- 10 Ekim 2014
- 1.067
- 1.157
- 333
- 36
Çok sağolll canımmmmm inşallah herkese nasip olsunnnperihancım seni çooookkkkkk tebrik ediyorum.
veeee diğer arkadaşlarada tez vakitle nasip etsin inşallah
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Çok sağolll canımmmmm inşallah herkese nasip olsunnnperihancım seni çooookkkkkk tebrik ediyorum.
veeee diğer arkadaşlarada tez vakitle nasip etsin inşallah
Perihan çok sevindim çokkkk tebriklerYok kanamam kızlar ağrım vardı geçti dün 340 olmuş değer beta evt iki kere düşünce korktum biraz ben o yüzden geldim tekrar doktoru görücem şimdi tekrar bekliyorum bakalummmm
bencede dikkat.. :)perihan08 eve kedi almıştın dkkat et canım
Tekrar test yapmalısın canım 4-5 gün kala baya erken çünkü test içinselam arkadaşlar. size durumu anlatmak istiyorum. 4 mayısta adet oldum.sonra 25 26 sı gbi 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu. arada pembemsi falan. bende yerleşme kanamasıdır diye sevinerek kan testi yaptırmaya gittim. adet tarihime 5 gün kala kan testim 0.40 yani negatif çıktı. hala hasta olmadım. bolca akıntım var ve dünden beridir göğsümün sadece uç kısmına elimi bile değdiremiyorum. öyle bir acı var. benzer durum yaşayan var mı?
Cnm bi dr una görün varsa sana hemen yanıt verir. Dikkat etmen gereken bişey Olursa da soler bi git bence tarihinde geçmiş çünküselam arkadaşlar. size durumu anlatmak istiyorum. 4 mayısta adet oldum.sonra 25 26 sı gbi 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu. arada pembemsi falan. bende yerleşme kanamasıdır diye sevinerek kan testi yaptırmaya gittim. adet tarihime 5 gün kala kan testim 0.40 yani negatif çıktı. hala hasta olmadım. bolca akıntım var ve dünden beridir göğsümün sadece uç kısmına elimi bile değdiremiyorum. öyle bir acı var. benzer durum yaşayan var mı?
Çok teşekkür ederim ilgin için.yarın tekrar bir test yaptırayım o zmnTekrar test yapmalısın canım 4-5 gün kala baya erken çünkü test için
Teşekkürler cevap yazdığın içn.inşallah hayrlı bi haber alırım.Cnm bi dr una görün varsa sana hemen yanıt verir. Dikkat etmen gereken bişey Olursa da soler bi git bence tarihinde geçmiş çünkü
Erken yaptirmismissin testi canim adetini bekle cunku ben adetim 2gun gecince yapmistim cikmamisti 9gun gecinc yaptim silik cikmisti kan tahlili yaptirmistim 59cikmisti cok dusuk degerdi zaten dusuk yaptim . o yuzden beklemek daha iyiselam arkadaşlar. size durumu anlatmak istiyorum. 4 mayısta adet oldum.sonra 25 26 sı gbi 3 gün boyunca kahverengi lekelenmem oldu. arada pembemsi falan. bende yerleşme kanamasıdır diye sevinerek kan testi yaptırmaya gittim. adet tarihime 5 gün kala kan testim 0.40 yani negatif çıktı. hala hasta olmadım. bolca akıntım var ve dünden beridir göğsümün sadece uç kısmına elimi bile değdiremiyorum. öyle bir acı var. benzer durum yaşayan var mı?
Hani aslında normalde istediğim için geciken aylarda hemen ay acaba mı falan diye heyecan yapıyorum. Bu ay da normalde öyle olcaktı ama arada ilk defa böyle bikaç gün lekelenmiş olmam aklımı karıştırıyor.yarın bi idrar testi yapayım diyorum.inş bı sefer olumlu birşey çıkarErken yaptirmismissin testi canim adetini bekle cunku ben adetim 2gun gecince yapmistim cikmamisti 9gun gecinc yaptim silik cikmisti kan tahlili yaptirmistim 59cikmisti cok dusuk degerdi zaten dusuk yaptim . o yuzden beklemek daha iyi
Çok sağolll canım benim darısı başına inşallah senin noldu geldi mi reglPerihan çok sevindim çokkkk tebrikler
Allahım sağlıkla kucağına almayı nasip etsin. Bu ramazanda ne güzel bi hediye oldu Beraber 7 gun sayıyorduk. Mutlu haber vermene çok mutlu oldum
Hani aslında normalde istediğim için geciken aylarda hemen ay acaba mı falan diye heyecan yapıyorum. Bu ay da normalde öyle olcaktı ama arada ilk defa böyle bikaç gün lekelenmiş olmam aklımı karıştırıyor.yarın bi idrar testi yapayım diyorum.inş bı sefer olumlu birşey çıkar
Canım ben karma karışık bir haldeyim ya adetim 2 gün sürdü geçti tekrar idrar testi yaptım pozitif 4 gün sonra dayanamadım doktora gittim kan testi yaptı 0.1 yok yani ultrasonda baktı rahim duvarı 8 mm dedi bu kalınlık ya adet ya gebeliktir dedi alttan muayene yapmadı sizce bu ne göğüs ağrımın olduğunu söyledim hamilelik belirtisi dedi vucüdumun sıcaklığını kendisi söyledi zaten çok sıcaksın diye anlamadım ben şimdi biraz daha bekleyim kan testini tekrar mı edeyimHayirlisi olsun canm bende ikinci hamilelgmden once sogan kuru icmistm onun sayesinde hamile kaldim insallah sende kalirsin .
Canim evet baya karisik ama rahim duvari hamilelikten kalinlassaydi betada cikmazmiydi . adetin kac gun gecti de sonra adet oldnCanım ben karma karışık bir haldeyim ya adetim 2 gün sürdü geçti tekrar idrar testi yaptım pozitif 4 gün sonra dayanamadım doktora gittim kan testi yaptı 0.1 yok yani ultrasonda baktı rahim duvarı 8 mm dedi bu kalınlık ya adet ya gebeliktir dedi alttan muayene yapmadı sizce bu ne göğüs ağrımın olduğunu söyledim hamilelik belirtisi dedi vucüdumun sıcaklığını kendisi söyledi zaten çok sıcaksın diye anlamadım ben şimdi biraz daha bekleyim kan testini tekrar mı edeyim
Tam gününde oldum adetimi canım daha öncesinde kahverengi lekenlenmem oldu ondan şüphelenip test yapmıştımCanim evet baya karisik ama rahim duvari hamilelikten kalinlassaydi betada cikmazmiydi . adetin kac gun gecti de sonra adet oldn
Anladim canim idrar testinde cikmasi biraz anormal durum gerci bende adet olmadan once yapmistim silikde olsa cikmisti saniyesine adet oldum bazen adetliyken bhcg artabiliyomus insallah hamilesindir canim testini cekip gonderebilirmsinTam gününde oldum adetimi canım daha öncesinde kahverengi lekenlenmem oldu ondan şüphelenip test yapmıştım
Anladim canim idrar testinde cikmasi biraz anormal durum gerci bende adet olmadan once yapmistim silikde olsa cikmisti saniyesine adet oldum bazen adetliyken bhcg artabiliyomus insallah hamilesindir canim testini cekip gonderebilirmsin