• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Bi kaç ay önce benm 15 gün gecikti hatta 2 kere çift çizgi gördüm kan testinde negatif ti onuda iki kere yaptırdım dr um regli döneminde yumurtlama olmuş ondan dolayı 15 gün gecikmiş dedi yani ayı komple degerlendirmek lazım

Herkese hayırlı geceler.. Kızlar benim dün kahverengi akıntım oldu adet oldum sandım ama arkası gelmedi bugün de yok :KK43: karnım şişti resmen.. Adetim 4 gün gecikmişti, bu forumda gördüm yerleşme kanaması oluyormuş sizce adet gününden üç gün sonra olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan var mı? Gebelik testi yapmaya cesaretim yok :KK43: :KK43:

Herkese hayırlı geceler.. Kızlar benim dün kahverengi akıntım oldu adet oldum sandım ama arkası gelmedi bugün de yok :KK43: karnım şişti resmen.. Adetim 4 gün gecikmişti, bu forumda gördüm yerleşme kanaması oluyormuş sizce adet gününden üç gün sonra olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan var mı? Gebelik testi yapmaya cesaretim yok :KK43: :KK43:
canim zaten bir gun once hamile olmadigini kabul etmedin mi cok guzel gelisme olmus cesaretini topla testini yap sonuc neyse artik hayirlisi odur.insallah gonlunden gecen olur.

Kızlar sizce bu teste göre hamile miyim ikinci çizgi silik

Eklentiler

• 20160602_140622-1.jpg
    20160602_140622-1.jpg
    17 KB · Görüntüleme: 59
Son düzenleme:
canim zaten bir gun once hamile olmadigini kabul etmedin mi cok guzel gelisme olmus cesaretini topla testini yap sonuc neyse artik hayirlisi odur.insallah gonlunden gecen olur.
Canım maalesef adetmişim :( bugün belli oldu iyice :( galiba çok stres yaptığım için gecikmiş

Kesinlikle yapmalisin canim senin gibi yasayip hamile olan cok kisi var bu topikte bence merakini gider bende cok merak ettim insallah hamilesindir

Kizlar doktorum bana duphaston verdi cocuk tutarsa onu korur dedi eger cocuk yoksa adetin duzene girer dedi iki ay adet hic olmadim ve duphastonu ictikten sonra 15.gun adet oldum.bi daha gittm doktora yumurtaliklarn buyumemis dedi gene duphaston verdi yoksa adet olamazsin dedi ictim.ve ilacim.bitince 4gun snra adet oldum yani duzene sokuyor. Yarin ilacim bitiyor bakalim bu ay ne.zaman.adet olcam insallah.olmamda hayirlisiya.kucagimiza aliriz bebislerimizi

Merhaba kızlar adetime 4 gün kaldı ama ben bir hafta sanki adet olmuş gibi hissettim karnım belim falan bir kaç gündürde göğüslerim ağrıyo şiştiler bugün sağ göğsüm çok ağrıdı hatta ağlatacak seviyede uçlarıda ağrıdan sonra karardı bu aralar ne yersem karnım ağrıyo test yapmadım 1 yıllık evliyim hiç korunmadık adet öncesi hiç böyle olmazdı sizce hamile olabilir miyim test yapmayada korkuyorum hep yıkılıyorum tek çizgiyi görünce
Ya sanki beni anlatmissin suanki yasadiklarim insallah hamileyizdir valla bende test aldim ama tek cizgiden korkuyorum yapmiyorun o yuzden benimde sol gogusum agridi bugun felaket bi.sekilde ben kesin adet olcam ama insallah sen hamilesindir

Ya sanki beni anlatmissin suanki yasadiklarim insallah hamileyizdir valla bende test aldim ama tek cizgiden korkuyorum yapmiyorun o yuzden benimde sol gogusum agridi bugun felaket bi.sekilde ben kesin adet olcam ama insallah sen hamilesindir

Canım ben yaptım ikinci çizgi silik çıktı adet günümde hasta oldum şuan hastayım neden böyle oldu anlamadım inşallah sen hamilesindir canım çok kötü etkiliyo insanı

Canım ben yaptım ikinci çizgi silik çıktı adet günümde hasta oldum şuan hastayım neden böyle oldu anlamadım inşallah sen hamilesindir canım çok kötü etkiliyo insanı
Canim belki dusuk yapiyosundur o da olabilir ben dayanamadim yaptim testi tek cizgi cikti yemin ettim 11ine kadar yapmicam diye bakalim hayirlisi

Adetim gecikti bu gün 5. Gün 3 aylık bir kızım var korunuyoruz ama bilemiyorum test yaptım negatif kızım da da negatifti 1 hafta gećene kadar pazartesi kan vericem :anne:

Back