Üzülme bacım ALLAH ın vardır bi bildiği.. ne insanlar var yıllar sonra kalanlar, doktorların asla bebek sahibi olamazsın dediği insanlar... böyle konuşan doktorlarda boş konuşuyolar o canlıyı yaratanın rahme düşürenin ALLAH olduğunu unutuyorlar.. benim annemede asla olmaz demişler ama 4 sene sonra 3'ümüz ardarda gelmişiz..sende içini ferah tut Rabbim seninde yüzünü güldürecek inşallah yeterki umutsuzluğa kapılma
Bizim de haziranda iki yıl olacak2 buçuk yıldır canım
shoji B bebegim seni bekliyorum yunus_ciklet @beklenencan POWERHACK ve anne oldugunu bilmedigim diger canlar ayrica anne aday adaylarim gibigibiyim CaYLak GeLiN @kevok08 anneler gununuz kutlu olsun
shoji B bebegim seni bekliyorum yunus_ciklet @beklenencan POWERHACK ve anne oldugunu bilmedigim diger canlar ayrica anne aday adaylarim gibigibiyim CaYLak GeLiN @kevok08 anneler gununuz kutlu olsun
Canımmmmm çok sevindim adına sağ salim alırsın kucağına inşallah benim regle dört gün kaldı bu ay da,olmazsa doktora gidicem artık bende dualarını eksik etme bizlersenKızlar doktora gittik bugün OĞLUŞUMUZ geliyor
Herşey yolunda dedi doktor Allah'ıma binlerce şükür..
Darısı hepinizin başına
Canım çok az,kalmış senin nasılsın büyüttün bebişi vallahi biz de daha tık yokçok teşekkür ederim cnm. Rabbim tüm isteyenlere bu duyguyu tattırsın inşallah...
Canımmmmm çok sevindim adına sağ salim alırsın kucağına inşallah benim regle dört gün kaldı bu ay da,olmazsa doktora gidicem artık bende dualarını eksik etme bizlersen
çook teşekkür ederim canım çook sagol..shoji B bebegim seni bekliyorum yunus_ciklet @beklenencan POWERHACK ve anne oldugunu bilmedigim diger canlar ayrica anne aday adaylarim gibigibiyim CaYLak GeLiN @kevok08 anneler gununuz kutlu olsun
bu hafta yumurtlama haftası güya, bu ay pek umursamıyom sanki.Canım naptın?? Bi gelişme var mı??
Sağlığın nasıl bulantı vs ii misinshoji
bu hafta yumurtlama haftası güya, bu ay pek umursamıyom sanki.
Hayırlısı canım.. Genelde umursamadığın anda oluyo bişeyler diyolar ama bilmiyorum umarım doğrudur :)bu hafta yumurtlama haftası güya, bu ay pek umursamıyom sanki.
pofff sıkılıyorumm beee yumurtlamada geçti yapck bişe de
kalmadı haftasonu bat var nolck acaba
varsa bile bi şu sıralar belirti aramalımıyım canımcımlar ?
Benimde adet günüm idrar testi yaptım sanki çok çok az silik gibi başka bakan göremez çok dikkat etmen lazım sizce hamilemiyim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?