucagina saglikli sekilde almayi nasip etsin
Hayirlisi olsun canm bende ikinci hamilelgmden once sogan kuru icmistm onun sayesinde hamile kaldim insallah sende kalirsin .Hiç bilmiyorum canım ya doktora bile gitmek istemiyorum düsük yaptıysam da duyunca yıkılırım o yüzden kafama takmıyorum bu ayda olmadı adetim bittiğinde soğan kürünü yapıcam kullanıcam bakalım artık hakkımızda hayırlısı demekki daha zamanımız var
Çok teşekkürler canım çok şükür inşallah bi sorun olmaz çok heyecanlı ve de çok mutluyummmtebrik ederim birtanem yaaaçok sevindim kendine çok dikkat et Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah :)
Teşekkür ederim canım benim isteyen herkese nasip olsun inşallah aminCanim hayirli olsun. Rabbim kucagina saglikli sekilde almayi nasip etsin
Kesinlikle çok şükürrrr sağol kuzum inşallah kısa zamanda sans da nasip olsun inşallahohhh çok şükürrrcanım çok sevindim gerçekten Allah bundan sonra da yardımcın olsun inşallah bebeğini sağ sağlim doğurup büyütmeni nasip etsinnn
Çok sağolll canımmmmm ya çok şükür sonunda hamileyimmm progestan verdi doktor ama sigorta olsun dedi daha önce düşük olduğunu söyleyince içim rahat değil hala yani bi kaç hafta geçsin biraz rahatlayacağım inşallahAy sen hamilemisinnnn yerim yerimmm. Allahım sağlıklı sıhhatli kucağına almayı nasip etsin inşallah tatlımmm. Taze anne adayı
Benmde 8 gün kaldı heyecanla bekliyorum bakalım sonuç nolucak
test yap olabilir canımHerkese hayırlı geceler.. Kızlar benim dün kahverengi akıntım oldu adet oldum sandım ama arkası gelmedi bugün de yokkarnım şişti resmen.. Adetim 4 gün gecikmişti, bu forumda gördüm yerleşme kanaması oluyormuş sizce adet gününden üç gün sonra olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan var mı? Gebelik testi yapmaya cesaretim yok
bebiş var bebiş kızlarr.perihan08 naptın canım hayırlı haberler alırsın inşallah
sıra bendemi?Çok sağolll canımmmmm ya çok şükür sonunda hamileyimmm progestan verdi doktor ama sigorta olsun dedi daha önce düşük olduğunu söyleyince içim rahat değil hala yani bi kaç hafta geçsin biraz rahatlayacağım inşallah
Tabisi sendeeesıra bendemi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?