Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Eki Görüntüle 1823570 kizlar lutfen yardim edin.adetim 2 mayista.bugun test yaptim yarimsaat icinde cokk silik cizgi cikti.acaba banami oyle geliyoo
Kan tahlili yaptirdim cnm.sonuc 7.76Canim test silik te pozitif sabah ilk idrarla denemelisin hayirli olsun tatlim
canım regl oldum dr gittim şaşırdı beklemiyordu yumrtalığa bakti gayet iyi dedi ,buay ilaç falan yok olmazsan gel dedi :)
Iyi canim 2 gunde 1 takip ettir deger 2 kat artior ise saglikli gebelik kabul edilirKizlar aksam gece 11 de beta hcg tahlili yaptirdim 7.76 cikti.ayni yerde bu sabah yine yapti dr 10.39 olmus..ins dvm eder.adet gunum 2 mayisti.sizde normalmi bu deger
1 ay bekle bence rahim yapın kendine gelsin bidahaki aya tekrar kullanırsın. Insallah hepimiz hamile kalırızDundu canim simdi geldi kirmizilar cok az ama agriya bakilirsa devami geliyo. Bu ayda olmadi sence klomen yine kullanmali miyim yoksa bir ay beklemeli miyim
Tesekkur ederim canim cevabin icin bende oyle dusundum bu ay icmeyi dusunmuyorum vucut dengem duzelsin sonraki ay alirim insallah gerek kalmaz desigin gibi hepimiz bu ay guzel haberler aliriz1 ay bekle bence rahim yapın kendine gelsin bidahaki aya tekrar kullanırsın. Insallah hepimiz hamile kalırız
İnşallah canım inşallah en büyük duam buTesekkur ederim canim cevabin icin bende oyle dusundum bu ay icmeyi dusunmuyorum vucut dengem duzelsin sonraki ay alirim insallah gerek kalmaz desigin gibi hepimiz bu ay guzel haberler aliriz
amin canım inşaallah öyle olur.Hayırlı sabahlar ve hayırlı kandiller arkadaşlar. Rabbim dua ve ibadetlerinizi kabul etsin inşallah. mübarek üç ayların hürmetine hanemize sağlık huzur bereket gelsin. tüm isteyenlere bebek nasip etsin. hamile olanlarada sağlıklıca kucağına almayı nasip etsin.. AMİİNN
canım buay saldım bakalım buarada Kandilin mubarek olsun Sende Sağlıcakla bebişini kucağına al inşallah ..Hadi hayırlısı inşallah bu ay olur ama kafaya takma tamam mı oluruna bırak :)
Merhaba arkadaslar ben 8 aylik evliyim duzensiz adet oluyorum son aylerda.15 gun once adet gunumde 4-5 gun kahverengi zaman zamanda camur gibi akinti geldi ve bugunde yine kahverengi akinti gelmeye basladi pazartesi doktora gidicem ama meraktan duramiyorum sizce bu hamilelik belirtisi olabilirmi yanitlayin lutfeeen
Canım çok geçmiş olsun Tabiki sağlık herşeyden önemli bi an önce iyleşir inşallahshoji gibigibiyim CaYLak GeLiN kizlar biz bu ay bebek isine ara verdik esim dun ayak bilegini kirdi uzun sure bu konudan uzagiz dua edin cabuk iyilessin. Herseyden once saglik tabiki sizlerin guzel haberlerini bekliyorum
Canım naptın?? Bi gelişme var mı??amin canım inşaallah öyle olur.
shoji gibigibiyim CaYLak GeLiN kizlar biz bu ay bebek isine ara verdik esim dun ayak bilegini kirdi uzun sure bu konudan uzagiz dua edin cabuk iyilessin. Herseyden once saglik tabiki sizlerin guzel haberlerini bekliyorum
Çok geçmiş olsun tatlım... da... uzun bi süre derken? çok uzamasına gerek var mı ki öfff söyleticen beni ayak bileği çok uzak biyer bence araya gerek var mıshoji gibigibiyim CaYLak GeLiN kizlar biz bu ay bebek isine ara verdik esim dun ayak bilegini kirdi uzun sure bu konudan uzagiz dua edin cabuk iyilessin. Herseyden once saglik tabiki sizlerin guzel haberlerini bekliyorum