• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Canim belki dusuk yapiyosundur o da olabilir ben dayanamadim yaptim testi tek cizgi cikti yemin ettim 11ine kadar yapmicam diye bakalim hayirlisi
Hiç bilmiyorum canım ya doktora bile gitmek istemiyorum düsük yaptıysam da duyunca yıkılırım o yüzden kafama takmıyorum bu ayda olmadı adetim bittiğinde soğan kürünü yapıcam kullanıcam bakalım artık hakkımızda hayırlısı demekki daha zamanımız var

Adetim gecikti bu gün 5. Gün 3 aylık bir kızım var korunuyoruz ama bilemiyorum test yaptım negatif kızım da da negatifti 1 hafta gećene kadar pazartesi kan vericem :anne:
aaaaa oluyor mu ki oyle hemen belki dogum sonrasi rahim toparlaniyordur ondan gecikmistir olursada ikiz gibi buyurler ne guzel.

aaaaa oluyor mu ki oyle hemen belki dogum sonrasi rahim toparlaniyordur ondan gecikmistir olursada ikiz gibi buyurler ne guzel.
Bu gün 6. Gün oldu geçeli yumurtlamadaki gibi akıntı başladı batmalar var kızım da böyle olmamıştı hić hamile kalmamış olsam kesin hamileyim derim

Uzun bir aradan sonra bir gireyim dedim. Uzun aranın sebebi de bebegim dusutu ve kaza yaptim zor gunler atlattım kimler hamile değil takip edemiyorum allah herkeze bir bebis nasip etsin bugecenin yuzusu hurmetine

Back