• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

günaydın hanımlar, evet ekim ayından beri çocuk sahibi olmayı bekliyorum sonunda dr gittim ve testlere çekimlere başladık . doktora artık gitsem mi diye düşünen arkadaşlarım evet gidin emin olun psikolojiniz direk rahatlıyor o her ay adet öncesi 1 haftada kafayı yiyen ben artık sakinim :) birde hiç çocuğu olmayan arkadaşlarım 3 aşılama 3 tüp bebek hakkınız var devlet hastanesinde umutsuzluk yok :KK66:

Bizde ekimde çocuk için çalışmalara başlamıştık sonra bazı kürler ile hormonlarımı berbat edince doktora gitmek zorunda kaldım ve iyi ki gitmişim ocakta hamile olduğumu öğrendim.. En iyisini yapmışsınız..

doğru söylüyorsun valla 30. haftadayız inşallah. rabbim sizlerede nasip etsin bu mübarek günlerin hürmetine inşallah.

shoji shoji sein nasıl gidiyor cnm. :KK66:

Tatlım 17. haftadayım dün çok kasık ağrım oldu bebek büyüdüğü için olabilir mi acba?

İyi şimdilik yani hareketleri duymadım henüz ya da duyuyorum da anlamıyorum bilmiyorum.

1 ay sonra 2. düzey usg çekilecek ama korkuyorum valla ya her doktor öncesi büyük stres ve korku..

Tatlım 17. haftadayım dün çok kasık ağrım oldu bebek büyüdüğü için olabilir mi acba?

İyi şimdilik yani hareketleri duymadım henüz ya da duyuyorum da anlamıyorum bilmiyorum.

1 ay sonra 2. düzey usg çekilecek ama korkuyorum valla ya her doktor öncesi büyük stres ve korku..
:nazar: maşallah ya büyümüssünüz..

Büyüdük biraz şükür 5. aydayız düşük tehlikesi korkum azaldı ama sürekli yeni kötü şeyler duyuyorum benden tavsiye eğer hamile kalırsanız yeni hamilelerin olduğu topiğine fazla takılmayın kötü olaylar duydukça insan kötü oluyor
kesinlikle kalsam zaten durmucam aynen olumsuzlukları okumamakta fayda var canım

Kızlar son ilişki 14 nsan.30 nsam adet dün kanda HCG 14,2.geç döllenme mi szce

Back