Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

QUOTE="Visneli_Turtam, post: 38052120, member: 613447"]Amin abla evet şükürler olsun.
Rabbim herkeze nasip etsin insallah..♡[/QUOTE]
Canım benim çok sevindim senin adına. Rabbim hayirli sağlıklı hamilelik gecirmeni nasip etsin . Rabbim tamamına erdirsin inşallah.

Merhaba kızlar Çoktandır giremiyordum siteye ne guzel haberlerokudum maşallah bir sürü hamislerimiz olmus.Rabbim hepsine kolay hamilelikler hayırlı evlatlar nadip etsin. Bizlere sağlıklı hayırlı bebisler nasip etsin.adet gunum 25 aralik inşallah bwnde mutlu haberler veririm.

slm kızlar bende dört gözle yarını bekliyorum. aslında adet belirtilerimde var ama yinede bi umut işte

dün dayanamayıp test yaptım malesef negatifti herkes çok erken deyince bugün yapmadım. bana kalsa bugün kan testi yaptırırım amaeşimede söz verdim gecikmeden yapmıycam diye.aslında oda heyecanlanıyor biliyorum oda baba olmak istiyor.umarım hepimiz hayırlısıyla kocalarımıza güzel haberler veririz.ALLAH ım isteyen herkese nasip etsin..

B bende eşime söz verdim adetim geçmediği surece hamişim diye heveslenmeyeceğim. :) söz verdim ama işin ilginç yanı bu ay gerçekten hiç ümidim yok.hamile kalçam diye herhangi Bi çabamda yok.bunye verdiği sözü tutuyor sanırım benden bağımsız Bi şekilde :)

QUOTE="Visneli_Turtam, post: 38052120, member: 613447"]Amin abla evet şükürler olsun.
Rabbim herkeze nasip etsin insallah..♡
Canım benim çok sevindim senin adına. Rabbim hayirli sağlıklı hamilelik gecirmeni nasip etsin . Rabbim tamamına erdirsin inşallah.[/QUOTE]

Amin gülüm yarın kesemizi Görmeyi gidicez :) çok heyecanlıyım

Arkadaşlar merhaba öncelikle hamile olan arkadaşları tebrik ediyorum allah sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin ve hamile olmaya çalışanlara da hamilelik size bir sorum olacak hamile olup da idrarda yanma yaşayan var mı acaba ?

Selam arkadaslar hala ellerim titriyor heyecandan az once 1.5 saatlik idrarla ovula diye bir markanin erken gebelik testinden yaptim ve daha ilk dakikadan cizgi belirdi ucuyorum suan en yakin zamanda kanda da baktirip guzel bir sonuc alirsam benden mutlusu olmaz Allah bu duyguyu hepinize nasip etsin

Ben
Ben daha cok yeni ogrendim canim ama hic yanma yasamadim cok dikkat ettim hatta akintinin sebebi mantar mi diye mantari sistiti falan da arastirdim baya oyuzden rahatlikla soyleyebilirim
Tabi hem hamilelik hem mantar birarada olabilir orasini bilemiyorum hakkinda hayirlisi olsun

anladım teşekkür ederim cevabınız için.bebeğini de hayırlı olsun inşallah.idrar yolu enfeksiyonu idrarda yanma yapıyormuş ama hamilelikte de olabiliyor diye okudum merak ettim bi sorayım dedim.ben de adet günümü bekliyorum da merak ediyorum ondan.

merhaba arkadaslar bende yeni katiliyorum araniza eski bir uyeyim fakat bayagidir cocuk buyutmekle mesguldum . 3.5 yasinda bir kizim var bende duaunuyorum artik bir minnak herkes icin bebislerin hayirli zamanda gelmesini diliyorum sevgiler

Cok tesekkur ederim iyi dileklerin icin
Hamilelikte idrara cikma sikligi artinca sistit yani idrar yolu enf olusmasi kolaylasiyormus kuru ve temiz kalmasi onemli diye okumustum

HAYIRLI OLSUN CANIM

Kizlar birsey sorucam insallah cevap alirim :) bende ve esimde sorun yok 2ay serephone kullandim yumurtalarim kendiliginden catladi progestan testi 22nin uzerindeydi ama bebek gelmedi bu ayda adetin 5. Gunu 19 mm yumurtam vardi adetin 12. Gunu 17 ve 18mm yumurta oluatu calistik onceki aylarda adete 10 gun kala goguslerim agrir atesim 36.6 ya cikardi adet olurdum bu ay adete 7 veya 5 gun kaldi goguslerimde agri yok atesim 36.3 ama kasiklarim yururken bile cok agriyir sizce umut varmi

her zaman umut vardır canım :)

her zaman umut vardır canım :)
Bilmiyorumki canim senin gibi geziyorum brnde :) her ay bi enteresanlik karsima cikiyor bu ay 5. Gunu dok gittim 1 gun adet oldum diye 19 mm yumurta cikti caylamak uzere dedi noldu hic bilmiyorum bu ayda olmazsa hsg cekecegiz dedi doktor insallah gerek kalmaz senin nasil gidiyor

amin .hadi bakalım canım ınşallah hamilesindir.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…