- 9 Kasım 2015
- 5.511
- 5.536
- 198
- 43
hadi inşallah canım.Günaydın canım Amiiiiiinnnnnn hayırlı cumalarr.. Benim dün ovulasyon günümdü dualarımı edip denememi yaptım.. 14 günlük bekleyişim başladı :)
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hadi inşallah canım.Günaydın canım Amiiiiiinnnnnn hayırlı cumalarr.. Benim dün ovulasyon günümdü dualarımı edip denememi yaptım.. 14 günlük bekleyişim başladı :)
benib bir çocuğum var yaklaşım 1 yıldır bekliyorumKaçıncı denemenizde oldu canım? Sakıncası yoksa söyler misin.. Rabbim sağ salim bebeğine kavuştursun inşAllah :)
İnşallah canım hayırlısıysa olur inşallahh Sen nasılsın keyifler nasıl?? Klomenle aran nasıl yan etki falan var mı?hadi inşallah canım.
Kaçıncı denemenizde oldu canım? Sakıncası yoksa söyler misin.. Rabbim sağ salim bebeğine kavuştursun inşAllah :)
Ne kadar şanslısıııınnn maşAllahhilk diyebiliriz cnm.
Canım benim geç oldu biraz ama fazla girmiyorum arada girip okuyorum ben bildiğin gibi çalışmaya devam on gün kaldı regle geçen ay gidemedim dr ye regl günümde şehir dışındaydım düğün vardı bu ay gene kalamazsam kesin doktordayım şaka maka 14 ay oldu belkide geçti kalamadım hala eskisi kadar takmamaya çalışıyorum ama yavaştan korkmaya başladım olmuyor mu acaba çocuğum diye dua edin bana olur muhayırlı sabahla ve hayırlı cumalar arkadaşlar . Rabbim bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin,
bende bu topikten hamile kalıp kendi doğum yapacağım ayın topiğine gittim Rabbim sizelrede nasip etsin inşallah..
beklenencan cnm ne durumdasın merak ettim seni. yunus_ciklet @CaYLak GeLiN @monte cristo prensesi gibigibiyim perihan08 xiexie hanımlar nerelerdesiniz. hiç göremiyorum sizi..
Canm bize de dua et rabbim hayırlısını versin bize inşallah . Hayırlısıyla sende yavrunu kucağına al inşallah :)hayırlı sabahla ve hayırlı cumalar arkadaşlar . Rabbim bu güzel günün hürmetine dualarımızı kabul etsin,
bende bu topikten hamile kalıp kendi doğum yapacağım ayın topiğine gittim Rabbim sizelrede nasip etsin inşallah..
beklenencan cnm ne durumdasın merak ettim seni. yunus_ciklet @CaYLak GeLiN @monte cristo prensesi gibigibiyim perihan08 xiexie hanımlar nerelerdesiniz. hiç göremiyorum sizi..
inşallah cnm. Rabbim en hayırlı kısa zamanda nasip etsin sizlere inşallahCanm bize de dua et rabbim hayırlısını versin bize inşallah . Hayırlısıyla sende yavrunu kucağına al inşallah :)
Canım benim geç oldu biraz ama fazla girmiyorum arada girip okuyorum ben bildiğin gibi çalışmaya devam on gün kaldı regle geçen ay gidemedim dr ye regl günümde şehir dışındaydım düğün vardı bu ay gene kalamazsam kesin doktordayım şaka maka 14 ay oldu belkide geçti kalamadım hala eskisi kadar takmamaya çalışıyorum ama yavaştan korkmaya başladım olmuyor mu acaba çocuğum diye dua edin bana olur mu
Seninde az kaldı heyecanlımısın az kaldı yavrunu kucağına almaya ağrıların oluyormu uyku düzenin falan etkilendi mi iştahın nasıl daha bir sürü soru sorabilirim;-)
Ne kadar şanslısıııınnn maşAllahh
B bebegim seni bekliyorum canım o testten 2 gün sonra adet oldum ve yoğun bir şekilde devam ediyor . O test neden öyle çıktı anlamadım. yada vardı ama tutunamadı. Neyse artık hayırlısı demekten başka elimden gelen bir şey yok.
yan etkisi olmadı canım buay tekrar verdi. :)İnşallah canım hayırlısıysa olur inşallahh Sen nasılsın keyifler nasıl?? Klomenle aran nasıl yan etki falan var mı?
benib bir çocuğum var yaklaşım 1 yıldır bekliyorum
İnşallah canım hayırlısıysa olur inşallahh Sen nasılsın keyifler nasıl?? Klomenle aran nasıl yan etki falan var mı?
ilk diyebiliriz cnm.
B bebegim seni bekliyorum canım o testten 2 gün sonra adet oldum ve yoğun bir şekilde devam ediyor . O test neden öyle çıktı anlamadım. yada vardı ama tutunamadı. Neyse artık hayırlısı demekten başka elimden gelen bir şey yok.
Canım benim geç oldu biraz ama fazla girmiyorum arada girip okuyorum ben bildiğin gibi çalışmaya devam on gün kaldı regle geçen ay gidemedim dr ye regl günümde şehir dışındaydım düğün vardı bu ay gene kalamazsam kesin doktordayım şaka maka 14 ay oldu belkide geçti kalamadım hala eskisi kadar takmamaya çalışıyorum ama yavaştan korkmaya başladım olmuyor mu acaba çocuğum diye dua edin bana olur mu
Seninde az kaldı heyecanlımısın az kaldı yavrunu kucağına almaya ağrıların oluyormu uyku düzenin falan etkilendi mi iştahın nasıl daha bir sürü soru sorabilirim;-)
Günaydın canım benden de henüz yokkHepinize günaydın bi ara hiç yazamadım kızlar Nasılsıniz sizi burda görmek sevindirdi ☺☺çok sayfa yazı var çoğunu okuyamadim güzel haberler varmı
bendede henüz bişey yok..Hepinize günaydın bi ara hiç yazamadım kızlar Nasılsıniz sizi burda görmek sevindirdi ☺☺çok sayfa yazı var çoğunu okuyamadim güzel haberler varmı
Benden yana güzel bir haber yok :))
Günaydın canım benden de henüz yokk
bendede henüz bişey yok..
Benmde 8 gün kaldı heyecanla bekliyorum bakalım sonuç nolucakKızlar hepinize hayırlı akşamlar. Reglime 8 gun var ama birlektelik sonrası kahverengi bi lekelenmem oldu bunun için bi bilgisi olan varmı acaba