• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Yok kanamam kızlar ağrım vardı geçti dün 340 olmuş değer beta evt iki kere düşünce korktum biraz ben o yüzden geldim tekrar doktoru görücem şimdi tekrar bekliyorum bakalummmm
Perihan çok sevindim çokkkk tebrikler:KK46:
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu ramazanda ne güzel bi hediye oldu:nazar: Beraber 7 gun sayıyorduk. Mutlu haber vermene çok mutlu oldum:KK73::KK73:

selam arkadaşlar. size durumu anlatmak istiyorum. 4 mayısta adet oldum.sonra 25 26 sı gbi 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu. arada pembemsi falan. bende yerleşme kanamasıdır diye sevinerek kan testi yaptırmaya gittim. adet tarihime 5 gün kala kan testim 0.40 yani negatif çıktı. hala hasta olmadım. bolca akıntım var ve dünden beridir göğsümün sadece uç kısmına elimi bile değdiremiyorum. öyle bir acı var. benzer durum yaşayan var mı? :(

Kediden Hiçbişey olmaz kızlar benim 3 tane kedim var.. Bi sürü hamile, doğum yapan eşimin dostumun da kedileri var çok şükür sağlıklılar hem kendileri hem çocukları.. Dışkısıyla temas etmemek yeterli ;)

selam arkadaşlar. size durumu anlatmak istiyorum. 4 mayısta adet oldum.sonra 25 26 sı gbi 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu. arada pembemsi falan. bende yerleşme kanamasıdır diye sevinerek kan testi yaptırmaya gittim. adet tarihime 5 gün kala kan testim 0.40 yani negatif çıktı. hala hasta olmadım. bolca akıntım var ve dünden beridir göğsümün sadece uç kısmına elimi bile değdiremiyorum. öyle bir acı var. benzer durum yaşayan var mı? :KK43:
Tekrar test yapmalısın canım 4-5 gün kala baya erken çünkü test için

selam arkadaşlar. size durumu anlatmak istiyorum. 4 mayısta adet oldum.sonra 25 26 sı gbi 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu. arada pembemsi falan. bende yerleşme kanamasıdır diye sevinerek kan testi yaptırmaya gittim. adet tarihime 5 gün kala kan testim 0.40 yani negatif çıktı. hala hasta olmadım. bolca akıntım var ve dünden beridir göğsümün sadece uç kısmına elimi bile değdiremiyorum. öyle bir acı var. benzer durum yaşayan var mı? :KK43:
Cnm bi dr una görün varsa sana hemen yanıt verir. Dikkat etmen gereken bişey Olursa da soler bi git bence tarihinde geçmiş çünkü

Erken yaptirmismissin testi canim adetini bekle cunku ben adetim 2gun gecince yapmistim cikmamisti 9gun gecinc yaptim silik cikmisti kan tahlili yaptirmistim 59cikmisti cok dusuk degerdi zaten dusuk yaptim . o yuzden beklemek daha iyi

Erken yaptirmismissin testi canim adetini bekle cunku ben adetim 2gun gecince yapmistim cikmamisti 9gun gecinc yaptim silik cikmisti kan tahlili yaptirmistim 59cikmisti cok dusuk degerdi zaten dusuk yaptim . o yuzden beklemek daha iyi
Hani aslında normalde istediğim için geciken aylarda hemen ay acaba mı falan diye heyecan yapıyorum. Bu ay da normalde öyle olcaktı ama arada ilk defa böyle bikaç gün lekelenmiş olmam aklımı karıştırıyor.yarın bi idrar testi yapayım diyorum.inş bı sefer olumlu birşey çıkar

Perihan çok sevindim çokkkk tebrikler:KK46:
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu ramazanda ne güzel bi hediye oldu:nazar: Beraber 7 gun sayıyorduk. Mutlu haber vermene çok mutlu oldum:KK73::KK73:
Çok sağolll canım benim darısı başına inşallah :-) senin noldu geldi mi regl

İnsallah hamilesindir canim evet insanin aklini karistiriyor bu belirtiler benimde 5gundur gogus agrim var surekli hasta olcam diye bekliyorum adet agrisi cekiyorum geciyo sonra gene basliyo kafayi yedim artik.. Hayirli haberlerini bekliyorum yarn kesinlikle yaz canim
Hani aslında normalde istediğim için geciken aylarda hemen ay acaba mı falan diye heyecan yapıyorum. Bu ay da normalde öyle olcaktı ama arada ilk defa böyle bikaç gün lekelenmiş olmam aklımı karıştırıyor.yarın bi idrar testi yapayım diyorum.inş bı sefer olumlu birşey çıkar

Bende bekliyorum 5 gün var göğüs hassasiyeti var başka da bişey yok hayırlısı bakalım

Hayirlisi olsun canm bende ikinci hamilelgmden once sogan kuru icmistm onun sayesinde hamile kaldim insallah sende kalirsin .
Canım ben karma karışık bir haldeyim ya adetim 2 gün sürdü geçti tekrar idrar testi yaptım pozitif 4 gün sonra dayanamadım doktora gittim kan testi yaptı 0.1 yok yani ultrasonda baktı rahim duvarı 8 mm dedi bu kalınlık ya adet ya gebeliktir dedi alttan muayene yapmadı sizce bu ne göğüs ağrımın olduğunu söyledim hamilelik belirtisi dedi vucüdumun sıcaklığını kendisi söyledi zaten çok sıcaksın diye anlamadım ben şimdi biraz daha bekleyim kan testini tekrar mı edeyim

Canım ben karma karışık bir haldeyim ya adetim 2 gün sürdü geçti tekrar idrar testi yaptım pozitif 4 gün sonra dayanamadım doktora gittim kan testi yaptı 0.1 yok yani ultrasonda baktı rahim duvarı 8 mm dedi bu kalınlık ya adet ya gebeliktir dedi alttan muayene yapmadı sizce bu ne göğüs ağrımın olduğunu söyledim hamilelik belirtisi dedi vucüdumun sıcaklığını kendisi söyledi zaten çok sıcaksın diye anlamadım ben şimdi biraz daha bekleyim kan testini tekrar mı edeyim
Canim evet baya karisik ama rahim duvari hamilelikten kalinlassaydi betada cikmazmiydi . adetin kac gun gecti de sonra adet oldn

Tam gününde oldum adetimi canım daha öncesinde kahverengi lekenlenmem oldu ondan şüphelenip test yapmıştım
Anladim canim idrar testinde cikmasi biraz anormal durum gerci bende adet olmadan once yapmistim silikde olsa cikmisti saniyesine adet oldum bazen adetliyken bhcg artabiliyomus insallah hamilesindir canim testini cekip gonderebilirmsin

Anladim canim idrar testinde cikmasi biraz anormal durum gerci bende adet olmadan once yapmistim silikde olsa cikmisti saniyesine adet oldum bazen adetliyken bhcg artabiliyomus insallah hamilesindir canim testini cekip gonderebilirmsin

Eklentiler

• Screenshot_2016-06-09-12-57-18.png
    Screenshot_2016-06-09-12-57-18.png
    43,1 KB · Görüntüleme: 50
Resmen cikmis yani doktorun kac gun bekle dedi canim bi zaman gecsin bakalim belki gec dollenme olmustur

Back