• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Adetine Az günü kalanlar Buyrun Beraber Bekliyelim ♡

Sagol
Çok geçmiş olsun tatlım... da... uzun bi süre derken? çok uzamasına gerek var mı ki öfff söyleticen beni ayak bileği çok uzak biyer bence araya gerek var mı :skandal:
Sagol Canim mantiken ayak bilegi uzak bir yer ama su degmeyecek alciya alindi o yuzden ;) alci suan en az 15 gun durcak o donemde yumurtlama donemim gecmis oluyor o yuzden

Kızlar napiyonuz bakiim... batlara matlara kaç kaldı...? Benim son 5:KK37: pembe gözlükleri taktim bekliyorum gelmesin kirmizilar falan umutluyum ben

Kızlar napiyonuz bakiim... batlara matlara kaç kaldı...? Benim son 5:KK37: pembe gözlükleri taktim bekliyorum gelmesin kirmizilar falan umutluyum ben
7 gün var benim bende bu aydan umutluyum rabbim bosa cikarmaz insallah klomen kullandim ilk defa bu ay gecikme yapmazsa haftaya bugun adet gunum :) insallah bebisim benimledir :)

7 gün var benim bende bu aydan umutluyum rabbim bosa cikarmaz insallah klomen kullandim ilk defa bu ay gecikme yapmazsa haftaya bugun adet gunum :) insallah bebisim benimledir :)

İnşallah canim allah umutlarimizi bosa çıkarmasın. Ben bugun ateş yukselmesine aldandım test yaptım negatif cikti malesef. Adet gunum gecmeden bi daha yapmam artik

Benimde yarın adet günüm bakalım ALLAH ın takdiri artık olmazsada vardır bi bildiği... zaten benim her ay bi kaç gün gecikme olabiliyo o yüzden yarını çokda umursamıyorum
hepimiz için inşallah hayırlısı olur :KK25:

2 buçuk yıldır canım :KK43:

Üzülme bacım ALLAH ın vardır bi bildiği.. ne insanlar var yıllar sonra kalanlar, doktorların asla bebek sahibi olamazsın dediği insanlar... böyle konuşan doktorlarda boş konuşuyolar o canlıyı yaratanın rahme düşürenin ALLAH olduğunu unutuyorlar.. benim annemede asla olmaz demişler ama 4 sene sonra 3'ümüz ardarda gelmişiz..sende içini ferah tut Rabbim seninde yüzünü güldürecek inşallah yeterki umutsuzluğa kapılma

Back