• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Amin canim cok sagol
kızlar merhaba bişiy danışmak istiyorum bu ay ovülasyon testi aldım yumurtladığımı hissediyorım normalde ama garantiye almak istedim düzenli bi şekilde hergün 9 gün boyunca ilişki yaşadım şimdi adetime 2 gün kaldı normalde adetten 4 5 gün önce kahverengi akıntım gelirdi aşırı sancım olur adetim sökülürdü şimdi o lekelenme hiç yok sağ bacağom arada kasılıyo yumurtlama günümden 3 gn snra göğüslerim çok hafif şişti ama sol göğüsün ucu çok sızlıyodu şimdi geçti sızı ama fala büyüdüler şimdide halsizim aşırı gaz var gazlı yiyecekler yemediğim halde darlanıyorum arada bi ateş basıyo bi üşüyorum akıntım bu dönmlerde olmazdı ama az da olsa akıntım var adet sancısı gibi ağrı bi geliyor sonra bişiy yokmuş gibi oluyo özellikle sol kasığım da bi dolgunluk hissediyorum ama teste erken diyip yapmıyorum her ay yıkılıyorum çnkü kızlar sizce hamilemiyim çok sabırsızlanıyorum

kızlar merhaba bişiy danışmak istiyorum bu ay ovülasyon testi aldım yumurtladığımı hissediyorım normalde ama garantiye almak istedim düzenli bi şekilde hergün 9 gün boyunca ilişki yaşadım şimdi adetime 2 gün kaldı normalde adetten 4 5 gün önce kahverengi akıntım gelirdi aşırı sancım olur adetim sökülürdü şimdi o lekelenme hiç yok sağ bacağom arada kasılıyo yumurtlama günümden 3 gn snra göğüslerim çok hafif şişti ama sol göğüsün ucu çok sızlıyodu şimdi geçti sızı ama fala büyüdüler şimdide halsizim aşırı gaz var gazlı yiyecekler yemediğim halde darlanıyorum arada bi ateş basıyo bi üşüyorum akıntım bu dönmlerde olmazdı ama az da olsa akıntım var adet sancısı gibi ağrı bi geliyor sonra bişiy yokmuş gibi oluyo özellikle sol kasığım da bi dolgunluk hissediyorum ama teste erken diyip yapmıyorum her ay yıkılıyorum çnkü kızlar sizce hamilemiyim çok sabırsızlanıyorum
Belirtiler benziyor canim kac gun var simdi adetine

Selam Cicişler :)
Uyku tutmuyor Yarın ilk ultrasona Giricemm Allahım Kesemizi Görmeyi nasip Etsin :)
Sabah 09.30 Gibi Giricem En geç 11:00 de yazarım Size ayy Çok heyecanlı :rolleyes:
Ay ne guzel uykusuzlugu bile guzeldir ki bunun hayirlisiyla gorursun insallah belki kalp atisi da duyulur bir arkadasim 6,5 haftalik duymustu

hayırlı olsun canım benımde 6 veya 4 gun kaldı ınsallah bızde ıyı haber alırız benım gogus agrım falan yok sadece gecelerı sag kasıgım cok agrımaya basladı dun gece zor uyudum

Hadi inşallah birtanem güzel haberlerle gelirsin çok şaşkınım :) ilk Gebeliğim

E="Visneli_Turtam, post: 38253533, member: 613447"]Kızlar Gördük kesemizi :) nokta kadar tahmini 4.5 5 haftalık dedi :)[/QUOTE]
Hayırlı olsun canım benim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah.

E="Visneli_Turtam, post: 38253533, member: 613447"]Kızlar Gördük kesemizi :) nokta kadar tahmini 4.5 5 haftalık dedi :)
Hayırlı olsun canım benim. Allah tamamına erdirsin. Sağlıkla sıhhatle kucağına alırsın inşallah.[/QUOTE]

Amin birtanem Sağolasın :) inşallah alırım sağlıkla kucagıma.
Rabbim olmayanlarada tattırsın bu duyguyu çok güzel :)

Ultrason Fotoğrafınımızı da ekliyim Topiğimize :) çok Ufak bir Nokta işaretli olan yer...

Eklentiler

• 20141211_103858.webp
    20141211_103858.webp
    15,9 KB · Görüntüleme: 121
maşaAllah canım Allah devamını getirsin kucağına almayı nasip etsin . Ben beklemedeyim inşaAllah güzel haberler veririm bende
Çok sağol sekerim inşallah sende hamişsindir :)
Canim.nasilsin bebisin iyimi bende bugun gordum bebisimi senle ayni gidiyoruz:)

Keseyimi Gördün yoksa Bebişi mi ?

ALLAH SAĞLIKLA KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM..

Amin Birtanem hepimize inşallah

Back
X