Bende 7 sayıyorum hayırlısı cnmSon sekiz belki de 7 güb dua edin arkadaşlar inşallah bu ay olmuştur doktora gitmeyi hiç istemiyorum
Hiç moralini bozma öteki aya artık. Bence hepimiz ramazanda hayırlı bebek haberleri alicazBen adet olduuummmçok moralim bozuldu...
Benim adetim hiç gecikmezdi bu ay 4 gün gecikti çok umutlanmıştımHiç moralini bozma öteki aya artık. Bence hepimiz ramazanda hayırlı bebek haberleri alicaz
İnşallah canımmm AminnnBen inanıyorum hepimiz güzel haberler alicaz. Burda çok enteresan bi atmosfer var. Çoğu kişiye anlatamadiklarimizi bile konuşabiliyor. Hep beraber bekliyoruz umarım hepimiz bebiş haberlerimizi birbirimize vericez. Hayırlısıyla
canim zaten bir gun once hamile olmadigini kabul etmedin mi cok guzel gelisme olmus cesaretini topla testini yap sonuc neyse artik hayirlisi odur.insallah gonlunden gecen olur.Herkese hayırlı geceler.. Kızlar benim dün kahverengi akıntım oldu adet oldum sandım ama arkası gelmedi bugün de yokkarnım şişti resmen.. Adetim 4 gün gecikmişti, bu forumda gördüm yerleşme kanaması oluyormuş sizce adet gününden üç gün sonra olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan var mı? Gebelik testi yapmaya cesaretim yok
Canım maalesef adetmişimcanim zaten bir gun once hamile olmadigini kabul etmedin mi cok guzel gelisme olmus cesaretini topla testini yap sonuc neyse artik hayirlisi odur.insallah gonlunden gecen olur.
Kesinlikle yapmalisin canim senin gibi yasayip hamile olan cok kisi var bu topikte bence merakini gider bende cok merak ettim insallah hamilesindirHerkese hayırlı geceler.. Kızlar benim dün kahverengi akıntım oldu adet oldum sandım ama arkası gelmedi bugün de yokkarnım şişti resmen.. Adetim 4 gün gecikmişti, bu forumda gördüm yerleşme kanaması oluyormuş sizce adet gününden üç gün sonra olabilir mi? Böyle bir şey yaşayan var mı? Gebelik testi yapmaya cesaretim yok
Diger mesajina cvap verdikten sonra okudum mesajini canim benim uzulme herst Allahtan.yapacak birsyimiz.yokkiCanım maalesef adetmişimbugün belli oldu iyice galiba çok stres yaptığım için gecikmiş
Ya sanki beni anlatmissin suanki yasadiklarim insallah hamileyizdir valla bende test aldim ama tek cizgiden korkuyorum yapmiyorun o yuzden benimde sol gogusum agridi bugun felaket bi.sekilde ben kesin adet olcam ama insallah sen hamilesindirMerhaba kızlar adetime 4 gün kaldı ama ben bir hafta sanki adet olmuş gibi hissettim karnım belim falan bir kaç gündürde göğüslerim ağrıyo şiştiler bugün sağ göğsüm çok ağrıdı hatta ağlatacak seviyede uçlarıda ağrıdan sonra karardı bu aralar ne yersem karnım ağrıyo test yapmadım 1 yıllık evliyim hiç korunmadık adet öncesi hiç böyle olmazdı sizce hamile olabilir miyim test yapmayada korkuyorum hep yıkılıyorum tek çizgiyi görünce
Ya sanki beni anlatmissin suanki yasadiklarim insallah hamileyizdir valla bende test aldim ama tek cizgiden korkuyorum yapmiyorun o yuzden benimde sol gogusum agridi bugun felaket bi.sekilde ben kesin adet olcam ama insallah sen hamilesindir
Canim belki dusuk yapiyosundur o da olabilir ben dayanamadim yaptim testi tek cizgi cikti yemin ettim 11ine kadar yapmicam diye bakalim hayirlisiCanım ben yaptım ikinci çizgi silik çıktı adet günümde hasta oldum şuan hastayım neden böyle oldu anlamadım inşallah sen hamilesindir canım çok kötü etkiliyo insanı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?